Radost Čekićara (©Reuters)
Radost Čekićara (©Reuters)

Totenhemov deža vi: Lansini reprizirao Obijangovu raketu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.20. | 08:49

Dva jako slična gola rastužila Pevce

Pravi deža vi desio se Totenhemu u nedelju veče protiv Vest Hema. Neverovatan gol postigao je Manuel Lansini, kojim je doneo senzacionalan bod Čekićerima (3:3) nakon što su do 82. minuta gubili sa 3:0.

Ali to nije ništa novo kada su ova dva tima u pitanju. U januaru 2018. godine Pedro Obijang je gotovo identičnim golom, samo u drugi rogalj, doneo Vest Hemu bod na gostovanju Totenhemu. Taj njegov pogodak izabran je za najlepši u celoj sezoni Premijer lige, a sada je i Lansini, bez dileme, istakao jaku kandidaturu da i on ponese taj trofej.

Izabrane vesti

Razlika u ova dva pogotka je što je Obijang, čini se, šutirao jer nije imao mnogo opcija s loptom u tom trenutku, dok je Lansini natrčao na fudbal i tako pogodio da golman nije mogao ništa da učini.

Upravo tog Obijangovog gola od pre skoro tri godine setio se i Lansini posle utakmice.

Sećate li se kada smo igrali protiv Totenhema i kada je Obijang postigao gol koji je ličio na raketu? Ovaj moj je sličan njegovom, a pogotovo je fantastično što smo gubili sa 3:0 i uspeli da se vratimo. Bilo je savršeno, želeo sam ovako nešto odavno da učinim. Imamo sjajan tim, čekao sam svoju šansu i dočekao. Bio je fantastičan gol“, istakao je Manuel Lansini.

Vest Hem je vezao tri utakmice bez poraza, posle dva uzastopna trijumfa osvojio je bod protiv Totenhema.


tagovi

TotenhemVest HemPremijer ligaManuel LansiniPedro Obijang

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara