""
""

TRANSFERI (25. avgust): Dortmund odbio Juventusovih 30.000.000 za Gundogana, Aston Vila tražila Ljajića, a poslala ponudu za Žervinja!

Vreme čitanja: 16min | uto. 25.08.15. | 22:00

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja na transfer pijaci...

Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za danas što se tiče pregleda dešavanja na fudbalskoj pijaci. Ušli smo sam finiš prelaznog roka i svakog dana treba očekivati sve veću tenziju na trasnfer tržištu. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta i podsetite se i najvažnijih vesti dana:

Izabrane vesti

---------------------------------------------------------
- Vanja Milinković Savić bi mogao da se preseli u Bundesligu. OpširnijeOVDE
Roma je dogovorila dolazak Žuana Žezusa iz Intera. Opširnije -  OVDE
Marko Marin na pozajmici do kraja sezone u turskom Trabzonu. OpširnijeOVDE.
- Adem Ljajić bi mogao bi karijeru da nastavi u Engleskoj. Opširnije OVDE
- Mario Baloteli je došao na pozajmicu u Milan. Opširnije OVDE.
- Luj van Gal spremio je mega ponudu za Kevina De Brujnea. Opširnije - OVDE
----------------------------------------------------------

22.00 - Napadač Levantea Rafael Martins u narednoj sezoni će igrati na pozajmici u portugalsko Moreirenseu. Brazilac je prošče sezone odigrao 14 utakmica za španskog prvoligaša i postigao samo jedan gol.

21.47 - ZVANIČNO: Nekadašnji vezista Bordoa i bivši igrač Verdera iz Bremena Ludovik Obranijak uspešno je prošao lekarske preglede i potisao za Makabi iz Haife.

21.40 - Borusija iz Dortmunda odbila je ponudu torinskog Juventusa za Ilkaja Gundogana od 30.000.000 evra, prenela je Gazeta delo Sport. Milioneri su tako stavili svima do znanja da nema nameru da prodaje jednog od svojih najboljih igrača.

21.37 - Gazda Vest Bromvič Albiona Džeremi Pirs rekao je da njegov klub ni po koju cenu ne želi da proda svog napadača Saida Berahina.
"Mi nemamo intes da prodamo Berahina, a to sam i rekao Danijelu Leviju. Znam da živimo u eri kada nijedan klub ne može da kaže 'nikad' za prodaju nekok svog igrača. Međutim, prodaja Saida jednostavno nije na dnevnom redu", rekao je Pirs.

21.26 - Kako piše italijanski Skaj uprava Intera uskoro će se sastati sa agentom Fredija Guarina kome će biti saopšteno da kolumbijski vezista nije na prodaju.

21.21 - U međuvremenu Vest Hem pregovara sa Notingem Forestu oko dolaska ofanzivnog veziste Mikela Antonija. Njegovo obeštećenje se procenjuje na oko 6.000.000 evra.

21.12 - Odlazak Fernanda Ljorentea u Sevilju znači da bi u Torinu mogao da ostane Simone Zaza. Za doskorašnjeg napadača Sasuola ozbiljno je zainteresovan Vest Hem, ali bi on sasvim sigruno više voleo da ostane u Juventusu i dočeka svoju priliku za dokazivanje.

21.02 - Pregovori Sevilje i Juvenstusa oko prelaska Fernanda Ljorentea na Ramon Sančez Pishuan otpočeli su nešto ranije danas, a sada su vrlo blizu završetka sa pozitivnim ishodom po Andalužane, trvrdi italijanski Skaj.

20.42 - Bolonja je na jednogodišnju pozajmicu dovela vezistu Kaljarija Godfreda Donsu, uz obaveznu kupovinu na kraju sezone. 

20.32 - Defanzivac Mančester Sitija Džejson Denajer pregovara sa Olimpikom iz Marselja. On bi na Velodrom mogao da pređe kao pozajmljen igrač.

20.17 - Napolitanci danas nemaju mira. U velikoj jurnjavi za kvalitetnim defanzivcem čelnici kluba sa San Paola došli su defanzivca Internasionala Alana Koste, za koga se ovog leta interesovala i Benfika, ali bi u ovom poslu mogle da presude snažne italijanske veze. On bi u Napulj stigao kao pozajmljen igrač uz pravo otkupa na kraju sezone.

20.11 - Aston Vila je otpočela pregovore sa Romom oko Adema Ljajić, ali je iznenada poslala ponudu za drugog ofanzivnog igrača Rome - Žervinja, piše Korijere delo Sport. Iako se ne zna o kojoj se tačno sumi radi, ona nije zadovoljila čelnike Vučice, koji za napadača iz Obale Slonovače zahtevaju 14.000.000 evra. Ponuda za Žervinja  nije zaustavila pregovore oko Ljajićevog  transfera na Vila park i oni su još uvek u toku, dodaje Korijere.

20.00 - Legendarni Norvežanin Jon Arne Rise pridružiće se Floranu Maludi u indijskom Delhi Dajnamosu, koji sa klupe predvodi čuveni brazilski as Roberto Karlos. Bivši igrač Liverpula, Rome i Fulama nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u novi klub.
"Ja sam osoba kojva voli nove izazove i da upoznaje različite kulture. Roberto Karlos je jedan od mojih heroja dok sam se razvijao na poziciji levog beka. Čast mi je što će mi on biti trener i ne mogu da dočekam da pružim sve od sebe za njega i za tim", rekao je Rise.

19.41 - Desni bek Seltika Darnel Fišer prešao je u Sent Džonston na jednogodišnju pozajmicu.

19.33 - ZVANIČNO: Fudbaler Čelsija Marko Marin prosleđen je na pozajmicu do kraja sezone u turski Tranzon, objavljeno je na zvaničnom sajtu šampiona Premijer lige. Opširnije pročitajte - OVDE.

19.24 - Francuski mediji pišu da je Totenhem zainteresovan za vezistu Sent Etjena Žeremija Klemana. Ipak, u francuskom timu neće dozvoliti da se ovaj transfer ne realizuje dok ne pronađu adekvatno zamemu za 30-godišnjeg fudbalera.

19.15 - Štoper francuskog Rena, Makedonac Đoko Zajkov, narednu sezonu provešće na pozajmici u belgijskoj Šarlroi.

19.00 - Leče je u Seriji C, ali je takođe aktivan na transfer tržištu. Novo pojačane na stadionu Via del Mare je vezista iz Paname i Erik Erera, koji prošlu sezonu igrao u Paganezeu.

18.41 - Mladi vezista Sportinga iz Lisabona Juri Medeiros, koji je prošao sve mlađe nacionalne selekcije Portugalije, narednih godinu dana provešće na pozajmici u Moreirenseu.

18.30 - Potpredsednik Intera Havijer Zaneti  u razgovoru za italijanske medije nagovestio je da su Nerazuri veoma blizu dovođenja  Ivana Perišića i Ezekijela Lavecija.
"Inter govori na tržištu. Radimo na jačanju tima, ideje su tu, hajde da ih sprovedemo u delo", rekao je Zaneti, a prenela Gazeta delo Sport.

18.17 - Fjorentina je dobila prvu zvaničnu ponudu za meksičkog štopera Hosea Basantu. Za njegove usluge zainteresovan je Monterej, koji svog sunarodnika i bišveg prvotimca želi da dovede na pozajmicu.

Iljaramendi

18.05 - Ako je ulazak Sautemptona u trku za Asijera Iljaramendija zakomplikovao planove Real Sosijedada, šta tek reći za vest da je u borbu za potpis defanzivnog veziste Reala iz Madrida ušao i londonski Totenhem. Vrednost nekadašnjeg mladog reprezentativca Španije procenjuje se na oko 20.000.000 evra.

17.47 - Izgleda da je početak pregovora sa Zenitom oko dovođenja Ezekijela Garaja zapravo bila velika varka Žozea Murinja, koji je na taj način izvršio pritisak na Everton, ali i mladog Džona Stounsa. Skaj Sport je kao eskluzivnu vest objavio da je štoper Karamela zvanično podneo zahtev za ovaj transfer, pa je uprava kluba sa Gudison parka u prilično neugodnoj situaciji. Opširnije pročitajte - OVDE.

17.42 - Napoli u najskorijem mogućem roku želi da reši pitanje štopera, a pored već pomenutog Aleksandra Dragovića, uprava kluba sa San Paola bi u svojim redovima rado videla i defanzivca Đenove Sebastija de Maj za kojeg će biti ponuđeno između šest i sedam milona evra.

17.36 - Bajern je zbog suspenzije Žeroma Boatenga i povrede Mehdija Benatije na nekoliko dana stopirao odlazak Dantea sa Alijanc arene, ali Bild tvrdi da su Bavarci odredili cenu za brazilskog štopera i ona iznosi 10.000.000 evra.

17.30 - Čelnici Atalante pokušaće da iskoriste dolazak Marija Balotelija u Milan i kaparišu prekobrojnog Alesandra Matrija. Iskusni napadač dolaskom Luiza Adrijana i Karlosa Bake već bio višak na San Siru, a povratak Balotelija je dodatno pogoršao njegov status u ekipi Siniše Mihajlovića, što će pokušati da iskoristi uprava kluba iz Bergama.

17.21 - Štoper Dinama iz Kijeva i austrijske reprezentacije Aleksandar Dragović nova je meta Napolija, koji traži pravo rešenje na poziciji centralnog beka. Kako piše Gazeta njegova cena bi mogla da iznosi oko 13.000.000 evra.

17.16 - Vezista Dinama iz Moskve, Vilijam Vanker je odbio ponudu Briža. 

17.10 - ZVANIČNO: Hofenhajm je dobio pojačanje iz Austrije! Novi član bundesligaša je brazilski vezista Felipe Pires iz Red Bul Salcburga. 

16.57 - BOMBA! Poslednja vest sa Ostrva! I naravno u pitanju je Kevin De Brujne. Skajovi izvori otkrivaju da Mančester Junajted nije počeo pregovore sa Volfzburgom oko De Brujnea, ali je zato "provaljen" Bajern. Iako su Bavarci demantovali interesovanje za Belgijanca, otkriveno je da je Karl-Hajnc Rumenige stupio u kontakt sa De Brujneovim menadžerom. Rumenige pokušava da ubedi De Brujnea da sačeka kraj sezone i potom pređe u Bajern. Do tada će se Bavarci vrlo verovatno rešiti Franka Riberija... Na stolu i dalje stoji ponuda Mančester Sitija vredna 80.000.000 evra. Volfzburg deluje nemoćno u celoj priči, ogroman novac je u pitanju... 

16.41 - ZVANIČNO: Šarl Kabore je promenio klub, ali ne i grad. Bivši vezista Marselja je prešao iz Kubanja u Krasnodar na jednogodišnju pozajmicu. 

16.33 - Ne miruje ni Borusija Dortmund! Najnovije ime koje se dovodi u vezu sa žuto-crnima je Ju Ho Park, reprezentativac Južne Koreje iz redova Majnca. Uspešno pokriva pozicije u veznom redu i na mestu levog beka. 

16.23 - Poslednja vest sa Ostrva! VBA je odbio i novu, poboljšanu ponudu Totenhema za Saida Berahina. Sparsi su ponudili 30.000.000 evra plus Federika Facija na pozajmicu, ali je klub iz Birmingema opet spustio rampu. Da li će Totenhem ići dalje? 

16.12 - ZVANIČNO: Mario Baloteli je novi igrač Milana. Prošao je lekarske prglede i došao na jednogodišnju pozajmicu. Opširnije o tome kako je Liverpul bacio skoro 30.000.000 evra za godinu dana, čitajte OVDE

16.04 - ZVANIČNO: Huan Kvadrado je novi igrač Juventusa! Uspešno je prošao lekarske preglede i potpisao ugovor o jednogodišnjoj pozajmici iz Čelsija. 

15.58 - Još jedno pojačanje iz Rivera stiže u Everton! Dok se čeka da Ramiro Funes Mori dobije radnu dozvolu i zapečati 8.000.000 evra vredan transfer, klub sa Gudisona radi i na dovođenju Leandra Rodrigeza iz urugvajske River Plate. Reč je o urugvajskom napadaču koji košta oko 7.000.000 evra, a Roberto Martinez je potvrdio da su pregovori u toku.

15.50 - Mančester Siti juri pojačanje iz Viljareala. Meta je 18-godišnje krilo Aleks Garsija Serano za kojeg su spremni da plate 3.000.000 evra. 

15.42 - Defanzivac i vezista. Prioritet Napolija u narednih nekoliko dana. Prvoj ulozi je najbliži Tomas Erto iz Udinezea, a drugoj Matijac Većino iz Fiorentina za kojeg Napolitanci nude 7.000.000 evra. U igri su i Jakopo Sala iz Verone i Juraj Kucka iz Đenove. 

15.38 - Danski šampion Midtjiland dobija pojačanje iz Bundeslige. Reč je o češkom napadaču Vaclavu Kadlecu koji je član Ajntrahta iz Frankfurta, a prethodnu polusezonu je proveo na pozajmici u Sparti iz Praga. 

15.28 - Posle Sanderlenda i Majnc je u trci za dovođenje Ole Toivonena iz Rena. Šveđanin je nezadovoljan u Francuskoj i želi da ode negde gde će imati veću minutažu. Majncu bi dobro legao kao zamena za Okazakija, mada se pominje i povratak Adama Salaija

15.17 - Poslednjih dana se pominjalo da bi Crvena zvezda mogla da odbije pojačanje u vidu poljskog veziste Ludovika Obranijaka, ali on karijeru nastavlja u Izarealu. Prvotimac Verdera je u završnim pregovorima sa Makabijem iz Haife čiji dres nose Nikola Drinčić i Vladimir Stojković. Inače, kada smo već pomenuli Crvenu zvezde, naš novinar Darjan Nedeljković javlja da bi danas trebalo da bude poznat i epilog pregovora sa Čukaričkim oko Slavoljuba Srnića

15.08 - Važne vesti iz Italije! Roma je dogovorila dolazak brazilskog štopera Žuana Žezzsa iz Intera za 9.000.000 evra. Time se završava Vučicina potraga za štoperom i ostaje još da se dovede desni bek. Opširnije OVDE

14.59 - U Sampdoriji vlada optimizam da će Toni Viljena do kraja prelaznog roka postatli član ovog kluba. Đenovljani su u pregovorima sa Fejenordom oko talentovanog veziste koji je i dalje na meti Fiorentine. 

14.51 - Velike su šanse da će Pjer-Emil Hejbjerg do kraja nedelje otići na pozajmici u Bajer iz Leverkuzena. Iako je Bajern na početku odbijao mogućnost da Danac ode, poslednjih dana su smekšali stav, a igrač ima želju da ode negde gde će imati veću minutažu. 

14.40 - Vesti iz Turske, Galatasaraj je u pregovorima sa Napolijem oko dovođenja Kamila Zunjige, dok Bešiktaš vodi u trci sa Galatom za kupovinom Viktora Valdesa iz Mančester Junajteda. 

14.33 - Totenhem ne odustaje, ide nova ponuda za Saida Berahina!  Da vidimo šta će VBA sada da odgovori. Nova ponuda glasi 34.000.000 evra plus Federiko Facio na pozajmicu. Više nego bogat predlog Sparsa. Vest Brom je pred teškom odlukom da li da odbije ovakvo bogatstvo. Juče su saopštili da su odbili Berahinov zahtev za transfer. Opširnije OVDE

14.25 - Sautempton je u poslednjem času ušao u trku za Asijera Iljaramendija i sada se situacija zakomplikovala. Španski mediji su jutros tvrdili da će Iljaramendi do kraja večeri postati član Real Sosijedada, ali sa ulaskom Sautemptona u priču ništa više nije sigurno...

14.16 - Hamburger je poslao Interu zvaničnu ponudu za Safira Tajdera, ali nije poznato o kojoj je sumi reč. Bolonja nedeljama juri Tajdera i bila je na pragu dogovora, a Nemci bi sada mogli da im pokvare posao. 

14.06 - Bomba iz Katalonije! Katalonski Sport, dobro upućen u dešavanja u Barseloni, tvrdi da je na radaru Blaugrane ukrajinski ofanzivni vezista Andrij Jarmolenko. On se dovodio u vezu sa Totenhemom, Stoukom i pogtovo Evertonom, ali je Dinamo Kijev insistirao na otkupnoj klauzuli od 24.000.000 evra. Barselona može da plati taj iznos i dvoumi se da li da za januar kapariše Jarmolenka ili Nolita iz Selte kao zamenu za Pedra. Šta vi mislite, ko je bolja opcija? 

13.59 - Očekujte lom na fudbalskoj plijaci! Svi mi ljubitelji fudbalske pijace se nadamo atraktivnom finišu prelaznog roka, a tako nešto očekuje i legendarni Tjeri Anri
"Biće ovo izuzetno uzbudljiva nedelja. Arsenal bi trebalo da krene u kupovinu veuziste i napadač. To se znalo još pre početka prelaznog roka", rekao je Anri
Da li će Arsen Venger konačno izvaditi zmiju iz džepa? Šta čeka više? Opširnije OVDE.

13.50 - Dok Lukas Dinj prolazi lekarske preglede u Romi, čekamo samo zvaničnu potvrdu da će ga u PSŽ zameniti Fabio Koentrao. Sve je degovoreno između Reala i Svetaca o jednogodišnjoj pozajmici portugalskog beka. 

13.44 - ZVANIČNO: Real Sosijedad je doveo golmana Ojera Olazabala. Mladi čuvar mreže je ponikao u Barseloni koja ga je prošlog leta prodala Granadi, ali je postao višak posle dolaska Kelave

13.39 - Viljareal je izgubio trku za dovođenjem Denisa Čeriševa. Rus će uskoro pojačati Valensiju, a Žuta podmornica se okrenula drugim rešenjima. Viljareal se nada da će dobiti Denisa Suareza na pozajmicu. Mladi vezista je trenutno u Sevilji kao pozajmljen igrač Barselone, ali Sevilja ne računa ozbiljno na njega i mogla bi da pozajmicu prebaci na teret Viljareala. 

13.30 - Održana je nova runda pregovora Interovog direktora Auzilija sa Lavecijevim menadžerom Masonijem. Transfer je i dalje u igri. Međutim, Inter ne želi da se otvori. Iako je PSŽ spustio cenu sa 12.000.000 10.000.000 evra, Nerzauri nude samo polovinu te sume. Zvuči neverovatno da su za Perišića bili spremni da izdvoje 20.000.000 evra, a da za Lavecija ne žele da izdvoje ni polovinu te sume... 

13.21 - Posle Valjadolida i Sportinga iz Hihona još jedan španski klub želi Stefana Šćepovića. Napadač Seltika na meti je Hetafea koji traži napadača za sledeću sezonu. Podsetimo, Srbin od ranije ima na stolu i poziv izraelskog Makabija koji trenira naš Slaviša Jokanović

13.12 - Hrvatski golman Ivan Kelava preseliće se iz Udinezea u Granadu. Ovakav transfer ne treba da čudi pošto je familija Poco vlasnik oba kluba, kao i engleskog Votforda.

13.03 - Ukoliko ne uspe da angažuje Denisa Čeriševa, koji je blizu prelaska u Valensiju, Viljareal će probati da dovede Denisa Suareza, 21-godišnjeg fudbalera Barselone koji nastupa na pozajmici u Sevilji. 

12.53 - Napadač Aston Vile Libor Kozak (26) blizu je prelaska u Seltik. Češki fudbaler nije više u planovima menadžera Tima Šervuda koji bi ga se rado otarasio ovoga leta. 

12.40 - I Olimpik iz Liona je spremio završni udarac! Klub sa Žerlana želi Malaginog vezistu Serđija Dardera koji se ranije dovodio u vezu sa Portom. 

12.31 - Vest Hem definitivno sprema pravi dar-mar na fudbalskoj pijaci u poslednjih sedam dana prelaznog roka. Čekićari pored gomile igrača (Januzaj, Mozes, Iturbe, Zaza...) koja se dovode u vezu sa njima prethodnih dana, žele i Emanuela Adebajora koji se i zimus pominjao kao njihovo moguće pojačanje. 

12.25 - Izgleda da se stvarno nešto dešava oko prelaska Ezekijela Garaja u Čelsi. Naime, iz Španije stižu vesti da je Valensija ispala iz trke za Garaja i da je u pregovorima sa Monakom oko dovođenja Ajmena Abdenura za 25.000.000 evra. Dva kluba se večeras sastaju u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona, a posle utakmice u slučaju da Španci prođu dalje će pregovori ući u završnu fazu. 

12.20 - Opet su otvoreni pregovori Sevilje i Juventusa oko dolaska Fernanda Ljorentea i Maurisija Isle u Andaluziju. 

12.10 - Sutra je dan D za transfer Danila Dambrozija iz Intera u Olimpik iz Marselja. Zakazan je satsnak na kojem će Francuzi i Italijani obaviti finalnu rundu pregovora oko prelaska Dambrozija na Velodrom. 

12.03 - Važna vest iz Mančestera. Luj van Gal je izostavio Davida De Heu sa spiska od 18 igrača koji idu na gostovanje Brižu u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona. Da li će Real konačno krenuti i izvući španskog golmana iz Van Galovih kandži? 

11.58 - Fleš vesti iz Italije. Mario Baloteli prošao lekarske preglede u Milanu, Lukas Dinj sleteo na aserodrom Fjumićino u Rimu. Uskoro zvanične potvrde transfera. 

11.55 - Stižu potvrde i od Skaj Sportsa da su počeli pregovori Aston Vile i Rome o dolasku Adema Ljajića na Vila Park! 

11.47 - Fiorentina ne želi da ostane bez Hoakina, ali mora da bude spremna ako se to ipak desi. Zato Viola razmišlja o Alesiju Ćerćiju iz Milana kao zameni za Španca. Ćerći je već ranije igrao u Firenci, a kod Mihajlovića nije u prvom planu. 

11.42 - Napoli se rešio još jednog golmana. Argentinski čuvar mreže Marijano Anduhar se seli u domovinu gde će braniti za Estudijantes. 

11.36 - Fabio Koentrao je ostao nedosanjani san i Benfika nema mnogo vremena u poteri za levim bekom. Nisu velike šanse ni za dovođenje Giljermea Sikeire iz Atletika, tako da je jedino rešenje u ovom trenutku Kristijan Ansladi. Argentinac se vratio u Zenit sa pozajmice u Atletiku, ali Viljas Boas ne računa na njega. Benfika je počela pregovore sa Rusima... 

11.30 - Bomba iz Čelsija! Klub sa Stamford Bridža je počeo pregovore sa Zenitom oko dovođenja Ezekijela Garaja. Izgleda da je Murinjo izgubio strpljenje čekajući Džona Stounsa i zeleno svetlo Evertona, pa se okrenuo Argentincu iz Zenita. Transferu posreduje Murinjov prijatelj i Garajev agent Žorž Mendeš. Cifre još nisu pozante, a Argentinac se pominjao kao potencijalna zamena za Otamendija u Valensiji. Ili možda Murinjo vrši pritisak na Everton? 

11.23 - Još jedno pojačanje stiže u Lids! Sve je dogovoreno oko dolaska argentinskog ofanzivca Fernanda Forestijerija iz Votforda za 4.500.000 evra. 

11.19 - Konačno se završava saga i oko Lukasa Silve. Od desetak ponuda koje je imao na stolu, vezista Real Madrida je izabrao onu iz Francuske. Skoro sve je dogovoreno oko njegovog odlaska na pozajmicu u Olimpik iz Marselja. Ključnu ulogu je odigrao Realova legenda i odnedavno novi trener francuskog kluba Mičel. Opširnije OVDE

11.14 - Srpski golman Vanja Milinković Savić bi mogao da se preseli iz Mančester Junajteda u Bundesligu. Opširnije OVDE

11.11 - Bajer iz Leverkuzena je u očajničkoj potrazi za štoperom i na koja god vrata da zakuca, sačeka ga negativan odgovor. Farmaceuti su Napoliju poslali ponudu vrednu 11.000.000 evra za Kalidua Kulibalija, ali su Napolitanci glatko odbili i nadaju se "jačoj" ponudi u Premijer lige. 

11.06 - Karpi će uskoro dobiti pojačanje u vidu igrača koji je sa Milanom osvojio sve. Novi član Serije A je dogovorio saradnju sa Danijeleom Bonerom koji je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Milanom. 

11.03 - Prelazak Džonatana De Guzmana u Sanderlend još nije završen, jer holandski vezista pregovara uporedo sa Marseljom i Bornmutom. Iako je Sanderlend sve dogovorio sa Napolijem, zavisi od toga koja će se ponuda više dopasti nekadašnjem igraču Svonsija. 

11.00 - Betis želi pojačanje iz Borusije Dortmund! U pitanje je Kuba Blaščikovski koji nije u prvom planu kod trenera Tomasa Tuhela i prinuđen je da napsuti klub kako bi negde igrao. Betis ne želi da rizikuje čekajući Hoakina i rasplet situacije sa Fiorentinom, pa je već uputio poziv Poljaku iz Dortmunda. 

10.53 - Sve navodi na to da će Kevin de Brujne napustiti Volfzburg. Izgleda da se i Volfzburg sprema za život posle De Brujnea i da se sprema da potroši deo novca od njegove prodaje. Prema informacijama nemačkih medija, u slučaju De Brujneovog odlaska, na Volksvagen Arenu stižu tri pojačanja. Denis Prat iz Anderlehta za 10.000.000 evra, zatim Adnan Januzaj na pozajmicu iz Mančester Junajteda i na kraju Bajernov štoper Dante kojeg juri i Bajer Leverkuzen. 

10.47 - ZVANIČNO: Napadač Vest Hema Modibo Maiga preselio se u saudijski Al Nasr. Fudbaler iz Malija potpisao je dvogodišnji ugovor sa novim klubom.

10.40 - Fudbaler Rome Adem Ljajić mogao bi karijeru da nastavi u Engleskoj. Opširnije čitajte OVDE

10.34 - Nakon neuspeha u pokušaju da angažuje Karima Benzemu, menadžer Arsenala Arsen Venger okrenuo se ka novoj opciji napdačau PSŽ-a Edinsonu Kavaniju

10.27 - Inter želi da se pojača, a želje Roberta Mančinija su Argentinci Ezekijel Laveci i Erik Lamela. Posebna novost je interesovanje za plejemejkera Totenhema za koga su čelnici milanskog tima ponudili 3.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu uz opciju da ga sledećeg leta otkupe za još 14.000.000.

10.19 - Luj van Gal spremio je mega ponudu za Kevina De Brujnea. Opširnije čitajte OVDE

10.11 - Jutro počinjemo informacijom da je Mario Baloteli bio vredan, ustao je rano i već se nalazi na jednoj klinici u Milanu na lekarskim pregledima. Tokom dana očekuje se zvanična promocija u dresu Rosonera.

Poštovani čitaoci, dobro jutro vam želi redakcija MOZZART Sporta. I još jednom dobro došli na naš dnevni blog posvećen letnjem prelaznom roku, na kome se u svakom trenutku možete informisati o svim najaktuelnijim transferima, nagađanjima i svemu što vas zanima. Pre nego što krenemo da pregledom dešavanja, podsetite se OVDE šta se dešavalo juče. Sve vesti od početka fudbalske pijace možete pronaći klikom na naš tag „Prelazni rok 2015“, a imate priliku da se informišete i na MOZZART specijalu „Prelazni rok“. Ako želite  da saznate sve o najvećim transferima ovoga leta, ali i platama igrača, to možete da uradite u rubrici „Najveći transferi“. Počinjemo!


tagovi

Transferi uživoTransferiletnji prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara