Komentari na vest

TRANSFERI (četvrtak, 25. januar)

V

Vukkkk

pre 3 meseca

Mislim da ce Juve ovo prihvatiti, 30milki za klinca 2003 je ozbiljna lova a Juve to moze pametno da iskoristi i dovede lupam Michael Olisea, pravi plejmejker i da znam da vredi vise od 30.
D

Demichelle

pre 3 meseca

Nema ništa od trampe Dia/Nzola. Iervolino želi da unovči senegalskog napadača,treba mu novac kako bi osigurao likvidnost kluba. Navijači u Salernu su popizdeli jer od najavljene rekonstrukcije i dovođenja kvalitetnih pojačanja nema ništa. Sabatini nešto lovi u mutnom ali sve je na dugačkom štapu. Juče je u klub stigla ponuda za Diju iz Moskve od Spartaka 13+3 m evra. Njemu se ne ide u Rusiju,hteo bi u Englesku ali ponuda za sada nema. Čeka se da Torino proda štopera u Nemačku kako bi se završio transfer Lovata. Jurić ga hoće,cena je oko 7 m evra. U tom slučaju,aktiviraće se dogovor sa Boatengom,ugovor do kraja sezone. Na transfer listi su i Botheim,Simy,Stewart.. Ali biće teško naći im transfer. Rasplet čeka i Bonazzolli,koji bi da se vrati u Salerno posle neuspele epizode u Veroni. Brekalu je propao povratak u Zg,pa je ponovo moguć dogovor da dođe na Arechi na pozajmicu.. Malo je vremena,a previše posla da se odradi u narednih nekoliko dana. Teško vreme za sve navijače Granate... Opstanak se čini kao nemoguća misija..
T

THFC 1882

pre 3 meseca

Caughtoffside i 442 prenose vijest koju je plasirao Team Talk da Tottenham radi ubrzano da danas završi transfer Antonia Nuse. Cijena €30 miliona i igrač bi navodno ostao na pozajmici u Belgiji do ljeta.
И

Иван Маринковић -ББРС

pre 3 meseca

ја сам из Парова прешао у Задругу...поздрав за браћу са севера
R

R9 Fenomeno

pre 3 meseca

Naigra se Matić fudbala na visokom nivou ni kriv ni dužan.