"TRAORE"
"TRAORE"

Traore nas spasao dosade, Kamerun nije više kao što je bio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 21:59

Četiri utakmice, četiri puta 1:1, u grupi D su baš prijateljski raspoloženi...

TRAOREKamerun i Gvineja su odigrali, za grupu D, uobičajenih 1:1. Mudanđo je doveo Kamerun u vođstvo u 13. minutu utakmice, da bi Traore izjednačio tri minuta pre kraja prvog poluvremena. Obe ekipe su na kraju čini se bile zadovoljne podelom bodova koja ih ostavlja u trci za plasmanom u četvrtfinale.

Zaista neverovatan zaplet u grupi D Afričkog kupa nacija. Posle dve runde i četiri odigrane utakmice, tabela je potpuno otvorena. Sve četiri ekipe imaju isti broj bodova i istu gol razliku, tako da će učesnici naredne runde biti poznati tek posle trećeg kola.

Izabrane vesti

Krajnje nezanimljivu utakmicu, začinio je prelepim golom Ibrahime Traore. Njegova ekipa je bila u lošoj situaciji, Kamerun je vodio i kontrolisao utakmicu, a onda prelep šut Traorea iz okreta, za konačnih 1:1.

U poslednjem kolu u grupi D se sastaju Obala Slonovače i Kamerun, a u drugoj utakmici igraju Gvineja i Mali. Pobeda bilo kojim rezultatem garantuje prolaz, dok do žreba vrlo lako može doći u slučaju da na jednoj utakmici imamo pobednika, a druga bude završena nerešenim rezultatom.

AKN, grupa D:

Obala Slonovače - Mali 1:1 (0:1)
/Gradel 86 - Sako 6/

Kamerun - Gana 1:1 (1:1)
/Mudanđo 13 - Traore 42/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Kup afričkih nacija 2015KamerunIbrahima Traore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara