Komentari na vest

TRANSFERI (ponedeljak, 26. jun)

enes1988np@gmail.com

pre 11 meseci

Imali koja transfer bomba za fk novi pazar?

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

@Gandalf.treci Pa tI bi verovatno voleo da Siti pocinje utakmice sa 8 igraca ljudi vec ostali bez 4 igraca mozda ode i 5ti I ti se nesto iscudjavas sto hoce da dovedu igrace.
s

sprdnja

pre 11 meseci

"opet" Pep ne troši 😂😂😂😂😂

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Idu iz Siti pet igraca da li mislis da ne treba da dovode Laporte,Voker,Bernardo,Gundogan Saudijci hoce I Mareza.
G

Gandalf.treci

pre 11 meseci

Vidi ovog sto brani Pepa hahaha
n

nidza1981

pre 11 meseci

Kejn jedino sto moze da 'osvoji' je da bude najbolji strelac lige ikada i sada to da baci u vodu... nema sanse... On sa ostrva nece otici
G

Gostica

pre 11 meseci

Vest o Bajernu i Kejnu je apsolutna besmislica, kada je Junajted odustao od njega znači da neće otići ispod 120 miliona, što je preskupo za igrača tih godina, Levi se još jednom pokazuje kao tvrd pregovarač, a poznavajući Bajern i način na koji funkcioniše, prilično sam siguran i ko zna koji put to kažem, da Kejn neće napuštati Englesku.
H

HALAND VIKING

pre 11 meseci

Ma obicna glupost ,covek ce igrati jos god dana u Totenhrmu i onda ce kao slobodan igrac preci u neki veliki klub u Engleskoj,nije lud da napusta ostrvo a dosao na 50 tak golova od "besmrtnosti" da postane najbolji strelac u istoriji PL i prestigne velikog Sirera ,a realno Kejn to moze da uradi u 2 sezone ,ove i one tamo. Tako da ja bas kao i ti vidim da ce covek karijeru zavrsiti kao igrac nekog premijerligaskog tima
G

Gostica

pre 11 meseci

Ma da svako ko ima dva klikera u glavi može to da poveže, ali 'ajde razumem i novinarski senzacionalizam bez pokrića, ovaj portal se nažalost pretvorio u to. Do prije 10 dana mogao si ovde pročitati po 10 tekstova o tome kako će Kejn u Real a sad se to ni ne spominje nego odnekle se podgrejava priča o Bajernu.
N

NBGD

pre 11 meseci

Silkeborg je fudbalski klub iz Danske, a ne iz Švedske.
G

Gostwww

pre 11 meseci

Havertz nije spic,ne znam zasto i on to trazi da igra,kad je igrac sredine terena,kao i ofanzivni vezni.
B

Bomba ..

pre 11 meseci

Gobelja prelazi....na 064!!!!!
S

Sempre Ac Milan

pre 11 meseci

Ovi naši tupavi ameri mogu da dovedu icardija za siću al ne a takav igrač nam je itekako potreban
2

24.04.1902.

pre 11 meseci

GGMU!
B

Boogy

pre 11 meseci

Haverc u Arsenalu pun pogodak.
1

14

pre 11 meseci

Slažem se u potpunosti!
С

Сербона

pre 11 meseci

Може бити 'погодак' само у једном пољу поставе Арсенала: централи везни, уместо Џаке. На мјесту организације, Одегард је једноставно у свим елементима игре бољи и Хаверец може бити само његова резерва (од 70 милиона, прескупо). Пак у нападу, реално, Еди Нкетија као резервни шпиц је бољи финишер од Хаверца, према томе, ништа посебно не би Хаверц донио као нападач, нити он може избацити из прве поставе Г. Жесуса. Остаје поменуто мјесто у централној линији везног реда. Не вјерујем да Артета од њега може направити новог Михаела Балака, али ајде да видимо може ли извући нешто више од онога што је овај показао у Челзију.
R

Rikardo40

pre 11 meseci

Kvarezma se nudi Besiktasu,a nada se da uzme koju milku u SA u 40. godini.Maestro.
@

@Rikardo 40

pre 11 meseci

Milke su mu najjeftinije u Univerexportu. Javi mu... 😁😁😁