TREĆA SMENA: Flamengo se vraća u pobednički ritam, u Meksiku borba za pehar, igra se MLS i Kopa Sudamerikana

Vreme čitanja: 3min | sre. 04.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Brazila)

U prvom meču osmine finala Kupa Brazila u Sao Paulu, Santos i Saera su odigrali bez golova. Domaćin nije poražen na poslednjih pet mečeva Serije A, dok su crno-beli iz Sao Paula u vrhu tabele elitne lige. Trenutno su šesti. Kada igraju ova dva kluba u poslednje vreme nema mnogo golova. Na šest utakmica samo je jednom došlo 3+.

HUAČIPATO – FENIKS, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Urugvajski Feniks ima prednost od 3:1 iz prvog meča šesnaestine finala Kopa Sudamerikana, pa će čileanski Haučipato imati težak posao da nadoknadi dva gola minusa. Gosti iz Montevidea nisu igrali prethodni vikend u prvenstvu Urugvaja, dok je tim iz Talkahuana slavio protiv O‘Higinsa sa 2:0 u čileanskoj Primeri.

RIVER PLEJT – ATL. NASIONAL, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

River Plejt, ali ne argentinski gigant, nego tim iz Urugvaja, u prvom meču u Medeljinu ostao je neporažen protiv Atletiko Nasionala (1:1), pa je bliži osmine finale drugorangiranog takmičenja u Južnoj Americi. Domaćin je u mnogo boljoj formi. Vezao je četiri utakmice bez poraza, dok kolumbjski tim ima niz od četiri poraza.

SAO PAULO – LANUS, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Lanus ima gol prednosti (3:2) pred duel na Morumbiju protiv Sao Paula. Dani Alveš i drugovi su u nedelju pregazili šampiona Flamenga (4:1) na Marakani i napravili dobru uvertiru pred revanš šesnaestine finala Kopa Sudamerikane. Domaćinu najveća opasnost preti od veterana Hosea Sanda, strelca dva gola u prvom meču u Argentini.

ATLETIKO MINEIRO – KORINTIJANS, 01.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Loša sezona za giganta iz Sao Paula. Crno-beli su loši u šampionatu Brazila, dok su blizu ispadanja i iz Kupa Brazila. U prvom meču osmine finala, Atletiko MG je slavio u gostima sa 1:0, pa je blizu plasmana među osam najboljih timova u ovom takmičenju. Strelac u prvom meču bio je Marselo Toskano. Poslednjih pet mečeva ova dva tima su završeni tipom 0-2.

FLAMENGO – ATLETIKO PR, 01.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Posle debakla od Sao Paula na Marakani (1:4) u nedelju u šampionatu Brazila, Flamengo želi da se vrati u pobednički tandem. Šampion Južne Amerike je u prvoj utakmci osmine finala slavio u Koritibi sa 1:0 pogotkom Bruna Enrikea. Atletiko PR je bez pobede već 10 utakmica, a u nizu je od četiri uzastopna poraza.

ORLANDO – KOLUMBUS, 01.30

(Fudbal, MLS)

Ekipa sa Floride je u seriji od dve pobede. Na meču protiv Kolumbusa zbog povrede neće igrati iskusni Portugalac Žaoa Mutinjo. Gosti su prethodnog vikenda pobedili Filadelfiju sa 2:1. Tradicija je na strani Orlanda koji je dobio tri poslednje utakmice protiv Kolumbusa. Gosti u svojim redovima imaju drugog strelca MLS-a Gjasija Zardesa, srelca 12 golova.

MONTEREJ – TIHUANA, 03.35

(Fudbal, Kup Meksika)

Ko će do prvog trofeja u Meksiku? U prvom meču finala kupa, Monterej je slavio u gostima sa 1:0 golom Argentinca Nikolasa Sančeza. Domaćin je peti u Aperturi, a u seriji je od pet pobeda. Tihauna je tek na 15. mestu, a ima četiri vezana poraza.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara