Komentari na vest

TRANSFERI (ponedeljak, 3. jul)

Falični Tom

pre 11 meseci

Junajted nastavlja svoju tradiciju očajnog poslovanja. De Hea prihvati ugovor a oni neće da potpišu mego smanjuju platu. I to je skroz ok ako imaš neku zaleđinu. Ovako, De Hea će da ode, Henderson hoće da ide a ti nudiš za Onanu 40 miliona. Realno Inter vidi da je Junajted u problemu i na kraju će uzeti između 70 i 80 miliona za Onanu. Mislim da sve ispod toga mogu da smatraju lošim poslom. U svakom klubu ima prljavog veša ali nekako iz Junajteda to najlakše ispliva na površinu. Curi klub na sve strane.
T

Trololo

pre 11 meseci

Budalastine. Ovamo navijaci kukaju na De Geu, a sad kao treba da se zadrzi. Odlucite se. Hendersona ce prodati i uloziti u Onanu, ne vidim sta je problem. I ne, nece Inter uzeti toliko sigurno, jer ni oni ne mogu da zatezu, u problemu su sa novcem, a nemaju bas puno igraca koje mogu da prodaju. 40-50 miliona ce dobiti i to je to.
e

ej

pre 11 meseci

Originalan video za golmana brightona :D
M

Mile batrovci

pre 11 meseci

Na kraju ce roma uzeti fratezija i to za neke smesne pare, ponuda 10 mil pozajmica uz odkup od 11 i 3 bonuse, plus sto imaju procente, ceo transfer 30 mil i onda ovi iz saduola prodaju maglu 35-40 nece ispod, a toliko o tome da su se otimali za njega i ter milan i juve, na kraju milan sasvim druge igrace dovodi, inter izgleda radi na dovodjenju samardzica.
L

Lopta je okrugla

pre 11 meseci

Jel moguce da je M.United ponudio samo 40 miliona za Onanu?...Sramota,za tako dobrog golmana.

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Malo po malo i Milan će napraviti tim za titulu
g

goksii

pre 11 meseci

Vitas menja Vujacica.
G

Gost300

pre 11 meseci

Jednom Timber sigurno dolazi,drugi put traze nekog drugog,da ne bude tako za Rajsa ...
Д

Дарко Траиловић

pre 11 meseci

Ко ће играти за Челси следеће сезоне, зна ли се шта? Распродали цео тим, нису готово никог довели..
m

motka tvrdic

pre 11 meseci

Alkantara i treba da napusti Liverpul, nije bas nesto puno pokazao a i vecinu vremenaa je povredjen, Gomez isto, treba jos jedan dobar stoper Liverpulu sa ovim igracima teako da moze neato da se napravi
T

Tite

pre 11 meseci

Kad se pogleda ovo predstavljanje Brozovića u Al Nasru čovek se prepadne kad vidi.
Х

Хомер

pre 11 meseci

Ал овај интер што се ц*ган*ше, неће да да 40 милки за Лукакуа, ал када су га продавали нису хтели испод 110 милиона да га пусте.
a

ahhqjqgqjqjq

pre 11 meseci

Sami mokbel kaze da je rajs na pdagu arsenala 95%
v

vldblk9a

pre 11 meseci

Meni nije jasno sto klubovi u opste pustaju da im celzi muze tolike pare. Ponudite, ako nece odustanite, pa nek se uguse sa 100 preplacenih igraca koji im ne trebaju, ovako ih samo vade iz kome umesto da puste da se samouniste.
p

pdk

pre 11 meseci

Arapi drze Celzi, zato su i pokupovali za 200m od njih i resili im problem. Oni nemaju sad u cemu da se guse, to je odradjeno toliko ocigledno a opet ispod radara.
M

MUFC 23MJ

pre 11 meseci

pdk @ Bas sam razmisljao na koga mi lici vlasnik Celzija i ti si sad dobro provalio ,Arapin je stvarno ,nikaada se ne bi setio da tako nesto zakljucim,hvala brate
S

SilvioB.

pre 11 meseci

Javni investicioni fond Saudijske Arabije (PIF) je investitor u Clearlake Capital, koji je investitor u Čelzi. A Mančester Junajted ima sponzorski ugovor sa Saudi Telecom. To je veza između njih. A Bojlija mogu da uklone kad god žele, sami investitori.
j

jedandvatri

pre 11 meseci

Luka milivojevic je od danas zvanivno slobodan igrac

Enzo bg

pre 11 meseci

Ima li kakvih vesti za Luton? Trenutan igracki kadar nece uzeti 20 bodova
G

Gostica

pre 11 meseci

Nažalost, ogroman zalogaj za maleni Luton, biće svima simpatični i tu i tamo će nekome odneti bodove, ali ovako ako nastave biće prikucani za dno tabele, naravno ako se ne desi neko vanserijsko iznenađenje.
v

vldblk9a

pre 11 meseci

Oni ljudi nemaju ni stadion, veci deo para sto su fobili morace da potrose na infrastrukturu, tako da jedino pozajmice mogu da odrade, kupovinu tesko.
I

Ivan OL 91

pre 11 meseci

Šta radi Lion, ne mogu da vjerujem kakve glupe poteze prave otkad im je Florian Mauris (sp. direktor) otišao u Ren. Zar se ne sjećaju šta je bilo sa Malasijom prošle sezone? Lion se sa Fejnordom dogovarao oko cijene i kad se dogovorio, upao je Mančester i odveo ga. Isto će sad da uradi Milan.
n

nerze

pre 11 meseci

Zašto bi milan davao 25 za pulisica? Ako je lion toliko lud nek plati, uvek je bolje dodati 5 miliona i dovesti čukvuezea.
g

gostovan22

pre 11 meseci

Problem je sto milan nece dodati5m nego ce se cjenkati jedno 10 puta slati ponude za čukuvezea manje nego sto villareal trazi i samo ce ih svi tako odjebati hahahahaha