Komentari na vest

TRANSFERI (nedelja, 25. jun)

p

pojacanja za Partizan...

pre 12 meseci

igrači koji su free agenti i po meni bi bili top pojačanja...štoperi Matija Nastasić i Almamy Toure...desno krilo Tanguy Coulibaly, levo krilo Virgil Misidjan...napad Josh Maja i Stevan Jovetić...golman koga bi voleo da vidim u Partizanu je Boris Radunović, nije free agent ali bi možda mogao na pozajmicu sa opcijom otkupa.
m

moni

pre 12 meseci

odaše svi u Arabiju...
N

Nr

pre 12 meseci

Je l' mogu transferi da budu pinovani kao prva vest kada se ulazi na sajtu non stop?
E

Esex

pre 12 meseci

Arsenal pati bez spica razbijaca..to ima fali da ozbiljnije udju u borbu za titulu..igru imaju,dovedu loptu do 16 i tu mrljaju..krila su im odlicna,mlad su i poletan tim ali fali egzekutor da zavrsava posao..haverc nije spic i kao dosta visok i spor igrac,mislim da se ne uklapa u stil osica iz arsenala..
С

Сербона

pre 12 meseci

Потпуно тачно. Ок је Хаверц, али постоје много слабија мјеста у игри Арсенала од оних које може 'покрити' Хаверц. Једно од њих је снажан нападач.
С

Сербона

pre 12 meseci

Потпуно тачно. Ок је Хаверц, али постоје много слабија мјеста у игри Арсенала од оних које може 'покрити' Хаверц. Једно од њих је и један снажан нападач.
0

0211

pre 12 meseci

Njima definitivno treba Duca Vlahovic.
k

khanbg

pre 12 meseci

Balogun je odlicna investicija. Za ove pare se sada tesko moze naci kvalitetniji igrac.
С

Сербона

pre 12 meseci

Балоган и Нкетија су на продају и то је у раду, ајде сад крените по Рафаел Леаа или таман Душана Влаховића, јер класични центарфор је потребан Арсеналу, а не Хаверец који само узима простор за Емил Смит-Роуа.
1

14

pre 12 meseci

Kai može da igra 8, može 10 a može i 9. Sve zavisi koju formaciju igra Arteta. Iskreni najviše bi voleo da igra iza napadaša u paru za Odegardom. Milsim da će u Arsenalu da dodje do izražaja njegov pun potencijal i da će Arteta da ga "oživi" na nivo koji mu pripada slično kao što je "apdejtovao" i Odegarda.
9

999

pre 12 meseci

Jeste ESR mozda i najtalentovaniji Englez, ali sta mu to vrijedi kad mu je hajlajt karijere kad ga kamera prikaze, a on cucnuo i ceka doktora i izmjenu. Pitanje da li ce ga moci i "zakrpiti" ovako izraubovanog.. Uostalom stalno se bunimo sto City ima sirinu rostera, a sad kad to i Arsenal treba imati, onda vodimo racuna o tome ko ce imati koliku minutazu.. To su totalno nebitne stvari.
С

Сербона

pre 12 meseci

Све знам, али Е. Смит-Роу се добро опоравио, још је изузетно млад и може пуно да напредује. Такође, као и Хаверец, Е. Смит-Роу може да игра на више позиција у везном реду и што не, може заузети мјесто Џаке у централом дијелу везног реда. Зато мислим да је боље паре предвиђене за Хаверца уложити у једног класичног нападача, а Смит-Роуа пустити да заузме мјесто у првом тиму.
G

Gostica

pre 12 meseci

ESR najtalentovaniji englez ? HAHAHAHAHAHA Izgleda da je istina ono što kažu da su fanovi Arsenala ipak najveća skupina slepih i zaluđenih navijača, budite sretni ako ponovo izvučete Evropu, prošlogodišnje iznenađenje se sigurno neće ponoviti.
9

999

pre 12 meseci

Napisao sam mozdaaa, a momak kad je zdrav, sigurno nije daleko od toga. Pretprosle sezone bio je fit i bio najbolji igrac Arsenala, sam ih dovukao skoro do LS i dobio poziv u reprezentaciju.. No dobro, ti sigurno znas bolje. A sto se tice drugog dijela komentara, ne bih bio u kozi Mozzarta i ostalih kladionica, strucnjaci poput tebe ce ove sezone svu kasu da im isprazne, dva mjeseca prije pocetka sezone sve znate ko ce biti na kom mjestu, kad pocne lige, ima da se obogatite, sve sami strucnjaciiii jbt..
G

Gostica

pre 12 meseci

Pusti snovi kao i navijača Liverpula one sezone kad su osvojili ligu, niti imate kvalitet, niti širinu, niti pobednički mentalitet da nastavite u ovom ritmu. Jeste sezona bila brutalna, i sami ste sebe skinuli s prvog mesta što pokazuje da ste mentalno toliko daleko od Sitija, Liverpula pa i Junajteda i Čelzija, zato kažem ne valja visoko letjeti, a ESRa neću komentarisati, dečko se izgubio u vremenu i prostoru, momak sa 22 godine je tebi i dalje talenat ? Foden i Grinvud su do tih godina napravili što on neće za sledećih 5, ali okej je živeti u iluzijama
G

Gostica

pre 12 meseci

I da, ne znam ko će biti na kojem mestu, ali prilično sam siguran da Arsenal neće biti ni u top 4.
9

999

pre 12 meseci

Sta je to Grinvud napravio u karijeri?😂😂😂 Ima vise mjeseci robije nego golova sto je dao u karijeri.. A sto se tice kvaliteta i mentaliteta, bolje se ti brini za Junajted i top4.. Evo brzo ce PL i odmah 3-4 kolo igraju Arsenal i Utd, taman da vidimo kvalitet, roster i mentalitet. 😁
С

Сербона

pre 12 meseci

Неки тамо Гринвуд из тамо неког Мекгвајер тима направио каријеру о којој ЕСР може само да сања? Ако се под каријером рачуна број година робије, онда си у праву. Утврди мјерило момче, па нешто пиши, јер овако не делујеш богзна како мудро.
H

HALAND VIKING

pre 12 meseci

999@ nije bitno sta ce biti u 2 i 4 ,6 kolu ,bitno je sta ce biti na kraju a to ste vi iz Arsenala najbolje videli prosle sezone ,kao sto Junajtedu nije znacilo sto vas je na pocetku u nekom 6,7 kolu ne pobedio nego razvalio i sreca po vas bilo samo 3-1 ,ali na kraju ste zavrsili iznad MU . prvak ce biti City svidelo se to nekom ili ne kako god da pocne neka ekipa jer trka traje 38 kola a niko nema tu sirinu i snagu kao City ,sve i da Celzi kupi sad ne znam koliko igraca,da vi dovedetw Rajsa ili Liv bilo koga,Pep ima kontinuitet i igraju 8 god u jednom sistemu,i ima i Klop ali nije taj kvalitet Pepa, i to se mnogo ali mnogo tesko pobediti u maratonskoj trci od 38 kola . u LŠ ok,tu u 2 tekme ili u finalu u jednoj moze sve ali u 38 utakmica to City dobija