Komentari na vest

TRANSFERI (utorak, 31. avgust): KRAJ PRELAZNOG ROKA!

M

MP

pre preko 2 godine

Odličan prelazni rok Milana. Odlična zamena za DONa, konačno oterali kebab donera. Pojačanja na kritičnim pozicijama, produžena klupa koja nam je falila prošle sezone kada smo zakaskali u borbi za titulu. Svaka pozicija sa dva kvalitetna igrača, čak neki mogu pokriti nekoliko pozicija. Jedino žal zašto je dopušteno madjioničaru Adliju da ostane na pozajmici još godinu dana, ali šta je tu je. Komšije oslabljene, mi dosta jači nego prošle godine, tako da smo tu negde. Djubrentus bez Ronalda i bez klasičnog špica sa Ščešnjijem na golu nema šta da traži u top 3
M

MP

pre preko 2 godine

Mada, možda se i Lacio umeša. Da su doveli Kostića sve bi bilo moguće. Ovako im predvidjam borbu sa Atalantom (mada ove godine teško) za 3mesto. Trka za titulu Inter, Milan, možda Lacio Za 4to mesto možda se još umešaju juventus, Roma, Napoli, ali teško........
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Koliko je jaka ova Barsa, ima da iskida LŠ i da se prošeta kroz ligu
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

prvo skoci pa reci hop!😂
M

MP

pre preko 2 godine

Biće srećna ako bude treća, s'obzirom da se Sevilja lepo pojačala na potrebnim mestima, mada su ih oslabili uzimanjem De Jonga. Ali i Atletiko je njih oslabio uzimanjem Grizmana koji je tek sada trebao da iskida odlaskom gazda hobita.
M

MP

pre preko 2 godine

Izvini za prethodni komentar, nisam shvatio da je Sarkazam. Svaka čast na domišljatosti.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Pa kako wilsira da dovedu kad oni neznaju da udju u aplilaciju.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Navijacici milana ceo letnji prelazni rok sanjali Kutinja, Hamesa, Zijeha, Ramosa, Iska i za kraj Bernarda Silvu, pa se posle zadovoljili nekom igracinom iz mocnog KROTONEA 😂 Gagula i ostali se prervrcu od muke, pa zar vi koji ste odma iza Reala da dovodite otpad iz mocnog Krotonea koji je i tamo sedeo na klupi 😂 ali ima vremena u januaru, deda mraz ima pune ruke posla, sad ce kompanija na celu sa Gagulom i Rosonerom da pise dedi koje igrace zele 😂 evo ide paketic na zimu A unutra igracci Chievo Verone koji su ostalli bez kluba, svi su na izvolte za dzabe 😂 sad ce maldini da naruci to kod deda mraza za Gagulu i ostale paketic 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 otvori Gagula mozda je negde Hames, Kutinjo, ili Bernadro Silva, jao deda necu ti nikad zaboravim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
M

MP

pre preko 2 godine

Dobar sarkazam. 🤣🤣🤣 Kako si imao toliko snage da piskaraš ovoliko. Ali kapa dole za odličan sarkazam. 👍👍👍
A

Aleksa Lalatovic

pre preko 2 godine

Nadam se da ce Omonija, Krotone, Brajton, Nirnberg i Almerija dovesti neka pojacanja do kraja prelaznog roka.
S

Shorty

pre preko 2 godine

Griezman na rezultati. com vec u atletiku, kakvu vi potvrdu cekate nije mi jasno?
G

Gost765331

pre preko 2 godine

Shole, ta aplikacija nije pouzdan izvor.
r

raul

pre preko 2 godine

Ajde skuntelar 💪
N

Nepm

pre preko 2 godine

Alo Terza, Mrkela mrtav ozbiljan predlog probajte Vilsira da dovedete. Momak nije uspeo da kompletira angazman u Seriju B zbog toga sto nema EU pasos, zeli da batali klub jer nema angazman, verujem da mu je u lepom secanju ostala Marakana kad je igrao sa Arsenalom sto ne probati i dovesti ga.
J

Junajtedu fali

pre preko 2 godine

Kesi, Filips iz Lidsa ili Deklan Rajs.
S

Sokol

pre preko 2 godine

Man City u ovom prelaznom roku nije napravio potrebne transfere. Jack Grealish je sjajan igrač, mnogo ga volim gledati igra već duže vremena sjajno ali on city-u nije bio potreban, joś je i prplaćen on realno vrijedi 60 milijuna. City je morao dovesti napadača, Kejn je bio fenomenalan tip napadača za city a i dobro bi došao Sterlingu koji uz njega igra odlično a u sistemu bez pravog napadača loše. Naravno problem je stvarao Levi, ali nije mi jasno zašto city nije doveo nekog drugog za Ronalda mi je jasno, Mendes je iskoristi city kako bi Ronalda doveo u united jer tek kad se pojavila vijest da bi mogao u city tad se united uključio u dovođenje Ronalda (znamo da su ga na početku prelaznog roka odbili). Nije mi jasno zašto Gvardiola nije kupio Kalvert Lujina iz Evertona dosta sličan igrač Kejnu naravno nije ta klasa ali bi dosta donio, bilo je tu još nekih opcija. Mislim da će pokušati Halanda dovesti ali teško će uspjeti. Po meni City-u je Kejn mogao spasiti sezonu jer kad pogledamo Čelzi koji ima bolji sastav od City-a, a i United realno ima bolji sastav. Mislim nije problem u sastavu već u tome śto city nema čovjeka koji će zabiti gol, to je čelzi dobio Lukakuom, United Ronaldom a oni to nemaju jer jedini čovjek koji može postići 20 gola u Premijer ligi u redovima city-a je Sterling ali njegova forma će po meni biti ista kao i prošle godine. City bi mogao imati tešku godinu. Za to je dosta kriv Gvardiola on je moram u ovom prijelaznom roku prodati nekoliko igrača koji nisi za city a dovesti neke Prvenstveno mislim na poziciju zadnjeg veznog gdje Rodri dosta griješi za lijevog beka mogu shvatit mora negdje i Kanselo igrati jer Volker je desno zbog defenzivnih stvari, ali vidjet ćemo.
С

Све си лепо рекао

pre preko 2 godine

Али ко гарантује да ће роналдо играти на врхунском нивоу са 36 година и ко гарантује да ће лукаку дати 20+ голова сезона је тек почела и не треба отписивати сити јер имају много јак састав а и клупа им је јака ако не и најјача у лиги
H

Hoce preci

pre preko 2 godine

Ko u inter hahahahhahahahhahahahhahaha

Marjann

pre preko 2 godine

Nece, jer je ti. već sklopljen i ne gori nam pod nogama da nešto završavamo, sta je smešno? Možda vaše pojačanje niželigaš Mesijas ili zamena za Ronalda već propali igrač sa tek 21 godinom(ne znam čiji si navijač)
Ћ

Ћирилизација

pre preko 2 godine

Солшер воли да стопира излазне трансфере иако му ти играчи нису у плановима.
J

Jadni gile siptar

pre preko 2 godine

Sinterista
S

Sokol

pre preko 2 godine

Barcelona mi nije jasna, povodom čega oni prodaju Grizmana koji je dosta dobar igrač, posebno ako pogledamo napad Barcelone povređeni su Dembele, Aguero a Fati kad će se vratit u formu to je teško predvidjeti. Mislim da je Juventus uradio dobru stvar kupnjom Lokatelija ali po meni oni su morali dovesti baram još Rodriga de Paula ( dok nije potpisao za Atletiko) jer tu je najveći problem, možda su pogrešili sa prodajom Ronalda jer su izgubili čovjeka koji može sam riješiti utakmicu, ali znamo da će Alegri cijeli sistem prilagoditi Dibali kojem je vrlo "teško" pronaći pravu poziciju a da bi mu pronašao poziciju iza napadača mora igrati u sustavu 4-4-2 i tu koristi Kvadrada a recimo na klupi drži fenomenalnog Kuluševskog koji bi mu puno značio u napadu, Kin je sjajan posao siguran sam da će se nazabijati golova. Juventus po ekipi jeste najveći favorit za Seria A, ali tu je Inter koji izgleda dobro, a po meni svi pocjenjuju Murinjovu Romu pogledajte taj tim to su dosta dobri igrači plus Murinjo je sjajan trener koliko ga god ismijavali, doveo je Abrahama koji je fenomenalan napadač vjerujem da on može biti ono što je Lukaku bio u Interu samo ako se ne povredi.
S

Sokol

pre preko 2 godine

PSG je uradio dobru stvar dovođenjem Mendesa, sjajan je bek plus veoma mlad ali mislim da su u ovom transfer roku izostavili jednu vrlo važnu stvar, nisu doveli igrača koji će preuzeti kreaciju u veznom redu kad ( ako se povredi Verrati, što je vrlo realno ako gledamo prošle sezone) njima je bio potreban takav tip igrača jer ga u rosteru nemaju (imaju igrača koji to znaju igrati) ali ti igrači prvenstveno mislim na Paredesa mogu samo u Francuskoj praviti razliku. Po meni su trebali dovesti Auara. Mislim da će se ovo vidjeti u utakmica protiv city-a gdje će ih vezni red city-a totalno "uništiti" Zbog toga ih ne bih stavio kao prve favorite za osvajanje lige prvaka pored Čelzija! Možda nisam upravu ali vidjet ćemo!
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Kimi bas sam hteo da pitam Rosonera jel dosao Hames, Gagulu necu ni da uzimam kao neku ozbiljnu osobu koji je pisao deda mrazu za igrace jos je mlad, Dovodio je Hamesa, Kutinja, Iska, Zijeha, Ramosa, ajde dete je u pitanju ne zamera mu se puno, ali Rosonero ja mislio on neki ozbiljan momak, kad i on isto poceo da dovodi Benrada Silvu iz M,Sitija, a juce pise stize Hames, kad ono umesto Hamesa igrac Krotonea, e moji Rosonero ti mislio da je milan sposoban za nesto od ovih igraca i sad moras da se zadovoljis sa ovim iz Krotonea, izglda da si i ti klinac kao i Gagula
P

Ppp

pre preko 2 godine

Ne brini ti za Milan brini se za tvoj Sinter propali...
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Milanov prelazni rok kao za Ligu Evrope da se spremaju. Pelegati izjavljuje da su izmedju Hamesa, Iska I Mesijasa, izabrali ovog treceg jer je navodno "gladan" . Za Hamesa mogu I da razumem, forma, plata ali da nisu Iska uzeli pored ovog, ne kapiram. Sledi grcevita borba za 4 mesto, a u LS nemaju sta da traze. Gde amer dodje u upravu, tu nema uspeha..
M

MP

pre preko 2 godine

Dobar sarkazam. Naklon do poda
J

Juve

pre preko 2 godine

Klope J u pravu si svaka ti je na mestu ,Juventus ce uvek biti prvi 9titula za redom eeee.....
J

Juve1981

pre preko 2 godine

Nesto za Juventus neki veznjak?
D

Da li zna neko da li je

pre preko 2 godine

Kral prešao u Vest Hem?
h

hkj

pre preko 2 godine

ima li kakve sanse da ce Manchester United dovesti zadnjeg veznog
i

ivannn

pre preko 2 godine

Najveca greska naseg fudbala je ogranicen broj stranaca
G

Gosn

pre preko 2 godine

Nesto za Midjeland?
S

Smiraj prelaznog

pre preko 2 godine

Roka, inter cuti inter cuti, bam 23:45 ode lautaro u siti gile zove hitnu.

markiđanii

pre preko 2 godine

Better call Saul Gde će na kraju? Ko će dobiti džek pot
G

Gostlllh

pre preko 2 godine

zavrseno sa Celzijem
C

Crvenocrni

pre preko 2 godine

Atletiko je blokirao transfer Saula jer nije mogao da dovede Sarabiju kažeš? Prvi je centralni vezni, drugi je krilni napadač. Logika?
S

Sasa1989

pre preko 2 godine

Upravo stize informacija da Celsi i Atletiko razmenjuju papirologiju i da je transfer zatvoren... Saul stize u Celsi...
G

Gostplllka

pre preko 2 godine

pa koja bi budala izabrala Srbiju i Longling kigu prije uredzene svicarske i njihove lige a zar Maksimovic neide u Real Milan Romu itd nego spade na Samdoriju
D

Djole21

pre preko 2 godine

Takehiro Tomiyasu je vrhunski igrac, ljudi nemaju pojma o njemu i pisu gluposti. Ne volim arsenal ali ove godine transferi su im sasvim solidni, problem je sto nisu bili godinana pre ovoga i sto se nisu reslili nekih igraca. Takehiro ima da odusevi gledaoce premier lige
G

Gost300

pre preko 2 godine

Fala Bogu pa neko ima da kaze realno kako jeste,za bilo ciji klub osim za koji navija
D

Deda zmaj

pre preko 2 godine

Nemanja miletic dolazi u partizan za 1.5m
W

Wat

pre preko 2 godine

Uvek sam se pitao kako tacno dodje u medije podatak da nekom igracu "ne da" zena da predje u neki klub. Sta kao "Dobar dan, nudimo vam to, to i t..." "Ne mogu, ne da mi zena"? Pa sve i da je to tacno, zasto to pomenuti bas tako?
a

afc

pre preko 2 godine

nesto za arsenal?aurar?
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Nista od toga burazeru. Danas javio Fabrzio da nudjen Arsenalu i da ovi ne nameravaju da ga pojure poslednjeg dana. Ne verujem da se nesto menjalo od tada. Cudno mi je da se povezuje sa toliko klubova, svima se nudi i to za neku navodno bednu cenu oko 25-30 miliona. Moguce da postoji nesto bas lose sa igracem sto ne znamo, ako niko nije spreman cak ni na pozajmicu da ga dovede. Prica se da je Lion spreman i na to. Jedino ako posle traze neke besne pare, pa je to razlog...
T

TP-1

pre preko 2 godine

Sta ce Celziju Saul pored Loftus Cika nije mi jasno?!
D

Djole21

pre preko 2 godine

Zasto sto je mnogo bolji ? Celzi se trudi da ima najbolju ekipu na svetu a Loftus-Cheek nije na tom nivou, iako je veoma dobar
b

bgcz

pre preko 2 godine

Reding se baš pojačao. A nije sve propalo lošim startom, u čempionšipu ima fore za popravni
N

NR

pre preko 2 godine

Ne kapiram zasto Atletiko hice da se resi Saula. Odlican igrac.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Mozda ima preise odlicnih veznjaka...
D

Djole21

pre preko 2 godine

Prosle godine nije bio u prvom planu, ulazio je cesto a i imao je losiju sezonu (po njegovom standardu), osvojili su ligu manje vise bez njega a para nikad dosta. Bio bi odlican celziju
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Cudi me da nema nigde vesti da je Darko Jevtic presao iz Rubin-a u AEK kod Milojevica....
A

Ale

pre preko 2 godine

Fabrizio Romano pise da je Juve doveo iz Psv-a Ihatarena i poslao ga na pozajmicu u Sampdoriu. Nisam bas pratio Psv, pa ako netko ko je pratio baci komentar, kakav je taj igrac? Prema youtubu izgleda dobar, ali na youtubu su svi dobri... Lijep pozdrav
E

Eh

pre preko 2 godine

Ihataren iz PSVa u Juventusu
B

Bundesligas

pre preko 2 godine

Wahid Faghir u Stuttgartu, obestecenje 4mil
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Pa sta ste ocekivali od raspadnog juventusa da dovede jos neke igrace, pa jedva su skrpili pare za pozajmicu lokatelija i doveli kina na pet godisnje rate optpadak Evertona, uskoro se lopovima penje dug kao Barseloni i tu krece gasenje, Inter je prodao igrace da isplati dug i resio problem, A lopovi nemaju sta da prodaju, uskoro kad zakuca UEFA na vrata ide katanac🔒🔒🔒 Gasenjeeeeeeeeeeeee kraj !
K

Klop J

pre preko 2 godine

mislis digao kredit da plati dugove a rate jos nisu krenule da se naplacuju a igrace su prodali da se nebi ugasili
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Klop J nije to jedina losa vest za juventus, el ciringuito Grande press je izjavio da Masimo Morati od Oktobra opet postaje presednik Intera gde ima vatre ima i dima, Morati poridica je izgleda odlucila da vrati Inter u svoje vlasnistvo opet, nije dzabe vidjena Beti Morati na Meaci na otvaranju Serije A
V

Vrana

pre preko 2 godine

Gila stoji dug u banci 300mil to si zaboravio. A to nisu male pare.
K

Klop J

pre preko 2 godine

Dok je Vlasnik bio Morati skrsio je Milijarde u Inter a nije Mogao osvojiti prvenstvo tek kad je Nastiimao aferu Farsopoli i izbacili Juventus tek je onda mogao doci do Titule i budi razuman i.prihvati cinjenicu da ste Svetlosnim godinama iza Juventusa
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Klop J mozda je Inter svetlosnim godinama iza lopova iz torina kad je kradja u pitanju, budi razumen i ukapiraj da pises gluopsti, Inter nikom nista nije namestio, nego je Moratiju dosadilo da stalno puca pare A da ga lopovski juventus stalno krade na celu sa sudijama, pa je resio da stane kradji na put sto se i dokazalo na sudu, i to ne samo na italijanskom sudu nego i na medjunarodnom Sportskom sudu u Lozani, lepa je to uteha za kradju da je Inter nekom nesto namestio samo nastavi da zivis u zabludi kad je juventus naravno u pitanju, sud u Lozani je sve dokazao ! A to je onaj sud gde se zalio juventus
J

Juve

pre preko 2 godine

Ma da zato 9 titula za redom
S

Sasa1989

pre preko 2 godine

U ovom trenutku za Celsi je prelazni rok zavrsen, tako kazu Englezi...
G

Gost29

pre preko 2 godine

Idemoooo bre Junajted da otmemo titulu petrol sitiju. GGMU 👊
G

Gost111111

pre preko 2 godine

Cin Cun Dzeng je novi napadac Arsenala
G

Gost992

pre preko 2 godine

Arsenal posle svih bacenih para u ovom prelaznom roku daje jos 20M za Tomijasua ? Stvarno volim taj klub ali ovo je neverovatno kakvi amateri pocevsi od Aretete i Edua im rade
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿❤️💪🍺😂🏆
N

NR

pre preko 2 godine

Roma zavrsila prelazni rok?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Video sam zastoj na autokomandi ka rupi,kolone automobila sa menadzerima cekaju da ih primi dr.Terzic jer ne pitaju za cenu igraca iz tima koji je svetski rekorder po broju bodova i golova.
D

Dr.Magistro

pre preko 2 godine

Video si ti zastoj ali u tvojoj štali ili eventualno u birtiji na centru tvog sela!Brini ti o njivi a Terzu pusti da vas i dalje maltretira!
S

Sprdnja

pre preko 2 godine

Čemu toliki naslovi o penzioneru Ronaldu?Smoriste!!

Wolfasin

pre preko 2 godine

Penzioner je na Euru ove godine istrčao kontru od gola do gola. Čovek je mašina.
G

Grobar....

pre preko 2 godine

A Kamavinga? Sta bi sa njim?
G

Gost013

pre preko 2 godine

Kolike su sanse da Man. Utd. uzme Saula do kraja dana? Imali bi opasan tim onda
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Koliko im jos igraca fsli da budu opasan tim,njima treba trener.
G

Gost013

pre preko 2 godine

Mislim da im fali samo zadnji vezni, posto je Fred uzasan vec duze vreme, Matica stizu godine a nije se bas pokazao ni on u drugom kolu, dok je Mek Tomini diskutabilan. Dao bi im Saul stabilnost u veznom redu, jer pored navedene trojice, niko ne igra u vezi povuceno. Van de Bek je ofanzivan, kao i Lingard ili Mata. Jedino Van de Bek da iznenadi i pokaze se na mestu tog zadnjeg veznog
c

czv123

pre preko 2 godine

Možda bi i iznenadio Van de Bek, kad bi dobio šansu uopšte da igra
M

Mile Mitrence

pre preko 2 godine

Forza Inter
S

Stefan COYG

pre preko 2 godine

Greska redakcijo za Belarina - Orijea... Hektor je na aerodromu upravo ide za Sevilju da potpise pozajmicu u Betis. Pozz
B

Barca

pre preko 2 godine

Ne bi me cudilo da Barsa dovede Kramarica
M

Mika iz Trstenika

pre preko 2 godine

Hahaha kako to Atletiko nije imao srece sa kupovinom napadaca a doveli Kunju iz Herte
S

Sasa1989

pre preko 2 godine

Sa Saulom je sve dogovoreno, samo Atletiko da prihvati pozajmicu bez otkupa, sto se ocekuje u toku dana, Mancester vise nije u prici... Kunde je sve dalje, pokusace jos jednom, ali nece platiti koliko Sevilja trazi...
T

TP-1

pre preko 2 godine

Sta im znaci pozajmica bez otkupa ne razumem? Sta ako se Saul uklopi a Atletiko ga ne pusti? Znaci samo da si razigravao igraca za drugu ekipu. Ne znam zasto se insistira na tome.
M

M-bate

pre preko 2 godine

Idemoooooooooo, forcaaaaaaaa, vamoooossssss, comaaaaannnn