TRANSFERI - nedelja, 23. jun

Vreme čitanja: 16min | ned. 23.06.19. | 23:00

Ispratite dešavanja sa fudbalske pijace na stranicama portala MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

Dani Alves napustio Pari Sen Žermen! Opširnije OVDE.
- Crvena zvezda odustala od Karima Hafeza! Opširnije OVDE.
- Partizan ima konkurenciju za Kavaljara. Opširnije OVDE.
- Zvezda želi Brazilca Žandera! Opširnije OVDE.
- Paolo Maldini na pregovorima sa Teom Ernandezom. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bilo sve za danas što se tiče dešavanja iz prelaznog roka. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

22.55 - Pouzdani izvori iz Italije javljaju da je Danijele De Rosi odbio ponude Boke Juniors i iz MLS lige. De Rosi čeka ponude ostalih klubova iz Serije A. Ljut je zbog načina na koji mu je u Romi zaboden nož u leđa. 

22.41 - Ivan Perišić je odbio bogatu ponudu iz Kine i nada se da će ga opet pozvati Arsenal koji ga je želeo u dva prethodna prelazna roka. 

22.30 - Mnogo razlike i dalje između onoga to Juventus nudi što De Liht traži. Juventusova ponuda je 7.000.000 evra. Plus visoki i raznorvsni bonusi. Međutim, De Liht preko Rajole traži 12.000.000 evra. što i ne čudi s obzirom da mu PSŽ nudi skoro 15.000.000 evra. 

22.19 - Ren je zainteresovan za pozajmicu truskog krila Emrea Mora koji u Selti ne igra mnogo i nema neku sjajnu perspektivu. 

22.07 - Arturo Vidal je odbio ponudu iz Kine. Štaviše, Čileanac ne želi da sluša o bilo kakvim ponudama i želi da ostane u Barseloni do kraja ugovora. 

21.59 - ZVANIČNO: APOEL je doveo slovenačkog golmana Vida Beleca na jednogodišnju pozajmicu iz Sampdorije. 

21.50 - Bajern je otvorio karte, sada je sve na Leroju Saneu. Opširnije OVDE

21.36 - Pominjali su se Baloteli i Iguain, ali prava meta Fiorentina za pojačanje u napadu je Patrik Kutrone. Mladi napadač nije zadovoljan minutažom u Milanu koja bi mogla da bude i manja posle povratka Andrea Silve kojem trener Đampaolo želi da pruži drugu šansu. Zato bi Kutrone mogao da napusti San Siro. Milan je čak odredio i cenu - 25.000.000 evra. A moglo bi da dođe i do trampe za vezistu Žordana Veretua kojeg Rosoneri silno žele. 

21.24 - Bolonja je ponudila Đenovi 12.000.000 evra za krilnog napadača Kristijana Kuamea. Ipak, to nije dovoljno da Grifoni upale zeleno svetlo za transfer. Đenova traži 15.000.000 evra za svog najboljeg igrača. 

21.13 - ZVANIČNO: Andrija Kaluđerović ima 19. različiti klub u karijeri! Opširnije OVDE

21.08 - Sampdorija sprema sjajan poklon novom treneru Euzebiju Di Frančesku. Klub iz Đenove je počeo pregovore oko kupovine Di Frančeskovog nekadašnjeg miljenika iz Sasuola, Domenika Berardija. Dorija nudi 12.000.000 evra i Đanluku Kaprarija u zamenu za Berardija

20.56 - Iako su se pominjali Milan, Roma, Sporting i Torino kao zainetersovani, Napolijev levi bek Mario Rui je najbliži transferu u Benfiku. Napolitanci bi mogli da ga iskoriste u trampi za Aleksa Grimalda kojeg jure već duže vreme. 

20.43 - Volfzburg je zainteresovan za Monakovog vezistu Aita Benasera, javljaju nemački mediji. 

20.35 - Zanimljiv detalj iz priče oko prelaska Hamesa Rodrigeza u Napoli. Čitali ste prethodnih dana da Napolitanci nude 5.000.000 evra za pozajmicu plus 35.000.000 evra za opciju otkupa ugovora. Ali insistiraju i da se u ugovor ubaci klauzula da je otkup ugovora obavezan u slučaju da osvoje Skudeto. 

20.27 - Romin interes za Atalantinog štopera Đanluku Manćinija se polako hladi. Navodno novi trener Fonseka nije oduševljen Manćinijem i želi neka druga rešenja kao zamenu za Manolasa. Fonseka bi Joakima Andersena iz Sampdorije ili hermana Peselju iz Fiorentine. 

20.20 - Iskusno krilo Miroslav Radović je slobodan igrač posle isteka ugovora sa legijom. Sada se pojavio i prvi potnecijalni poslodavac. Kiparski mediji pišu da bi srpskog veterana mogla da angažuje Omonija u kojoj je trener Hening Berg sa kojim je Radović ranije sarađivao u Legiji. 

20.11 - Evo i vesti iz Partizana od našeg Aleksandra Joksića, eksperta za crno-belu stranu Topčiderskog brda. Joksa saznaje da se Goran Zakarić seli u Tursku. Visina transfera bi trebalo da iznosi 800.000 evra. A njegovim stopama bi put Turske mogao i Nemanja G. Miletić. Opširnije OVDE

20.02 - ODBIJENO: Čitali ste danas da je Seltik odbio 15.000.000 funti od Arsenala za Kirana Tirnija, a sada stižu informacije da je stigla i druga ponuda. Tajms otkriva da je Arsenal večeras poslao poboljšanu ponudu za levog beka Kelta, ali da je i ona odbijena. Ne navodi se koliko je Arsenal ponudio iz drugog pokušaja, ali se ističe da je Sletik spreman da proda Tirnija za 28.000.000 evra. 

19.51 - Posle isteka pozajmice u Sevilji, hrvatski vezista Marko Rog se vratio u Napoli ali Anćeloti ne računa ozbiljno na njega. Na novu pozajmicu bi mogao u Fiorentinu koja pokazuje interes za njega. 

19.40 - Đenova je poznata po dobrom njuhu za malde talente, a jednog takvog je našla u Argentini. Klub sa Marasija je ponudio 5.000.000 evra za 17-godišnjeg defanzivca Bruna Amionea iz Belgrana. 

19.34 - Everton i Liverpul prate istog igrača. U pitanju je 23-godišnji štoper Žan Filip Gbamin koji igra za Majnc i reprezentaciju Obale Slonovače. 

19.26 - Sevilja je ozbiljno zagrizla za francuskog vezistu Benžamena Burigoa iz Rena. Njegova vrednost je oko 15.000.000 evra, a ranije se za njegovu kupovinu raspitivao i Napoli. 

19.15 - Izgleda da Kjevo ima biser... Gomila velikih klubova je bacila oko na 18-godišnjeg vezistu Emanuelea Vinjata iz Kjeva. Pominju se Bajern, Milan i Inter, a Leteći magarci cene Vinjata na 8.000.000 evra. 

19.02 - Pat pozicija u pregovorima Selte i Valensije oko Maksija Gomeza. Urugvajac se dgovorio sa Valensijeom i odbio Vest Hem, ali Selta ne popušta ispod klauzule od 50.000.000 evra. Valensija je spremna da u posao ubaci Santija Mina kojeg bi na Balaidosu rado prihvatili, ali nastao je problem oko procene Minine cene. Valensija ga ceni na 30.000.000 evra, Selta na manje... 

18.49 - BLIZU! Izgleda da je Fenerbahče dogovorio potpis Maksa Kruzea. Iskusni napadač dolazi kao slobodan agent posle isteka ugovora sa Verderom, a u Feneru će zarađivati 2.500.000 evra po sezoni. 

18.35 - Bomba iz Katalonije! Održan je sastanak upravnog borda i odlučeno je da Barsa u ovom prelaznom roku krene i po Grizmana i po Nejmara. Ne navodi se više detalja osim da će Katalonci pokušati da naprave atomski napad u kojem verovatno neće biti mesta za Dembela i Kutinja

18.27 - Posle isteka ugovora sa Aston Vilom, iskusni desni bek Alan Haton je slobodan igrač. Za Škota je interesovanje pokazao Notingem Forest. 

18.16 - GOTOVO! Gazeta javlja da će Kostas Manolas u sredu postati igrač Napolija. Klub sa San Paola će aktivirati otkupnu klauzulu od 36.000.000 evra, a Grk će u Napulju zarađivati 4.000.000 evra po sezoni. 

18.09 - Već danima se najavljuje transfer Eduarda Salvija iz Benfike u Boku, a sada je poznato i više detalja o tome. Salvio će preći na pozajmicu u Boku koja će plaćati njegovu platu od 3.000.000 dolara za sezonu. 

17.57 - Zanimljive vesti stižu iz Argentine. Dobro obavešteni TyC tvrdi da Real Madrid snima Migela Almirona. Podsetimo, reč je o najskupljem igraču u istoriji Njukasla koji je prošle sezone došao iz Atlante kao najbolji igrač MLS lige. Argentinski medij tvrdi da Real za sada samo prati razvoj karijere Paravajca, ali da ga u perspektivi ima u vidu kao moguće pojačanje. 

17.44 - Novi vlasnik Fiorenttine Roko Komiso je poručio da Federiko Kjeza sigurno ostaje makar još jednu sezonu u Firenci uprkos velikom interesovanju Juventusa. 

17.36 - GOTOVO! Belgijski šampion Genk je prodao najboljeg igrača Leandra Trosara u Brajton za klupski rekord 20.000.000 evra. Opširnije OVDE

17.30 - PROPALO: Kontroverzni portugalski defanzivac Ruben Semedo ipak neće u Olimpijakos. Viljareal je danima pregovarao sa Grcima oko pozajmice problematičnog Portugalca, ali su pregovori na kraju pukli. 

17.23 - Argentinski veteran Maksi Lopez se vraća u Italiju? Napadač Vasko da Game je dobio ponudu da potpiše dvogodišnji ugovor sa Breškom koja se vratila u Seriju A. 

17.11 - Bosanski golman Asmir Begović je nezadovoljan statusom drugog golmana u Bornmutu i želi da napusti klub. Četiri kluba su trenutno zainetersovani za njega: Fenerbahče, Stouk, Seltik i Votford. 

17.00 - Španski TV program Čiringito objavio je malu ekskluzivu. Naime, direktor Milana Paolo Maldini sastao se sa levim bekom Reala Teom Ernandezom na Ibici. Legendarni as Rosonera nagovara 21-godišnjeg fudbalera da se pridruži projektu u Milanu nakon sezone koju je proveo na pozajmici u Sosijedadu jer Real ne računa na njega.

16.56 - Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez odlučio je da Kraljevski klub ponovo počne sa praksom da svakog leta dovodi po jednu svetsku zvezdu. Madridski As piše da će sledeće godine fokus biti na Kilijanu Mbapeu.

16.50 - Evo i konkretne cifre za transfer Leandra Trosara iz Genka u Brajton. Englezi će platiti šampionu Belgije obeštećenje od 18.000.000 funti (20.000.000 evra).  

16.45 - Borusija iz Menhengladbaha razmatra nekoliko opcija na poziciji levog krila posle odlaska Torgana Azara u Dortmund, a jedan od kandidata je i 26-godišnji fudbaler Anžea Flavien Tet za koga se interesuju i Ren, Sent Etjen, Krasnodar i Selta. Francuz je procenjen na 8.000.000 evra.

16.40ZVANIČNO: Kamilo Majada (28) prešao je iz Rivera u meksički Atletiko San Luis kao slobodan igrač.

16.33 - Iako je dobro obavešteni Bild objavio da je Benito Raman novi fudbaler Šalkea, reagovali su ekspresno iz Dizeldorfa i poručili da nikakav sporazum ne postoji i da je Belgijanac i dalje 100 odsto fudbaler Fortune. Takođe, u ovom klubu kažu i da nema govora o obeštećenju od 9.000.000 evra koje se spominje, i da će ono biti znatno veće ukoliko dođe do prodaje.

16.25 - Dani Olmo opasno privlači pažnju partijama u dresu Španije na Evropskom prvenstvu U-21 u Italiji, a njegove igre nisu prošle neopaženo u Barseloni. Klub u kojem je ponikao prati razvoj situacije, piše Marka kao i da jedina konkretna ponuda za vezistu Dinama iz Zagreba dolazi iz Leverkuzena i teška je 25.000.000 evra.

16.14 - Belgijski mediji javljaju da su se Brajton i Genk dogovorili oko transfera Leandra Trosara u Premijer ligu. Sada je sve na igraču, da li će prihvatiti ponudu, mada se ne navodi koliko će iznositi obeštećenje.

16.06ODBIJENO: Seltik je odbacio 15.000.000 funtu tešku ponudu Arsenala za talentovanog defanzivca Kirana Tirnija. Napoli se takođe interesuje za perspektivnog škotskog beka.

Toliko za danas od Nikole Stojkovića, u nastavku dana sa vama su Aleksandar Gligorić i Milan Zdravković.

15.57 - Desni bek Votforda Mark Navaro razmatra opcije i da li je vreme za odlazak s Vikaridž Rouda, iako ima važeći ugovor do juna 2023. godine. Njegova sledeća destinacija mogla bi da bude rodna Španija, gde je prošao sve kategorije Espanjola.

15.51 - Arsenal i Lester su ušli u ozbiljan duel za Luisa Danka iz Brajtona, javljaju britanski mediji. Brajton ceni svog defanzivca na 35.000.000 evra.

15.45 - Pitate nas ima li šta za Aston Vilu, evo vesti – Lids traži preko 35.000.000 evra Vili za Kalvina Filipsa, što je novac koji tim iz Birmingema ne želi da plati. Štaviše, Vila bi išla maksimalno na upola manje novca!

15.41 - Nekadašnji reprezentativni golman Engleske Džo Hart bi karijeru mogao da nastavi u Lilu, pošto je od Barnlija dobio dozvolu da ode bez obeštećenja... A, nekada je bio standardan na gol-crti Mančester Sitija. 

15.38 - Milan je izgleda dostavio prvu ponudu Arsenalu za Lukasa Toreiru! Kao i u slučaju Danija Sebaljosa, pozajmica na dve godine, uz maksimalno obeštećenje od 8.000.000 evra za taj period, plus obaveza kupovine na 38.000.000 evra! Ali, ta suma bila bi isplaćena odjednom, bez dodatnih rata. Verovatno je zato za Sebaljosa formula nešto drugačija.

15.35ODBIJENO: Trabzon nije prihvatio ponudu Šalkea za levog beka Filipa Novaka na 4.000.000 evra.

15.31 - Rimski Korijere delo Sport javlja da je Lacio spreman da krene u ofanzivu na univerzalca po levom boku – Honija Rodrigeza. On jer prošlu sezonu proveo na pozajmici u Alavesu, koji nije iskoristio opciju kupovine. Nebeskoplavi ga cene na 2.000.000 evra.

15.27 - Najuticajniji andaluzijski list Estadio Deportivo tvrdi da Betis razmatra mogućnost dovođenja evropskog šampiona i Liverpulovog džokera Divoka Origija. Klub iz Sevilje je spreman da uspostavi zvanične kontakte s Redsima. Origi ima ugovor do sledećeg leta i platu od 2.600.000 evra, što je daleko iznad onoga što bi mu Betis uopšte ponudio. Čekamo pregovore.

15.22 - Viljareal je naciljao pojačanje iz Bordoa. U pitanju je 29-godišnji vezista Junus Sankare. Dolazak Paula Souze na klupu Žirondinaca izbacilo je Sankarea iz kombinacije, a ima aktivan ugovor do juna 2021. godine.

15.19 - Malo dobrih vesti za navijače Čarltona – Džejk Forster Keski (25) produžio je ugovor na još godinu dana i na Veliju će se zadržati do juna 2020.

15.15Antoni Gonkalves je postao novi igrač Kaena, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. On je danas prošao medicinske preglede, a njegov sada već bivši klub Strazbur se oprostio od njega na društvenim mrežama i otkrio njegove dalje korake u karijeri.

14.54 - Strast prema fudbalu ne poznaje granice! Legendarni vezista Bajerna Mario Basler vraća se fudbalu u 50. godini života! On će zaigra za osmoligaša TSG Ajzenberg. Basler će tamo biti i novi savetnik.

14.45BOMBA: Ekskluziva našeg Darjana Nedeljkovića – želja Crvene zvezde je Brazilac Žander! Opširnije OVDE.

14.43BOMBA: Prema saznanjima katalonskog radija RAC1, Dani Alves je ponuđen Barseloni! Opširnije OVDE.

14.41 - Sevilja lovi pojačanja na afričkom Kupu nacija. U fokusu su Amadu Dijavara iz Napolija, što je zapravo obnovljeno interesovanje od prošlog leta, kao i Fransoa Kamano iz Bordoa.

14.35 - Pitali ste u komentarima, mi odgovaramo. Šefild junajted se pominje kao novi klub za Emanuela Adebajora. U igri su navodno još i Seltik, koji smo pominjali juče, ali i Vest Hem i Votford, kao i turski Gectepe.

14.29 - Da li ste se ovih dana zapitali - zašto još nije objavljen transfera Žoaoa Feliksa u Atletiko Madrid? Otkiveno je gde je “zapelo“. Opširnije OVDE.

14.14 - Selta je naciljala metu za leto – francuskog ofanzivca Flavijena Teta. Trenutno nastupa za Anže, ima ugovor do juna 2022. godine, a za njega se interesuju još i Sent Etjen, Ren i Borusija Menhengladbah.

14.04Mauricio Poketino je uporan u nameri da dovede golobradog talentovanog krilnog napadača Lidsa Džeka Klarka (18). Navodno, sve je spremno da posao bude završen na 8.500.000 evra za obeštećenje, uz još 4.500.000 evra u bonusima.

13.55 - Britanski dnevnik Standard tvrdi da će Mančester junajted gotovo sigurno pobediti Mančester Siti u trci za Harija Megvajera i da će transfer iznositi čak preko 100.000.000 evra. To samo Englezi mogu...

13.50ZVANIČNO: Pomalo iznenađujuća vest – Roj Kin je napustio kormilo Notingem Foresta. Posle pet godina saradnje sa Martinom O'Nilom u reprezentaciji Republike Irske, došao je za njim u Notingem u januaru, ali je sada krenuo u potragu za novim angažmanom! Opširnije OVDE.

13.45 - Vest od našeg kolege Darjana Nedeljkovića, koji je ovih dana na pripremama Crvene zvezde u Austriji - srpski šampion odustao od Karima Hafeza, alternativa je Južnoamerikanac! Opširnije OVDE.

13.30 - Partizan ima konkurenciju za potpis Huan Ignasija Kavaljara. Opširnije OVDE.

12.59Vinisijus Žunior vidi Kilijana Mbapea u Realu! Tokom razgovora za Telefoot, hitronogi Brazilac rekao je:
“Verujem da će doći uskoro. Vidim ga ovde i voleo bih da igram s njim i Nejmarom u Realu“.

12.41 - Odlazak Danija Alvesa iz Pariza otvorio je vrata sve izvesnijeg ostanka Tome Menijea. Naime, Belgijanac će u narednim danima dobiti od PSŽ novi ugovor, što će verovatno značiti da će zauzeti standardno mesto kraj desne aut linije.

12.37 - Svonsi je produžio ugovor s mladim nemačkim golmanom Steven Andreasom Bendom na još ti godine. Benda je u Svonsi stigao 2017. godine iz Minhena 1860, a prošle sezone branio je na 18 utakmica u svim takmičenjima.

12.34 - Štutgart dobija novu „jedinicu“. Gregor Kobel će uskroo kompletirati pozajmicu iz Augzburga u redove Švaba.

12.31 - Sve je spremno za transfer Elseida Hisaja u Atletiko Madrid, javljaju Gazeta delo Sport i Republika! Transfer će biti završen na 20.000.000 evra, uz određene bonuse.

12.27 - Torinski Tutosport najavljuje da će Maurisio Sari uskoro stupiti u telefonsku vezu s Daglasom Kostom, kako bi razgovarali o daljim koracima. Ofanzivac Bjankonera trenutno je u Brazilu na reprezentativnim obavezama u sklopu Kopa Amerika, a sve je više klubova iz Premijer lige koji se interesuju za njega. Sari bi voleo da zna kakvi su Kostini planovi za budućnost.

12.23 - Lacio prodaje dvojicu igrača u Benfiku u paketu vrednom 20.000.000 evra. Dvojica vezista Pedro Neto (19) i Bruno Žordao (20) spremni su da se vrate u svoju domovinu, a A Bola javlja da će obojica transfer završiti čim se vrate s odmora i pošto obave potrebne medicinske preglede. Čudna priča skroz... Opširnije OVDE.

12.15Antonio Konte intenzivno razmišlja o Alesandru Florenciju iz Rome. Kontakti su uspostavljeni i postoje dve mogućnosti – transfer na 30.000.000 evra, ili kombinacija koja više odgovara Nerazurima u kojoj bi u sklopu trampe put Rima krenuo Dalbert.

12.02 - Turski mediji ponovo se bave interesovanjem Fenerbahčea za Aleksandra Mitrovića. Naime, Fener je poslao ponudu Fulamu za srpskog golgetera po sledećoj formu: pozajmica na 2.500.000 evra, uz opciju kupovine, dok Mitrovića čeka godišnja plata od 4.500.000 evra.

11.58 - Katalonski Mundo Deportivo se naslađuje još jednom Barseloninom pobedom nad PSŽ: Tomas Tuhel je hteo Neta u Parizu kao zamenu za Điđija Bufona, a iskusni golman na kraju će potpisati četvorogodišnji ugovor s Barselonom! Neto se trenutno nalazi u Brazilu na odmoru, a u ponedeljak će napustiti Sao Paulo kako bi obavio medicinske preglede i definitivno završio transfer u Barselonu. Na Mestalju ide Jasper Silesen, a kako smo već pisali – biće to klasična trampa. Oba transfera će, zapravo, ići na po 30.000.000 evra.

11.51 - ZVANIČNO: Real Madrid je potpisao Hoze Antonija Rejesa Lopeza (11), sina tragično nastradalog španskog asa. Rejes junior je donedavno nosio dres Leganesa, a u vreme očeve pogibije već je imao dogovoren transfer u Real. Madridska Marka tvrdi da je Florentino Perez obećao porodici Rejes da će voditi računa o mladom Hoze Antoniju dok ne postane punoletan. On će u budućnosti igrati za Realov podmladak. Zaista lep gest Kraljevskog kluba.

11.39 - Zanimljivost sa Toresove oproštajne konferencije. Ninjo je otkrio da bi voleo da se vrati u Atletiko Madrid i postane trener mlađih kategorija ili član Uprave. Sada su na potezu Rohiblankosi...

11.15Stiven Nzonzi je vrlo blizu odlaska iz Rome, a njegova sledeća destinacija mogla bi da bude – Lion. Francuski velikan stupio je u kontakt s Romom i raspitao se za uslove eventualnog transfera. Čekamo detalje...

11.07 - Bešiktaš ozbiljno razmišlja o dovođenju Samija Kedire. Nemac definitivno nije u planovima Maurisija Sarija, uprkos tome što je nedavno produžio ugovor do juna 2021. godine. Pronalaženje nove sredine neće biti lako s obzirom da Kedira ima neto platu od 5.000.000 evra, ali Fabio Paratići se nada da bi sve moglo da bude rešeno na obostrano zadovoljstvo...

11.03 - Milan ima plan za Danija Sebaljosa. Dok Real Madrid traži čisto 50.000.000 evra za transfer, Rosoneri planiraju da ponude sledeću varijantu – pozajmicu na dve godine, uz opciju kupovine. Opširnije OVDE.

10.56Fernando Tores je danas i definitivno objavio kraj svoje igračke karijere! Iako je to već učinio putem društvenih mreža, danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je otkrio da će poslednju utakmicu odigrati 23. avgusta protiv Kobea za koji igraju njegovi prijatelji Andres Inijesta i David Vilja.

Gledajući da je Ninjo odlučio da okači kopačke o klin, moramo samo da dodamo – koliko smo ostarili...

10.46 - Dnevna doza Matijsa de Lihta! Kapiten Ajaksa je izgleda nikad bliži potpisu u Juventusu, a razlog zašto je PSŽ sada sve dalje od istog je – Leonardo! Prema informacijama sa Čizme, PSŽ je imao načelni dogovor s Ajaksom oko transfera, ali se Leonardovim dolaskom sve promenilo. Tačnije, uslovi pregovora sa Minom Rajolom. Od tada je, navodno, sve puklo, a Stara dama dobila prednost. Videćemo da li je to zaista tako...

10.30 - Takođe, Partizan i Olimpijakos dogovorili su sve detalje transfera Svetozara Markovića u Pirej, a sada je potrebno samo da se izjasni mladi štoper... Opširnije OVDE.

10.22 - Ako dosad niste pročitali, Crvena zvezda je stupila u kontakt s Nikolom Pejčinovićem u nameri da ga vrati na stadion Rajko Mitić posle deset godina. Opširnije OVDE.

10.16Frans Fudbal i Ekip ovog jutra izlaze s gotovo senzacionalnom informacijom – Inter i Atletiko Madrid u borbi za Nikolu Pepea iz Lila! Ova priča možda ima smisla iz Atletikovog ugla, jer Inter taj novac nema u ovom trenutku. Možda bi mogao da se iskoristi od eventualne prodaje Maura Ikardija? Opširnije OVDE.

10.11 - Nejmar u Barseloni? Filipe Kutinjo i Artur su apsolutno za takav rasplet i to nisu krili posle ubedljivog trijumfa nad Peruom. Opširnije OVDE.

10.08 - Odbio je Porto, pre toga Atalantu, a Đanluiđi Bufon sada ima dva otvorena fronta - s Valensijom i Lidsom! Svi i dalje čekaju da se Điđi ipak vrati u svoju Parmu...

10.05 - Mančester junajted doživeo je još jedan brodolom na transfer pijaci. Posle informacije da je poziv s Old Traforda odbio Mats Humels, portugalska A Bola javlja da je isto učinio i - Ruben Dijas. Benfikina zlatna koka ima otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra, a od kluba već ima ponudu da obnovi ugovor kako bi se granica podigla na čak 100.000.000 evropskih novčanica. 

10.00 - Vest britanskog tabloida San s vinjetom „Ekskluzivno“ – Leroj Sane neće u Bajern i želi novi ugovor s Mančester Sitijem! Pregovori su već u toku i razrešenje se očekuje u narednim danima...

09.55 - Naslovna strana Tutosporta za ovu nedelju kaže: "Napoli i Hames - tu su", aludirajući da su dve strane dogovorile transfer. Posle svih spekulacija poslednjih dana, najsvežija informacija kaže da će to biti pozajmica na 5.000.000 evra, uz obavezu kupovine na sumu između 30.000.000 i 35.000.000 evra. 

09.50 - Sve je spremno za rastanak Maura Ikardija i Intera! Žena i agent ražalovanog kapitena Nerazura Vanda Nara zvala je Antonija Kontea u nameri da pomiri zaraćene strane, ali je Italijan ostao čvrst u svojoj nameri da se reši Argentinca. I Vanda je priznala poraz, pa je spremna da razmotri sve opcije na stolu... Opširnije OVDE.

09.45 - ZVANIČNODani Alves se oprostio od Pari Sen Žermena! Posle dve godine boravka u Parizu Brazilac je spreman da okrene novi list u karijeri. Opširnije OVDE.


Sve što se događalo tokom jučerašnjeg dana na fudbalskoj pijaci možete pročitati OVDE ili naći na tagovima TRANSFERI UŽIVO i LETNJI PRELAZNI ROK 2019.

Veliki pozdrav, čitaoci portala MOZZART Sport i zaljubljenici u fudbalsku pijacu. Polako zatvaramo prvu sedmicu praćenja dešavanja s najuzbudljivijeg sportskog tržišta i nadamo se da će s vremenom biti još više zanimljivosti. Podsećamo vas da nam pišete, raspitate se o stanju u voljenom klubu, da nam udelite sugestiju, kritiku ili pohvalu, a mi ćemo se maksimalno potruditi da odgovorimo na vaše poruke. U prvoj smeni s vama će biti Nikola Stojković.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara