Komentari na vest

TRANSFERI (petak. 12. januar)

3

39393939

pre 4 meseca

Jel su Sejo Boj i Sasa Boj braca
1

1234su

pre 4 meseca

Pitam za druga?
t

the boy

pre 4 meseca

nisu, brat mu je peđa d boj.
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

GGMU!!
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Bajern odustao od Palinje jer ih je ocigledno odusevio Aleksandar Pavlovic ali po proceni naseg Gvardiole PIKSIJA, selektore koji ne moze dobiti Bugarsku, on nije dovoljno zreo i zreliji su Uros Racic(starletan), Sasa Lukic(Grejac klupe u Fulamu i u reprezentaciju mora da igra svaku tekmu), Filip Djuricic(grejao klupu u timu koji je ispao u Seriju B)..
k

kakva nebuloza

pre 4 meseca

Djuricic 34 utakmice 4 gola tačno da je ispao u Seriu B
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Pogledaj u drugom delu sezone, ulazio je sa klupe kod Stankovica.
I

Ivica1708

pre 4 meseca

VfB Stuttgart produzio ugovor sa sa francuskim vezistom i U21 reprezentativcem Enco Miloom do leta 2028 isticao 2025. a blizu je produzetka ugovora sa kapitenom Antonom do 2027. istice mu ovog leta.
L

Lazeta

pre 4 meseca

Lazar Samardzic.. najjadniji decko na svetu.. EJ sine umesto da si sad u Interu i vredi 50m, boris se za titulu i Ligu Sampiona ti si ostao u Udinezeu koji se bori za opstanak i nastavljas da slusas caleta konjinu, jel imas svoje JA??? Kakvo tele.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Kog se datuma završava zimski prelazni rok???
P

Pakal II

pre 4 meseca

Zna li iko kako Njukasl zbog finansijskog fer pleja ne može da dovede pojačanja dok Čelzi troši stotine miliona evra nekontrolisano?

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Jer Čelzi stvarno ima lovu, a ovi još nisu pokazali da imaju 50 centi kod sebe, šta se desilo sa pričom da ako Njukasl izbori ligu šampiona dolazi Ronalda? Još jedna prazna priča tog kluba.
g

gostKV

pre 4 meseca

zato što je Amerikancima sve dozvoljeno,a ovim šeicima zbog Mančester Sitija i PSG-a se promenila pravila za finansijski fer plej i ne mogu da potroše pare ako ih ne zarade, inače bi Njukastl do sad napravio dream team za razliku od PSG-a jer svi igrači hoće da igraju premijer ligu..