Komentari na vest

TRANSFERI (utorak, 4. jul)

T

Trpadzija

pre 12 meseci

Moze nesto o Osasuni,Lecceu i Wycombeu ? Hvala
h

hajaahhaaj

pre 12 meseci

GOTOVO RAJS JE ARSENALOV
b

buahahhaha

pre 12 meseci

a ovi kantalonci se taman ponadali dovesce ovog malog turskog mesija kada ono cim florentino pokuca na vrata to je to :)) kao sto je bilo u slucaju ceballosa,endricka,vinija,rodryga i tako dalje..:)))

uefalona

pre 12 meseci

1 poziv i kraj. Deco isao u Tursku dzabe 😂
G

Gost 1999

pre 12 meseci

Mountain 70.000.000 bruka i sramota, Brozovic za 18.000.000. gde je tu realnost.!?
M

Mop

pre 12 meseci

Realnost je da ne igraju na istoj poziciji a činjenica je da su i jedan i drugi odlični igrači. Medjutim Maunt je 5,6 godina mladji i Englez a svako ko je pratio iole Čelsi prethodnih godina zna da je on vrlo dobar igrač
M

Mop

pre 12 meseci

Mountain? 😂😂😂 E fudbale ko te ovde komentariše
A

Aubatkooooo

pre 12 meseci

au brate ali Mountain, haahahaa placem , suze krenule od smeha ulepsao si mi vece bato :D hahahahhaha
M

Mop

pre 12 meseci

Što je najgore on i pluseve dobija🤦‍♂️
X

Xhaka srbin2

pre 12 meseci

Arsenal strasan posao odradio. Doveli haverca za rotaciju, moze da menja i edegora na pleju i zesusa pa da bude lazna devetka, a po potrebi ce verovatno igrati i klasicnog veznog on ili edegor. Rajs kao zamena za dzaku. I jos u slucaju da ode parti to ce biti u saudijsku arabiju, sa tim parama ce pokriti troskove dovodjenja lavie. Timber dolazi verovatno za rotaciju sa benom vajtom na beku jer je znatno brzi i ofanzivniji od njega sto je falilo ove sezone kad se jurio rezultat. Preostaje jos samo da se prodaju nepotrebni igraci poput holdinga, pepea, tomijasua, lokonge, kao i nketija nadam se pre nego balogun.
C

Capo di tuti capi

pre 12 meseci

Kad sam ja ovde pisao da je fratezi izabrao inter, lupali su minuse, lik lepo rekao da klub u koji ide igra sa 3 vezna, da mu je balela idol i da bi voleo da igra sa njim i logicno je da je to inter. Dzeko i Broz zamenjeni tiramom i fratezijem vec prve nedelje jula, vratice lukakua za smesne pare, doveli su jednog mladog stopera, a do kraja prelaznog ima jos dosta, Marota je jednostavno receno fudbalski mag.
M

Milanelli

pre 12 meseci

Milan ovo jednostavno nije smeo da propusti, ovaj decko se konstantno razvija fudbalski prethodne 2-3 sezone i prosle je pokazao da je zreo za veliki klub, morao je jednostavno milan da ga dovede, itslijan i logicna zamena za tonalija, a mi dali 20 mil za loftus cika, neverujem, naravno ako je mali bas hteo u inter onda se tu nista nije moglo.
J

JoKeR1431

pre 12 meseci

Vise medija su preneli da je Fratezi presao u Inter. Ima li potvrde?
J

Jel ili Jer

pre 12 meseci

Koja ti ta Friteza, cena i koje je marke??
@

@jer ili jel

pre 12 meseci

Promasio portal. Ovde se sport komentarise. Fritezu izguglaj jer verovatno u nekoj radnji ima. Sporeti, frizideri i friteza ima sigurno.
S

Sztr

pre 12 meseci

Ovde je preneto da je inter odustao od njega zbog cene i da je krenuo po samardžića.
m

mbappe

pre 12 meseci

mbappe u real done deal
S

Samo da ne bude kao

pre 12 meseci

Rice u Arsenal done deal
d

djalminhaa

pre 12 meseci

balogun je malo nigerijac,malo englez,trenutno amerikanac,ali francuz sigurno nije....za partija se u komentarima slazem...odlican je igrac,al cim je tvrdo i losi rezultati krenu,on je povredjen i sa te strane me je razocarao....voleo bih caiceda videti uz rajsa,totalno novi bedem ispred odbrane neka bude,po meni taj deo nam je najrizicniji i najnepouzdaniji godinama.

uefalona

pre 12 meseci

Nove insajderske informacije u vezi Mbappea: debitovace protiv Barselone 29. Jula u prijateljskoj. Javno ne sme da govori da zeli da predje u Real zbog loyalty bonusa (zato je govorio da zeli da ostane u PSG). Vec je sve dogovoreno, sad ce samo PR da radi da se popravi imidz Mbappea kod navijaca Reala a i PSG da pokaze da niko nije iznad njih (smesni su). Sve je naravno dogovoreno izmedju Reala, Emira (seik) i Mbappea, samo se ceka potpis. Do 23. jula je zvanicno igrac Reala. Zivi bili pa videli.
A

Antonioo

pre 12 meseci

Ja nigde to procitao nisam...
M

Misterno3

pre 12 meseci

Hoce li vise ozvaniciti Rajsa i Timbera. Jos dzaku da prodaju i za sad top prelazni rok, citam negde da navodno razmisljaju da prodaju i partija sto bi bilo ravno samoubistvu. Prosle sezone izgubili titulu jer nisu imali klupu sad se konacno pojacavaju i imaju dovljno dobre rezerve, dovodjenje Rajsa a odma zatim prodas Partija je prosipanje iz supljeg u prazno al uzdam se u to da znaju sta rade. COYG
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 12 meseci

Volim Partija ali realno ako mogu od arapa da uzmu 30-35 mil odmah bih ga prodao. Stalno je povredjen a i godina nije da nema. Realno za te pare da posle pojure ovog malog Laviju iz Sotona i da kompletiraju prelazni rok. Mada bi nam legao i Kaisedo mada traze previse para . Ako ode Parti zameniti ga sa igracem slicne vrednosti.
1

14

pre 12 meseci

Parti vec ima 30 banke i najstariji je igrac Arsenala. Posle njega nema stariji igrač iz prve postave da ima više od 25 god. Ako bi prodali Partija, to bi znacilo da imaju pravu zamenu za njega. Najvise bi voleo da to bude Caisedo koji ima 21g ili Romeo Lavia od 19g.
G

Gost300

pre 12 meseci

Smijurija je prodati igracinu kakav je Parti,a ostaviti 3 puta losijeg Zorzinja...
M

Misterno3

pre 12 meseci

Caisedo je nemoguca misija sad jer Brajton trazi skoro 100m (80+) za njega a posle Rajsa nema sanse da Arsenal izdvoji toliki novac za jos jednog igraca (naravno da bi hteo njega kao prvu opciju al sanse su teorijske). Prodajom Partija bi dobili pare za onog Laviu al opet bih Partija hteo jer iako je sklon povredama to je bilo jer je bio nezamenljiv u veznom redu, sad bi bio kao pojacanje sa klupe verovatno i u toj ulozi mislim da bi bio odlican.
v

vldblk9a

pre 12 meseci

Parti zeli da ide, nije da ga Arteta zeli da proda, covek ima ptivatnih problema, tj optuznicu za silovanje i zeli da napusti englesku
S

Sempre Ac Milan

pre 12 meseci

Nadam se da će nam juve oteti ovo drvo moratu
G

Gost300

pre 12 meseci

Balogun vise nije ni Englez,kamo li Francuz 🤪,zna li se ima li ista od Rajsa i Timbera viseee...😡
N

Novak majstor

pre 12 meseci

Zašto nije zvaničan transfer Late Lata ? Mrkela je rekao da je transfer skoro gotov , zašto već nije na pripremama ?
B

Bravo

pre 12 meseci

Najprofesionalniji ste sportski medij u Srbiji i obozavam vas citati. Uvijek objektivni, bez nscionalistickih “clickbaita”, jeftinih traceva nevezanih za sport. Uvijek izvjestavate samo o sportu, objektivno i profesionalno. Svaka cast! Pozdrav iz HR.
m

mhm

pre 12 meseci

Ne bih bas rekao da su najobjektivniji
B

Bravo

pre 12 meseci

mhm, ovisi o tome koliko ti imas objektivnu percepciju, care.
M

Mop

pre 12 meseci

Odlican. Jedino je problem u komentarima gde mozak boli od trovanja jednih te istih iz dana u dan. Aj sad malo sport. Kilman iz Vulvsa je odlicno resenje za taj novac ali ovaj De Laurentis je stvarno presao granicu. On je pametan a svi su ostali ludi. Kim je duplo bolji od Kilmana koji godinama igra PL a Kim posle jedne odlicne sezone je novi Maldini, Nesta, Vidic... u jednom. Treba da mu Vulvsi klepe 60 koliko je i on uzeo za njegovog igraca pa ako hoce, hoce. Retko iritantan lik.
n

nbgd

pre 12 meseci

@mop slazem se sa tobom da je iritantan lik, ali njegovo je da trazi koliko hoce, a na drugima je da plate ili ne. Npr Osimeh uopste njih nije malo kostao, platili su ga 80+ mil Lilu ,a sad im za njega giganti nude 100 mil posle ovakve sezone , samo budala bi ga pustila:)
M

Mop

pre 12 meseci

@nbgd istina ali lik je toksičan prema drugim klubovima ok. Neće da proda njegova stvar. Medjutim on je krivac što Napoli nije i ranije uzeo titulu jer i svoje igrače pravio na..... Pumpao huligane na njih