Komentari na vest

TRANSFERI (sreda, 27. jul)

M

Miso seljo

pre gotovo 2 godine

Sve mi je u fudbalu jasno ali da Dortmund dovede Alea plati 40 miliona i promakne im da covek ima rak ....kakve lekarske preglede obavljaju ? Da nije doktor neki nas Jugosloven bio
@

@Miso

pre gotovo 2 godine

Srpski lekari su ponajbolji na svetu...
!

!!!

pre gotovo 2 godine

zna li se ishod razgovora ronalda i junajteda? nadam se da ide.
D

Deda iz bunara

pre gotovo 2 godine

Mančester mu je poručio da nema govora o prodaji. Traže da produži ugovor a za uzvrat oni će ga pustiti na godinu dana na pozajmicu ali narednog leta mora da se vrati u klub.
T

Transfer Boy

pre gotovo 2 godine

To oko produzetka ugovora, pa pozajmice bi bila jos veca nebuloza za Man. Junajted...Nije on mlad igrac poput Dialoa, Pelistrija i drugih da ide na pozamice, pa da se vraca nakon jedne sezone...Bez obzira na neosporan kvalitet, Ronaldo ima 37 punih godina, ne mogu ekipu i sistem igre da baziraju na igracu koji je "na pragu" pete decenije zivota...Kad vec toliko zeli da igra LS, bolje da ga klub pusti sto pre i da pronadje novog napadaca do kraja transfer perioda.
D

Deda iz bunara

pre gotovo 2 godine

Mislim da ne žele da ga puste bez obeštećenja (što je ideja Mendeša) a spremni su da ga puste na godinu dana da igra Ligu Šampiona i onda je pod obavezom da se vrati.

Lord Dipsy

pre gotovo 2 godine

Samo ne razumijem zasto Bayern i Nagelsman ne uzmu Vernera pod svoje šape, lik bi 20/30 komada ko od šale isporucio u Bundesu, i Bayernu, sa ovakvim krilima, i vezom.
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Kunde izabrao Barselonu iako je Celzi nudio Sevilji 55 miliona funti a Sevilja ga iz ljubavi pustila za 45 miliona funti,lazi molim te. Pritom,Celzi mu je nudio platu od 12 miliona godisnje,a Barselona 6,ali on je iz ljubavi preso ipak tamo?!?! Moze sad da ide prica veliki klub,bla,bla,bla...ali svi znamo da to bas i nije tako. Mislim da ovde ima posla za nadlezne organe.
M

Milos Kos

pre gotovo 2 godine

I dalje nema vesti sta je to Ronaldo dogovorio, pricao, ili sta vec radio, u prostorijama Junajteda? 🤔
i

igimigi95

pre gotovo 2 godine

kralj prelaznog roka - Laporta definitivno. Kako, odakle, kome, nebitno je, zna valjda sta radi. Doveo je sve vrhunske igrače, sačuvao okosnicu tima uz smanjenje plata.. malo li je
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

Tako su i za onog prethodnog mislili da zna šta radi 🤣

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ode im dug u 2 milijarde🤣.
s

sta reci

pre gotovo 2 godine

sta sve necu cuti od vas barsinih navijaca..... doveli hrpu beskorisnih u napad promaja duva, finansije u minusu.. doce sve na naplatu
P

Pedri

pre gotovo 2 godine

Zasto uvek, ali uvek slika koja stoji na vestima vezanim za transfer ne prati trenutnu situaciju? Evo sada vam stoje Levandovski, Dibala, a oni su odavno nasli zavrsili sa svojim transferima i pronasli nove klubove. Hajde se ukljucite vec jednom
P

PVC

pre gotovo 2 godine

Plastika navijačima najednom Kounde slab igrač. Svi su sad kao bolji od njega, a do prije 7 dana "dram team odbrana sa Koulibalyem". Onaj drugi pravi liste i štrihira igrače koje su doveli (uključujući Koundea). Klub nastao 2003., a navijači se priključili još kasnije
D

DTF

pre gotovo 2 godine

A mene bas zanima, koji to klub nije plastika? Koji to klub u celom klubu ima igrace samo od omladinske skole? To sto je Chelsea od 2003. poceo da trosi, samo sujeta prica iz tebe. Pa UTD,Arsenal, Italijani, svi su oni trosili, u ono vreme, ogromne pare za pojacanja. Evo ti Juve sada, koga oni imaju iz omladinske skole? Takodje, Barsa, gde je sada ona njihova "cuvena" omladinska skola, imali jednu generaciju, i toliko, i ta ista generacija ih dovela tu gde su sada.Za Real da ne pricam. Prvo ti malo pregledaj istoriju, ko je koliko trosio, koga je dovodio, pa posle pisi.
P

PVC

pre gotovo 2 godine

DTF, kako si počeo navijati za njih tako ćeš se prebaciti na nekog drugog čim počnu propadati. Plastika!
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Kunde je dobar,ali nije jedini na svetu. Pritom,njegova visina je bila upitna,ali po meni on to nadoknadjuje dobrom kretnjom. E sad,kako bi prosao u premijer ligi i to je upitno,ako znamo koliko fizicki jakih igraca ima tamo.
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Stvar je sto je 30 godina prije 2003 ostali klubovi bili veliki,a celsi do 2003 u klasi danasnje Vile,Lestera,West Hema
@

@Gost300

pre gotovo 2 godine

Stvar je u tome sto su svi ulagali velike pare, a ostali poput Chelsea,Leister, WestHam nisu. Ne znam sta imate toliko protiv Chelsea, bas gotivan klub.
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Al si lupio i ostao živ. Cuj osnovan 2003. i tada se navijaci prikljucili. Koristi google i imternet i da nesto naucis ne samo da lupetas.
G

Gost....

pre gotovo 2 godine

Ljudi dal ste primjetili nema nist o Ronaldu jel ovo nest novo?pozzz
G

Gost98

pre gotovo 2 godine

Lalatović u Pazaru u toku sledeće nedelje
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Nekih novosti za Kremoneze i Njukasl?
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Tesko da Celzi moze da dobije Fofanu jer covek ima ugovor do 2027 ako se ne varam. Svakako da je bolja opcija od Kundea. Za Celzi bi bio odlican. Covek koji je naviknut na Premijer ligu. Tesko da moze ispod 70 miliona,ali svaki ozbiljan igrac na toj poziciji kosta toliko.
H

Hedwiges Maduro

pre gotovo 2 godine

Pa neka dovede Federika Fazija, Otamendija, Dzerom Boatenga ili Milenkovica. To su svakako jeftinije i bolje opcije nego taj kojeg si naveo, a za koga ja nikad nisam cuo.
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Nisi cuo za Fofanu?! Druze,prati kriket!
L

Luka197000

pre gotovo 2 godine

Milenkovic bi bio top, ako se ne varam Fiorentina trazi samo 15 miliona, greota ako to neko ne iskoristi.
B

Babaroga

pre gotovo 2 godine

Verner nije nista pokazao u Celziju zasto ne znam jednostavno nesto mu fali ili mu nedostaje kvalitet za premijer ligu,podseca me na Kezmana kad je dosao iz PSV i izgubio se tako da Njukastl sa njegovim dolaskom nebi nista dobio bilo bi mu bolje da ode u Italiji tamo verujem da bi uspeo!!!
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Kvalitet Bundeslige je daaaleeekooo ispod PL. Gledam Bundesligu uzivo i razocaran sam fizickom nespremom ekipa. Samo recimo Bayern, BVB, Leipzig i mozda jos neka su fizicki dobre ostalo od 70 min. katastrofa.