Tošeski 50.000 dinara uplatio za Tiršovu: Vezisti Spartaka priznanje i nagrada kompanije Mozzart za najboljeg u 33. kolu

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.05.23. | 13:00

„Mnogo mi znači što sam poneo laskavu titulu"

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo, a borba za opstanak u elitnom rangu sve je zanimljivija i bez sumnje neizvesnost će trajati do same završnice do koje je ostalo malo vremena da se fudbaleri upišu na listu najboljih igrača Mozzart Bet Superlige. Upravo se za ovo priznanje izborio Miloš Tošeski, vezista Spartaka, koji je pružio jednu od najboljih partija od kada je u timu sa severa Bačke i zasluženo poneo epitet najboljeg pojedinca 33. kola Mozzart Bet Superlige.

Tošeski je od kompanije Mozzart dobio i 50.000 dinara koje je prosledio na račun Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Izabrane vesti

„To što su iz Mozzarta uveli da se nagrada u vrednosti od 50.000 dinara može donirati u humanitarne svrhe je veoma lep gest, a moja odluka je ovog puta da to dam Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Malo da se učini za ovu situaciju koja se desila nedavno, a oni će odlučiti kome je za šta najpotrebnije”, poručio je vezista Spartaka.

Tošeski je u Suboticu stigao u februaru 2022. godine iz Kazahstana i za Spartak je do sada odigrao 22 utakmice. Da ta brojka bude veća, sprečila ga je teška povreda zbog koje je pauzirao nekoliko meseci. Nakon oporavka, Spartakov vezista dobio je priliku da na terenu pokaže koliko može i na najbolji način opravdao ukazano poverenje stručnog štaba.

„Mnogo mi znači što sam poneo laskavu titulu najboljeg igrača kola, pre svega što sam se vratio posle teške povrede. Polako sam ulazio u ritam, ali sam dugo osećao bol i nisam mogao da pružim više. U prethodnih nekoliko utakmica lepo sam igrao i pomogao ekipi da dođe do bodova koji su nam veoma bitni, zbog čega mi je izuzetno drago”, dodao je Tošeski.

Osim nagrade za igrače meseca i kola, kompanije Mozzart nagradiće i najboljeg igrača domaćeg šampionata za ovu sezonu, koji će dobiti priliku da svoju nagradu uputi na adresu pojedinca, humanitarne organizacije ili udruženja kojem je pomoć potrebna.



tagovi

Miloš TošeskiIgrač kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara