Komentari na vest

Transformacija Kristijana Belića: Više ne skuplja kartone, već namešta golove i najbolji je asistent lige

G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Ja sam jedan od onih koji ga je u pocetku kudio. I bilo je to, naravno, s pravom jer izuzev trkackih kvaliteta i pozrtvovanosti u igri stvarno nije pokazivao nista vise, a bio je, recimo, non-stop na ivici crvenog. Medjutim, bilo bi stvarno nefer pretvarati se sad da momak u medjuvremenu nije nimalo napredovao. Jer stvarno jeste. Vidi se da igra sa daleko vise kontrole. Pas je isto tu. Definitivno bolje cita igru i sve vise ucestvuje u kreaciji golova kao sto je i novinar primjetio. Nisam i dalje, naravno, spreman da kompletno promjenim misljenje o njemu i kazem kako je sad kao neka igracina, ali ako nastavi ovako, tj. ako nastavi da napreduje ovim tempom, bice bice mi naravno drago i bice dobro i za njega i za Partizan i za nas navijace.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Normalno da ne skuplja kartone kad se sudije prave slepe.
n

naravno

pre 8 meseci

Nema više Evrope i konferencije i nema više ko da diže kartona za kasapa.

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Mnogo igra bolje nego kada je dosao, ali ono sto mi se najvise svidja kod njega sto je strasno motivisan i zahvalan na svakoj utakmici. Decko ne bira protivnika, ne bira saigrace, igraca kog treba da cuva, ne stedi se ni minut... Stvarno pozitivno iznenadjenje, novi Everton... Mora jos da napreduje tehnicki, da cita igru, da uci da se kontrolise, ako to unapredi, bice bas dobar igrac.
I

Istorija

pre 8 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI..... Kraj Price!!!
G

Gostgost

pre 8 meseci

Ne, to nije kraj priče. Kraj priče je gašenje Crvene Zvezde i osnivanja FMP 2 u Železniku
д

да, да...

pre 8 meseci

..."ми смо сада један клуб и тако нас треба посматрати" 😂😂😂
l

lion zion

pre 8 meseci

jel to onaj sto kad ukliza proslavlja :) kao da je dao gol sa 40 metara :) kakva lobanja :)
I

Igor Duljaj otima titulu

pre 8 meseci

Bratina, ima ga svuda po terenu, da Partizan ima jos jednog takvog ne bi se postavljalo pitanje titule. Ovako, bice tesno.
д

да, да...

pre 8 meseci

...биће тесно, биће 20 разлике 😂😂😂 не морам ни да пишем у чију корист.
A

Ahahaha

pre 8 meseci

Legenda kaze da deca iz Danske jos uvek bacaju petarde!
Ž

ŽJ

pre 8 meseci

Je l' sad shvataš, sine?
S

SUŠTINA

pre 8 meseci

Kad odlazi Vazura iz kluba i gde je novi predsednik?
M

MNN

pre 8 meseci

Gde da ode kad vam ovo najbolji rez u zadnjih 6 godina..i Vučela se vraća jer dobro stojite,nema veze evropa to nikad i niste igrali..Tako da ostaje uprava jer vam dobro ide:))))
Z

Zijani

pre 8 meseci

Graciozan stil igre..ko Pirlo otprilike
N

Nejbi

pre 8 meseci

Zasto ne smijete da odigrate tekmu protiv ekipe Igora Velicanstvenog. BOJIS LI SE ZVEZDO. Hoces vode preko masica ?
@

@gejbi

pre 8 meseci

Strasna ste ekipa 🤡😂😂😂
O

Ognjen Drinski

pre 8 meseci

Ne smijemo , ne smijemo ... petardaši.
d

def

pre 8 meseci

A dobro cemu hejt? Pa zar nemate ni grama respekta prema ovom decku koji za razliku od mnogih preplacenih igraca gine za dres.Zar je uopste bitno dal igra za Partizan ili Zvezdu?Ja prvi nisam mogao da ga gledam ocima a sad mu skidam kapu.Bio nebitan u Cukarickom a sad je jedan od boljih igraca lige.Treba da vas je sramota tih ruznih komentara,da vas je barem jednom u zivotu prozvao...
b

batabane

pre 8 meseci

Bravo za komentar.Njihova zloba i strah i zavist iz perioda kad smo ih gazili kako stignemo su ne izlečivi.Zato omalovažavaju sve što je iz Partizana.Dečko je vrh igrač.Mnogi znaju da igraju,ali nemaju srce,a bez toga nema igre.Belic igra sa dva srca,a nema ga u reprezentaciji.Ja tog momka hvalim od njegovog debija u Nišu,koji sam odgledao uživo.Imao je on i nekoliko gresaka,ali ta pobednička energija se odmah videla.Svaka lopta mu je išla napred,i odmah je pokušavao da iznese loptu i pokrene napad.Ko to ne vidi i ne shvata,dzaba priče.
д

да, да...

pre 8 meseci

...старији сам од Бахара и не памтим кад сте нас газили 😂😂😂 на прсте могу да набројим кад сте нас разбили у кошарци, а за фудбал си вероватно сањао.
b

batabane

pre 8 meseci

@ da da ...mislio sam na period kada je bilo 4-5 pobeda za redom,a samo jedna je bila 4:1,valjda, ali pobede su bile uzastopne.Posle toga opet 2-3 u nizu.O tom periodu pričam.Znam i da je Zvezda,ali ranije ,imala slične nizeve,i vise od Partizana.Ali mi nismo kukumavke.
д

да, да...

pre 8 meseci

...дефинитивно си то сањао 😂😂😂 надам се да си стигао на први час, да не добијеш неоправдани. А да, Звезда је добила "шампионски" Партизан са 4-1 у време Салета Јанковића.
z

zvezdan, dr preposteni

pre 8 meseci

@da, da... Stariji si od Bahara, pa je i pamćenje otišlo...jbg... :)
I

Igi33

pre 8 meseci

Dajte molim vas da se nekim državnim ukazom donese odluka da Crvena Zvezda narednih 10 godina mora da bude na čelu tabele i šampion jer od kmečanja njenih navijača ne može da se živi. Ponašaju se kao ona razmažena derišta bogatih roditelja koji po tržnim centrima plaču da ih svako čuje ako im roditelji ne kupe ono što žele. Dajte molim vas da budu šampioni svake godine. Nema ništa bitnije i važnije za državu Srbiju od toga.

Goran Milojevic

pre 8 meseci

Не серендај ту балване па ви кмечите 6 година све је намештено државни пројекат бла бла али кад се за вас краде онда ништа поштеније од вас фујјј. Кад будеш схватио да су и звезда и партизан параван за крађе и за ижибљавање кримоса можда не будеш више живео у заблуди
I

Igi33

pre 8 meseci

@Goran Milojević. Evo. Pa ti si tj tvoj komentar živi dokaz vašeg plakanja i kmečanja. To je to, upravo što sam pisao. Možete li vi da preživite da jedne godine ne budete šampioni?
N

Nejbi

pre 8 meseci

Gori su od macijih veljaca !
j

jdkd

pre 8 meseci

Do juce nisu pratili fucu,ali Fss je se pobrinuo da vaskrsnu. Sad Belic vredi 10 miliona.Mislim vredi 10 miliona dinara.
Z

Zeko

pre 8 meseci

Jdkd zalosno sto ismejavas Belica,svaki covek zaslužuje poštovanje pa i Belic
P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

Ako cemo realno trebao bi da dobije poziv u Reprezetaciji. Mislim da nema potrebe cak cetiri golama da se pozovu, Radunovic po meni odpada. Ilic iz Partizana takodje, Racic koji ni na Treningu Reserva ili Stefan Mitrovic koji i ovako i onako nece imati ni mesta ni sansu ni priliku pored :Zivkovica,Kostica,Mladenovica,Terzica,Lazovica,Radonjica,Ristica...
i

iks Tb

pre 8 meseci

Koje evropsko takmičenje igra ovaj igrač i njegov klub? Hvala i očekujem konkretne odgovore..
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Mislim da si promasio temu s obzirom da se ovde ne prica o medjunarodnim takmicenjima. A ako znas da citas, onda bi trebalo i da znas o kom igracu i klubu se pisalo u clanku. Hvala i tebi sto se ne ponasas kao neko dijete i sto se drzis teme.
J

Jumene

pre 8 meseci

Videlo se sve to protiv mocnih danaca. Bas je bio lider.
T

TVRDIM

pre 8 meseci

VOZDOVAC JE NAJJAČI🤫🤫🤫
J

Jumele

pre 8 meseci

Slazem se, Vozdovac je odigrao vrhunski i zasluzeno pobedio losu Zvezdu.
v

vukasinnn

pre 8 meseci

Pa nije ni igrao protiv Danaca glupane, zato smo i pukli, jer su ovi u dzogingu obilazili scekica i ulazili u poslednju liniju odbrane
d

djkd

pre 8 meseci

Igrao i drugu gde ste lagano pukli.Ovaj izveo najbolje igrace posle 45 min.
m

max alegri

pre 8 meseci

Pojeo bi sam zvezdine milionere iz senegala i konga , pritom je miomak Srbin i nabije komplekse
д

да, да...

pre 8 meseci

...мало сте јачи од лимунаде 😂😂😂
@

@da, da

pre 8 meseci

Pazi se ti limunade, ne moj da pijes na - 4😂😂😂, hladna je.
@

@да да

pre 8 meseci

мани се ти минуса,запамти датум , кад сте имали ОВОЛИКИ минус,кренућете врло брзо низбрдо
G

Gost Djape

pre 8 meseci

Da je srbin zvao bi se Krsta, a ne Kristijan.
b

banence

pre 8 meseci

za sklanjalice savrsen igrac
G

Grobar 007

pre 8 meseci

Od kada je došao u Partizan, komentarisao sam da je Belić jedini naš igrač na reprezentativnom nivou. Dečko stvarno pleni borbenošću, kretanjem, asistencijama i nije mi jasno kako Piksi to ne vidi. Umesto Belića pozvao je karakušljivog Ilića koji ima brzinu i energiju pedesetogodišnjaka.
д

да, да...

pre 8 meseci

...Илић је за Белића као Зидан за Сашу Илића 😂😂😂
Š

Šljaka

pre 8 meseci

Sigurno bolji od nekih Racica itd.
д

да, да...

pre 8 meseci

...сигурно 😂😂😂 само што ће један да проведе каријеру у лигама петице, а други ће код Митровића у Ал Шабан.
B

Banence

pre 8 meseci

KAD BUDU PRODAVALI NJEGA ILICA I SALDANJU NEKA RACUNAJU NA NAJMANJE 30 MILIONA..NARAVNO AKO SU PAMETNI..PARTIZAN REDOVNO NAPRAVI DOBROG IGRACA ZA PRODAJU..RED JE DA SE UZME TITULA ODIGRA EVROPA I ONDA ZARADI..VAZURA TO NIJE SHVATIO...STO SE BELICA TICE ZREO ZA REPREZENTACIJU BOLJI ID SVIH NA NJEGOVOM MESTU..BEZ OBZIRA STO IGRA ZA PARTIZAN MOZE GDE HOCES..VREDAN ZNA PRAVI PROFESIONALAC..PA KAD VIDITE TABELU I TO NESTO KAZE....ON I SALDANJA SU GLAVNI ADUTI..
b

banence

pre 8 meseci

delije tek cete da placete i delite minuse nikad realni. .dzabe vam nit kupujete nit pravite dobre igrace..drzava i partija guraju ove godine i sledecih gledajte neki drugi program..pink je za zaborav..crno belo bice godinama u modi vraca se po malo pravda i postenje moglo bi to ivise ali i sa ovim sam zadovoljan
A

Astrofizicar

pre 8 meseci

Ne budi smesan. Prvo, Partizan nece osvojiti titulu (bar ne regularnim putem), kao drugo, ovaj igrac koji igra ovu seosku ligu mkze da se proda samo negde u UAE, Turska, Kina itd.
b

banence

pre 8 meseci

znam samo da fudbalere kao sto su belic i saldanja zvezda nema u svom timu prvoga smo predstavili..drugi je nesto najbolje sto je partizan kupio zadnjih godina..sve ama bas sve ima i kretanje i tehniku i dribling smisao za kolektiv sut sa obe noge...neznam nije mi jasno kako je uopste dosao u srbiji .moze da igra bukvalno u ligi petice u bilo kom timu
j

jadnici jadni

pre 8 meseci

postenje je samo kada partizan osvaja jel tako?
@

@banence

pre 8 meseci

Toliko je dobar da nije mogao igrati nikad jacu ligu Japana... 😂😂😂
p

povampireni

pre 8 meseci

crvendaci.. na svakoj nasoj vesti kevcu..
J

Jagnjilko

pre 8 meseci

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ma strasan je
B

Bingocka

pre 8 meseci

Ma u Liverpul odmah
b

banence

pre 8 meseci

budi siguran za veliku lovu u veliki tim zasigurno..a u reprezentaciju ako piksi bude smeo od okoline mora da ga pozove..momak jednostavno igra dobro..a u derbiju ces videti kako ce vam pojesti srednju liniju.....seti me se za ovog momka..pazljivo pratim njegove igre....jos prosle god. sam video da ima neobicno jak potencijal za mesto na kome igra...vidim da nisam pogresio a bice jos bolji..
@

@banence

pre 8 meseci

Nece nam pojesti vezni red, vec nesto drugo... a to sto ga ti pomno pratis to je od velikog znacaja, bas kao i tvoje misljenje 😂😂😂
M

Ma

pre 8 meseci

strasan igraci,mesar,kostolomac,pada u 16 m kao pokosen...
b

banence

pre 8 meseci

mo.ak prati zvezdu i pati...teska vremena tek dolaze...osvezenje nadji na brdu
V

Veljko9

pre 8 meseci

Igrac koji vise zasluzuje da igra za reprezentaciju nego Uroš Račić!
M

Mare55577

pre 8 meseci

Kao zvezdas se slazem, ali ja bi pre probao Zdjelara umesto Racica.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

A kad je to Račić igrao? Celu odbranu nam čine vedete galaktikosa i ide nam fenomenalno.
V

Vrvavac

pre 8 meseci

Zasluzuje da igra za reprezentaciju severnog Beograda.
M

MilosCZV

pre 8 meseci

Kao deliji Belic jako gotivan igrac! Racic niti igra fudbal niti fokusiran na isti, retko gadan lik, dodje u rep da podigne sorc i pokaze decije tetovaze, ima lazne lajkove na instagramu sto dovoljno govori o njegovoj licnosti a Belic nema instagram sto pokazuje koliko je fokusiran. Uz to je sredio kartone, ne kazem da biti startovao u reprezentaciji ali poziv zasluzuje!!
M

Mile grober

pre 8 meseci

Dečko je ok,svaka čast,ali ako je on jedan od najboljih onda je potpuno jasan kvalitet ostalih, pola ovih igrača pa čak i stranaca teško bi se izborili za prvih 11 u bilo kojoj našoj drugoligaškoj ekipi...
v

v1ad

pre 8 meseci

A, znaci poceo je da dobija taj Zdjelarovski tretman od sudija konacno? Sad ima fore jedno 4-5 mesarskih faulova da napravi pre nego sto ga sudija lepo zamoli da ne radi to vise. Gotcha.
d

donca19866

pre 8 meseci

pa nije on sanogo 10 crvenih je zasluzio.jedva zute da je dobijao
@

@vlad

pre 8 meseci

Gotcha Srbendo!!😁😂😁😂😁
B

Bida

pre 8 meseci

Hteo bih da se od srca zahvalim nasem igracu velikom grbaru u ekipi Napretka sto je cim je video da se mi mucimo i da je Napredak blizu izjednacenja odmah svom timu namerno dao autogol i tako nas spasao gubitka bodova,stvarno je covek zasluzio svi da mu se zahvalimo od srca,jer da nam nije on pomogao sa onim autogolom opet bi nase jsd sudije morale da posezu za nepostojecim penalima i tako nas direktno spasavaju poraza isto ko sto su to redovno radili u poslednjih 6-7 kola nase lige!
N

Nejbi

pre 8 meseci

Do sad je dobar, ali nikad se ne zna s kartonima.
K

Kalcopolista.

pre 8 meseci

Drzite se vi samo nase lige i vasih jsd sudija i njihovih 2-3 penala po mecu jer cim privirite u Evropu prodjete ovako: Rapid 5:0,Slavija 5:0,Videoton 5:0,Kroacija(Dinamo) 5:0,Petah tikva 5-0,Lion 5-0,Austrija Bec 5-0,Nordsjeland 6-0..itd itda pa zatim: Fljamurtari,Samrok,Tun,Petrzalka,Sfintul,Sabah,Timok,S.Mitrovica,GAT,Kolubara.... Sve bruke nevidjene i za Ginisovu knjigu rekorda najveci porazi ikada u Evropi!
A

Alo-alo

pre 8 meseci

Sto ste prvi u Evropi vec 3 godine za redom po dosudjenim penalima u vasu korist?
д

да, да...

pre 8 meseci

...опа, нова гробарска бајка, 3 године први у пеналима 😂😂😂 раде Теги и Жекс за све паре.
A

Alo-alo

pre 8 meseci

@da, da Bitno da Evropi koja vas stavila na prvo mesto po penalima nije bajka, a ti smesko nastavi da citas bajke Grof od Kairata😂😂😂
д

да, да...

pre 8 meseci

...опа, Гроф од Каирата, то је нешто као Сер Алекс од Шамрока 😂😂😂 тако је у оригиналу
G

Gospodja

pre 8 meseci

Partizan ono partizan igra anda ce doci decembar a i on ce da prodje,e posle toga ce grobarima prvenstvo opet biti neregularno.
Z

Zolja

pre 8 meseci

Krs igrac. Obican mediokritet.
p

prti

pre 8 meseci

Transformacija Belica i Partizana ili ti kako od tima kojeg kanta u Evropi ko god ga dohvati do masine koja melje od Subotice do Nisa. I na leto bice opet ista prica sazvakace ih neki Azerbejdzanci ili neki Danci koji ce se kao i ovi sto su se izivljavali boriti tamo za opstanak a oni kad budu sazvakani i pregazeni poput Feniksa igrati kao da su Real od Subotice do Nisa. Ali cim se predje granica tu igra prestaje da postoji. I tako svake godine. Valjda ima neke magije u tim granicama sta li je?
B

Belic je

pre 8 meseci

Za klasu bolji igrac od svih koji su trenutno u Partizanu ali se to ne ceni dovoljno.Ne samo energija sa kojom igra,vec i sve ostalo je na visokom nivou i to je igrac koga Partizan treba da zadrzi po svaku cenu.
K

Klasje balkansko

pre 8 meseci

Belic i klasa ne mogu u istu recenicu
N

Nejbi

pre 8 meseci

Ako vako nastavi,ode Belic zimus. Mora uprava od neceg da zivi.
P

Pedja108

pre 8 meseci

A ko je bio asisten kod drugog gola, kad je Napredak sam sebi ubacio loptu? Evropa ce se smejati ovom autogolu, desava se ponekad, odbije se lopta od igraca, nekad igrac odbrane naleti i ne moze da se skloni, ali ovogde igrac ide kao napadac i ubacuje loptu u gol je zaista...Belic kao aistent, pa zaista najblaze receno sala. To sto on ne skuplja kartone su razlog nase sudije, a ne njegova igra. Da igra Evropu, bilo bi kartona koliko hoces, ovde moze i da polomi nogu nekome, nece biti iskljucen. Neki pominju kao Nordsjeland, ovde Partizan odigrao bolje, bilo samo 1:0 za njih. LJudi pre prvog meca prodali najboljeg igraca, uoci revansa, trener odmorio cetvoricu prvotimaca i ubacio rezerve i vi govorite o dobroj igri. Niste imali igru uopste, sanse, nista. Duljaj kad se primio gol, odmah se odlucio za defanzivu, da se ne primi jos neki. Sramotna igra kod kuce. I sto je bilo "samo" 1:0 je zato sto Dancima nije trebalo vise i nisu hteli da se zamaraju. To kako preokrecete utakmica od 0:2 do 3:2, pa penali, autogolovi i vi mislite da igrate ne znam kako. Zaista mi je zao sto je odlozen derbi. Jedva cekam da vidim kako ce izgledati. U sustini znam kako ce biti, Partizan ce se opet povuci u bunker, kao poslednjih 6 godina i branice se, kidace utakmicu, igrati prljavo. Ali, to je vasa igra, bolje i ne znate.
S

Sima Arauho

pre 8 meseci

Ako se nije smejala za gol igraca Vojvodine u prvom kolu kod vas kuci onda nece nikad.
D

Diego123

pre 8 meseci

Belic ce do kraja godine da dobije poziv za Reprezentaciju BELGIJE. Proverena informacija, vec su agenti u kontaktu sa savezom. Evo zivi bili pa videli. Pozdrav.
D

Djed Nosorog

pre 8 meseci

Daj Boze.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Kamo lepe sreće.
P

Pedja108

pre 8 meseci

Belgija je ozbiljna reprezentacija. I oni sad nemaju boljeg nego da zovu Belica da igra za njih. Ovo spada u SF.
n

nerealno

pre 8 meseci

Kapiram ja da vi nešto morate da pišete, to vam je posao. Ali da li ste vi normani, realni? Pišete o Bjeliću i partizanu kao da je, u najmanju ruku u pitanju Real?!
K

Kiki Golub

pre 8 meseci

A ti ne moraš da čitaš......
n

ne nego ce

pre 8 meseci

Da pisu o Degeneku i Spajicu koje je dr sa poternice doveo da bi im uzimao pola plate i krao klupske pare...
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Namesta vazura golove 🤣🤣🤣🤣
L

Ljuljaj Duljaj

pre 8 meseci

Ljudi otesmo im titulu ! :)))
B

Blue Betyars

pre 8 meseci

Titulu uzima TSC. Ajmoooo TSC!!!!Napred TSC!!! Titula je nasa!!!
N

Nordsjeland x6

pre 8 meseci

Klinac, Evropa je merilo. Vi ste 70 godina ispadali iz 1 kola Kupa UEFA, nemate zavrsnice u Evropi, trofeje, nemate pobede nad realom,barselonom,bajernom,liverpulom,arsenalom kao Zvezda. Najveci vam uspesi bili Groningen i QPR. Proleca u Evropi je Zvezda imala duplo vise nego prdizan,dinamo i hajduk zajedno. Zajedno. Vi ste mali klub u fudbalu i u kosarci i nije to nikada bilo pitanje. Nego ste vi deca dosla i umislil ste neke bajke i lazi vasih dedova i oceva iz zagreba. Zvezdino prolece je uvek bilo posteno i velincanstveno u Evropi pa i u ligi SFRJ zbog kvaliteta,velicine kluba i armije navijaca. Za razliku od vaseg amaterskog kluba i kradje epske 1976 kada ste ispali ali liga prosirena samo zbog vas. cekali ste na titule kao mali klubovi u kosarci 30 godina a u fudbalu jednom 11 i jos jednom 10. I nemojte pricati o vasem finalu 1966 KES kako ste prvi krenuli i napravili rezultat jer je zvezda jos 1956 igrala polufinale KES-a. 10 godina pre vas je bila u zavrsnici. A isto igrala polufinale Kupa sajamskih gradova(KUP UEFA) 1962. Zvezda je bila i ostala nesto Najvece i Najslavnije u Srba. Citajte knjigu vaseg Neleta Karajlica sta je Zvezda znacila za Srbe u Bosni. Dinamo je bio hrvatski klub pravi, Hajduk jugoslovenski, zvezda pravi Srpski klub a vi isto ko Dinamo i Hajduk nema razlike. Svaki oficir i milicajac je navijao za vas. A srbi narod za Zvezdu. Svako ko je ziv a rodjen 40-tih i 50-tih reci ce vam to,jer to je ISTORIJA koju vi ne mozete obrisati gumicom nikad...na vasu zalost!
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Golove namesta uprava kluba 🤣🤣🤣🤣
2

22334455

pre 8 meseci

Nisam ga cenio kad je dosao,podsecao je na Bajra Zupica,kostolomac,ali sada je pravi lider ove ekipe.Skidam mu kaou koliko je napredovao i koliko donosi ekipi.KAPITENSKI,SVAKA CAST
Z

Zumbul

pre 8 meseci

Napredovao u ovoj ligi??? Druze moj, jel gledas ti kakav se igra fudbal u Evropi, a kakav kod nas? Razlika u kvalitetu, brzini, tehnici?
I

Iskren Grobar

pre 8 meseci

Evo nakom sto sam prelistao komentare imam da kazem nekoliko stvari.. Belic jeste dobar, i treba mu dati sansu na nekom mecu za repku.. Vidim da pisete Nordsjeland..On u Danskoj nije igrao, a u revansu smo izgubili 1 0 jernsu momci stvarno bili bolji.. Razumem potrebu da se izruguje Partizan zbog imena danskog kluba, ali momci su kvalitetni pa imali 15 ili 37 godina svejedno je, BOLJI SU. Belic jos moze da napreduje 7 smislu faulova na ivici kartona, jer neli ce sudija zalepiti odmah zuti i on je ugasen do kraja meca, a steta je jer ume. Pozdrav
Z

Zrikavi cora

pre 8 meseci

Taj Belic jednostavno ne moze da napreduje u ovoj ligi. Da je i ostalim fudbalskim klubovima dozvoljeno da igraju fudbal u ovoj ligi, sem BG blizanaca (koji drze monopol u nasoj ligi), mozda bi decko i mogao da igra jace utakmice, pa donekle i napreduje, ovako, mrka kapa. Do ozdravljenja srpskog fudbala i sporta uopste kroz privatizacije BG bliznaca, sportski pozdrav.
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Ala im bodemo oci.😂😂😂😂Prvo mesto,najbolji igrac lige🤫🤫🤫🤫 Bezite od domacih utakmica,a pricate o nekoj Evropi😂😂😂😂 Young Boys ima da vas nakanta 😂😂😂😂 Izgubili ste dva poslednja gostovanja u ligi,pa odlozili dve utakmice u ligi😂😂😂😂Pa jedva sad dobili na domacem terenu 😂😂😂😂 cirkus medrano😂😂😂😂
@

@Ujka Zitko

pre 8 meseci

a kad vi igrate Evropu? Klinci iz Danske vam uvalili 6 komada
m

milo123

pre 8 meseci

ovaj tvoj coment sa ovim smajlijima sto placu od smeha je poput loseg americkog sitkoma - publika u pozadini crce od smeha, a nikome nista nije smesno (mozda osmeh gorcine jer gledate zvezdu sredom od 9 :D )
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

belic u reprezentaciji ali samo u diznilendu...
B

Babaroga

pre 8 meseci

Kakvi slepci su debitovali za A tim reprezentacije, za njih je Belić doktor fudbala, ako su raznorazni slepci dobili šansu, treba i on. Samo jako!!!
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Alo pa sta bi sa teskom artiljerijom od 20.mil evra???? Kako Belic istaknutiji od njih?😂😂😂😂Aahahahahhahahahaha
k

komedija

pre 8 meseci

Mozda u reprezentaciji BIH ili Hrvatske...Cuj Kristijan!?
Č

Čujčuj

pre 8 meseci

Pa 80% imena u Srbiji nisu srpska. Ne vidim problem ni sa Kristijan
A

Ako,

pre 8 meseci

mogu Adem Ljajic i Miralem Sulejmani moze i Kristijan Belic.
G

Goust

pre 8 meseci

Nastavalja se spin oko najboljeg kluba na svetu. Idemoooooo
b

budvanin

pre 8 meseci

Ne najbolji tim univeruzma je Zvezdana koja je ulozila vise para no cijela liga zadnjih 10 godina a vec ima 2 poraza, od najmladje ekipe u Srbiji i u Evropi jedne od najmladjih i velike i mocne Cuke. Partizan za ulozene pare je i vise nego dobar.
G

Gost9

pre 8 meseci

Ovaj mesar?Hahahaha
Z

Znači da

pre 8 meseci

Manite se besmisleni prepucavanja, ko vas ovde pita za vaše kom. Koji nemaju veze sa temom? Bacite mržnju i frustacije. Belić se spominje ovde pa ako imate ne tu temu, ako gledate i pratite recite. Dečko trenutno igra odlično, a to koja je liga i kakva je takva je. Napredovao je prije sve ga psihološki, možda su ga Duljaj i Nađ finirali, jer su bili top igrači na tom mestu, ali baš klase. Ima brzinu, izdržljivost, ne plaši se duela i pokriva ogroman deo terena. Počeo je ida ulazi u 16 protivnika i aktivno deluje u asistira ju. Svaka čast na tome. I ima ono nešto što ljudi vole iskrenost i muda u igri. To publika ceni. Uz Saldanju najbolji trenutno, a Posle Natha lider ekipe. Tako da mu ona traka nikad bliže, kao domaćem igraču. Sretno dečko i nastavi
b

belkandjo

pre 8 meseci

Novi Gatuzo.
E

Esex

pre 8 meseci

Partizan je na radaru uefe u vezi namestanja utakmica i podmicivanja sudija.Sad kad vas kazne oduzimanjem bodova bicete deseti u superligi gde vam je realno i mesto
M

Mop

pre 8 meseci

Imaš pouzdane izvore iz Uefa?
B

Babaroga

pre 8 meseci

Javio se navijač komšinice sumnjivog morala o nameštanju utakmica? Ko o čemu...
A

Alo-alo

pre 8 meseci

Sto ste prvi u Evropi vec 3 godina za redom po dosudjenim penalima.
i

imam pouzdano

pre 8 meseci

a i ti ako imaš nekoga u FSS pitaj ga,ako ste baš dobri reći će ti...samo se nadaj da će ići bez senzacionalizma i da će klub koji namešta i krade samo izgubiti ključne bodove kao i prošle sezone nakon one skalamerije sa Radničkim Niš(i ove godine je sa njima počelo) ili će biti senzacionalno aonda se lupajte nogom u pedu ako bude kazna samo treći rang takmičenja...i sudijsku organizaciju nije Terza smenio kako vi volite da verujete jer vam je mesija ŽP to rekao već Nion direktno posle onih prelaza i penala...
K

KONKRETNO

pre 8 meseci

Kad FK Partizan dobija novog predsednika i zašto su Vazura i Kralj još uvek u klubu?
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Strašan igrač, zver bukvalno imamo a u reprezentaciju se i dalje zovu menadžerski igrači poput Erakovića, Račića, Stefana Mitrovića kako bi im se digla cena iako niko neće normalan da ih kupi a toliko godina ih nude.
Z

Zavlat

pre 8 meseci

Druze, spusti se na zemlju, ovaj igrac igra ovu nesretnu ligu sa kojekakvim Javorima, Spartacima, Lucanima itd. i ti tvrdis da je to zver od igraca? Daj covece prst na celo.
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Strašan igrač, zver bukvalno imamo a u reprezentaciju se i dalje zovu menadžerski igrači poput Erakovića, Račića, Stefana Mitrovića kako bi im se digla cena iako niko neće normalan da ih kupi a toliko godina ih nude.
m

miki bg

pre 8 meseci

otiso iz cuke za 0 dinara ? ko se tali kad se proda imali cuka procente i koliko dobija partizan od prodaje ili ce ko i svi otici za 0 dinara?
B

Bahar je

pre 8 meseci

nešto najbolje što se dogodilo Partizanu još od Čede Janevskog i Ratka Dostanića....
g

ghost11

pre 8 meseci

Odličan je bio protiv Norsjelanda
B

Baxter88

pre 8 meseci

Pogotovo je bio dominantan u prvom mecu u Danskoj
'

'alo, centrala

pre 8 meseci

Zašto Belić nije u A reprezentaciji Srbije?
U

Ugi panini

pre 8 meseci

Zato sto je los igrac.
L

Ludilo...

pre 8 meseci

Cuj Belic i reprezentacija, stvarno neki su odvaljeni od realnosti
9

9p70

pre 8 meseci

mesar kao onaj sanogo
d

dwdwde

pre 8 meseci

nasa liga je dno ,prvi mrtvi partizan nikad mrtviji,zvezda milione pukla da bi bila na trecem mestu,ovaj tsc se nesto kao koprca ,mada tu se samo radi o parama i ustedi ,nikad gore
B

Baxter88

pre 8 meseci

Vazura vec trlja ruke, kazu na zimu se otimaju oko njega Klop, Gvardiola i Anceloti, takav tip igraca svima treba!
s

sone 2

pre 8 meseci

Realno covek bi u evropi na svakoj tekmi dobio bar zuti.Juce dva cista zuta mu nisu dali.Da je popravio igru jeste,to stoji,a da nije prljav igrac jeste.
I

Imaginarijum

pre 8 meseci

Mene bi bilo blam da se ovako raspisem nakon par pobeda protiv timova sa zacelja nase lige ( Pancevo, Radnicki, Napredak , Radnik , Javor ) od kojih je polovina navuceno nepostojeci penalima, bar jedno 5,6 poena poklonjeno od sudija. I to sve mesec dana nakon blamaze u Evropi. Zivite u zabludi, igrate samo domacu ligu, protiv amaterskih timova, niste svesni sta pisete. Neverovatno nesto, pamcenje od dva dana. Ali uzivajte u imaginarnom svetu, niko vam to ne moze zabraniti.
D

Džukela

pre 8 meseci

Uživajte vi u imaginarnom svetu i najboljoj zvezdi posle Barija. Šta reći onda za tim Žigare, Pantele, Baste... Zvezda promašila sa svim strancima, pogotovo Ndiajem. A i ovaj Bahar prevara. Ako se ne pobedi Jang Bojs, samo pobeda dolazi u obzir. Svi da pakuju kofere
I

Imaginarijum

pre 8 meseci

Niko nece da pakuje kofere, ovaj tim Zvezde je za KLASU iznad ove lige, sto ce i pokazati. Nakon vasih fantomskih preokreta i fantom penala, pise se epovi, a kad Zvezda rutinski dobije 1 0 sa jos par promasenih sansi, pise se kritike kilometarske. Kazem, uzivajte u laznim pobeda i vasem iskrivljenom svetu, nemoj da opet pricate kako je prvenstvo neregularno, cim niste prvi, a opet necete biti prvi.
R

Red Star Belgrade

pre 8 meseci

@Dzukela Kada spomenes Bari onda ustani i poljubi Zvezdin grb. Voleo bi ti da imas neki Bari ali nema. Nisam hteo da komentarisem ovo ali moram jer si me ti naterao. Ako je drvoseca kao Kin onda treba da proba da igra u Engleskoj ili Škotskoj.Oni vole drvosece i tu se igra bas jak fudbal sa mnogo kontakta.
s

smejurija

pre 8 meseci

Postade prvenstvo regularno preko noci ljudi
N

NEČUVENO

pre 8 meseci

Kad i gde je iko u prvom kolu prvenstva odmarao prvotimce kao Vojvodina protiv Zvezde? Kad i gde je iko imao suđenje kao Partizan u prvom kolu protiv TSC-a?
A

Ah da

pre 8 meseci

Naravno da nije, posto ste pokrali TSC
B

Babaroga

pre 8 meseci

Kris Belić u reprezentaciju odmah. Treba nam pitbul poput njega, a ne da nas prolaze svi kao bušan sir. Naše veznjake mrzi da igraju odbranu. Ubedljivo najbolji igrač u našoj ligi od domaćih i igrač kakav treba reprezentaciji
B

Babadeda

pre 8 meseci

Dal si ti decko realan??? Kakva reprezentacija??? Decko igra seosku polu-namestenu ligu ovde, ti pricas o reprezentaciji?
a

ala lazete

pre 8 meseci

A kartone ne dobija jer sudija im prasta.. U evropi bi odma dobio crveni
C

Cirkuss

pre 8 meseci

Cekajte kada su bili cetvrti sa istim trenerom to je bilo unistavanje kluba od strane drzave a sada odjednom prestade to sisteamtsko unistavanje, ne razumem?
A

Areeee

pre 8 meseci

Ljudi pobedili ste tim koji je trenutno u zoni ispadanja iz lige, smanjite malo sa vestima.
e

ejj

pre 8 meseci

"Evropa je merilo" "svi u evropi gube jedino zvezda nikad" "ne daju nam da budemo prvi" ITd itd , grobarskih lazi koliko hocete
O

Orao

pre 8 meseci

Realno, decko gine na terenu i skidam mu kapu na tome. Da mi je neko rekao prije godinu da ce mi biti omiljeni igrac ne bih mu vjerovao.
I

Igralica X

pre 8 meseci

U ovoj nasoj ligi je bas "tesko" ginuti...

Kalčopolista®

pre 8 meseci

Zver!
0

023

pre 8 meseci

Joksić je bog ovakvih panegirika i hvalospeva. Kao i Darjan kad je u pitanju pisanje o Zvezdi. Šalu na stranu, za ovakvu hrkljuš ligu Belić je solidan, dođe do izražaja volja i karakter a prikriju se taktički i tehnički nedostaci. Sve u svemu, merilo je tek odlazak preko a toga kod njega neće biti kao i sa većinom naših vezista. SLično kao što Natho može da igra ovu klaj klaj ligu a kad se igra Evropa intenzitet ga učini nevidljivim i smešnim. Interesantno je inače, kako slabo štancamo moderne veznjake, za razliku o recimo Hrvata koji imaju svako malo vezne igrače evropskog kalibra i u najvećim svetskim klubovima. Hteo bih i da primetim i da se ovom momku dosta gleda kroz prste ove sezone u domaćem prvenstvu. Juče mu je, recimo, oprošten čist žuti karton zbog zaustavljanja protivničke kontre faulom sa leđa bez namere da ide na loptu.
G

Gostarevic

pre 8 meseci

Za neke stvari se slažem, ali ne možeš porediti Kristijana Belića koji ima otprilike 22 godine i Natha koji ima 35. Natho je igrao utakmice na nivou LŠ tokom svoje karijere, ali retki su oni koji mogu to da rade na visokom nivou u sredini tridesetih godina.
d

delija1222

pre 8 meseci

ljudi ja sam delija ali ovaj momak ubija kako igra, zasluzuje poziv piksija
Z

Zeljko®

pre 8 meseci

Treba da ga zove ali kuci na pivo.
A

Alkaloid

pre 8 meseci

Nisi realan prijatelju. Kakav crni poziv? Prosecan igrac u ovoj nasoj ispodprosecnoj ligi. Videlo se gde je i sta je protiv Danaca.
G

Gostarevic

pre 8 meseci

Ljudi ne mogu objektivno da pogledaju bilo koga ko ne nosi dres njegovog kluba, ali napredak ovog dečka je nenormalan. Prošle sezone je imao istu energiju, ali nije znao da je kanališe, i u verovatno preteranoj želji često je završavao utakmicu ranije, ili je malte ne počinjao sa žutim kartonom, pored toga skoro da uopšte nije bio ofanzivno orijentisan. Dok je ove sezone, kako se to moderno kaže, pravi box to box igrač, kog ima svuda na terenu, i podjednako je dobar i ofanzivno koliko i defanzivno. Svaka čast na tome Belka, samo guraj dalje!
V

Vrsni poznavalac

pre 8 meseci

Videlo se protiv Danaca kakav je igrac, i koliko vredi. U ovoj nasoj ligi bi i ja mozda sa svojih 50 godina odigrao solidno.
G

Gostarevic

pre 8 meseci

@Vrsni Poznavalac Belić nije igrao protiv Nordsjelanda u prvom meču, ti si majstore na osnovu jedne utakmice doneo zaključak o momku, a garantujem da ni nju nisi pogledao
2

2-1,1-2

pre 8 meseci

Osećam do aprila ima da bude top forma, pa od aprila odjednom kao sad Czv ne može dve pobede da veže iznenada.
д

да, да...

pre 8 meseci

"Европа је мерило" рекоше бивши навијачи Партизана 😂😂😂
G

Gostarevic

pre 8 meseci

Brate, ja stvarno ne znam kako vam ovo nije dosadilo više
H

Hermano7

pre 8 meseci

@Gostarevic brate kako da im dosadi kad nista drugo ne rade?