TREĆA SMENA: Crno-beli derbi Asunsiona, LDU Kito u nokdaunu, Atletiku gori pod nogama, Bogdan u Memfisu

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.11.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Paragvaj, Klausura)

Crno-beli derbi Asunsiona u šampionatu Paragvaja, Klausuri. Oba tima su daleko od titule za koju se bore gradski rivali, Guarani i Sero Portenjo. Libertad je četvrti, dok je Olimpija na pretposlednjem, devetom mestu. Perjanice ovih klubova su veterani. Boje Olimpije brani Roke Santa Kruz, nekadašnji as minhenskog Bajerna, dok je u napadu Libertada Oskar Kardozo koji je najbolje partije u karijeri imao u Benfiki. Više uspeha u poslednje vreme imala je Olimpija koja je dva puta slavila i jednom igrala nerešeno protiv gradskog rivala na prethodne tri utakmice.

LDU KITO – TEHNIKO, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Tim iz Kita je razočarao ove sezone u šampionatu Ekvadora. Bez pobede je pet kola, pa je trenutno tek šesti sa 13 bodova manje od lidera, Independijente del Valjea. Tehniko ima dva boda manje od velikana, a primio je samo osam pogodaka, koliko je i lider vadio loptu iz mreže. Četiri vezanih mečeva ovih timova gostujuće ekipe su pobeđivale. U poslednjem duelu, sredinom jula ove godine, LDU Kito je slavio sa 1:0 pogotkom Đorkaefa Reaskosa.

ORIJENTO PETROLERO – TOMAJAPO, 01.30

(Fudbal, Bolivija 1)

Četiri kola su ostala do kraja šampionata Bolivije. Orijento je na šestom mestu, a još ima šanse da se dokopa četvrte pozicije koje vodi u Kopa Libertadores, najjače takmičenje na tlu Južne Amerike. Tomajapo je u donjem delu tabele, ima sedam bodova više od Bluminga, tima koji je u zoni ispadanja. Tim iz Santa Kruza je favorit. U prvom meču je pobedio noćašnjeg rivala sa 1:0 u gostima.

ŠAPEKOENSE – ATLETIKO GO, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

Domaćin je već ispao iz najbolje lige Brazila. Posle samo sezone u eliti, opet ćemo Šapekoensea da gledamo u Seriji B. Atletiko Gojaniense se bori za opstanak. Tek je na 15. mestu. Tim iz Gojanije ima četiri remija u nizu. U slučaju pobede, Atletiko bi mogao da se popne i na poziciju koja vodi u Kopa Sudamerikanu. U prvom delu šampinata bilo je 1:1 u duelu ovih timova. Poslednja dva meča Šapekoense i Atletiko Gojaniensea su završeni bez pobednika. Na tri vezane utakmice oba tima su postigla po gol (GG).

MEMFIS GRIZLIS – ATLANTA HOKS, 02.00

(Košarka, NBA liga)

Tandem Atlante Trej Jang - Bogdan Bogdanović ušli su u formu, a onda i Hoksi ne moraju da brinu. Atlanta ima šest vezanih pobeda. Memfis je poražen na dve od tri poslednje utakmice. Prošlog meseca ovi timovi su odmerili snage u Memfisu, s slavili su Hoksi sa 91:87. Za Grizlise neće igrati Meril, dok je kod gostiju van tima Hanter i Okongvu.

----------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

DENVER NAGETS – MILVOKI BAKS, 03.00

(Košarka, NBA liga)

Nagetsi su u seriji od pet poraza. Bez povređenog Nikole Jokića, Denver nije ni bleda senka ekipe koje se borila za vrh u Zapadnoj konferenciji u poslednje dve sezone. Naš centar bi mogao da se vrati noćas kada u Kolorado stiže šampion Milvoki. Janis Adetokunpo i kompanja su loše krenuli, ali sada su u naletu, vezali su pet trijumfa. Za domaćina sigurno neće igrati Hiland i Porter, dok je odavno van parketa Kanađanin Džamal Mari. Poslednje dve utakmice ovih timova Nagetsi su rešili u svoju korist.

GOLDEN STEJT VORIORS – PORTLAND TREJLBLEJZERS, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Voriorsi su i dalje najbolji tim ligi sa skrom 16-2, ali preti Finiks sa samo trijumfom manje. Portland je šesti u konferenciji sa 10 trijumfa i devet poraza. Stef Kari je opet u formi, a samim tim Golden Stejt je opet u igri za šampionski prsten. Za domaćina zbog povrede neće igrati Igudala i Tompson koji se još nije oporavio od povrede. Ove sezone su ove franšize već dvaput igrale, a oba duela dobio je tim iz Kalifornije.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara