TREĆA SMENA: Godoj Kruz i Vidalov Kolo Kolo u borbi za Libertadores, Jokić prekida crni niz Nagetsa

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kolumbija 1)

Loš početak Amerike, samo osam bodova u prvih sedam kola šampionata Kolumbije, odnosno tri meča bez pobede. Ekidad je jedini tim bez poraza u ligi, ali je tek deveti jer ima samo dve pobede, uz pet remija. Tim iz Bogote igra utakmice na mali broj golova. Dao je četiri, a primio je samo dva pogotka. Prethodna tri meča ovih klubova završeni su remijima, a dva puta u nizu je bilo 1:1.

GODOJ KRUZ – KOLO KOLO, 01.30

(Fudbal, kvalifikacije za Kopa Libertadores)

U narednih sedam dana igra se polufinale plej-ofa za plasman u Kopa Libertadores. Godoj Kruz je trenutno tim sa najboljom formom u Argentini, ima 16 bodova u prvih šest kola Liga kupa, a nije primio gol za 540 minuta. Kolo Kolo je počeo pobedom šampionat Čilea, slavio je u gradskom derbiju protiv Union Espanjola sa 3:0, Veliko pojačanje čileanskog velikana je Artur Vidal, koji je u smiraj karijere odlučio da se vrati u klub iz preestonice Santijaga.

ONSE KALDAS – PEREIRA, 02.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Domaćin je u donjem delu tabele u šampionatu Kolumbije sa devet bodova na sedam utakmica, dok je Pereira treća, sa tri boda manje od Tolime. Gosti su u odličnom ritmu, vezali su četiri trijumfa. Tradicija je poslednjih godina na strani Onse Kaldasa, nekadašnjeg šampiona Južne Amerike. Dobio je dva vezana meča protiv današnjeg rivala.

DENVER – VAŠINGTON, 03.00

(Košarka, NBA liga)

Posle cirkusa na Ol staru u Indijanapolisu, nastavlja se NBA liga. Denver je pre pauze bio u očajnoj formi. Vezao je tri poraza, od toga dva od Sakramenta, pa je skliznuo na četvrto mesto na Zapadu, sa tri trijumfa manje u odnosu na lidera Minesotu. Vašington je vezao osam poraza, samo je Detroit slabiji na Istoku, pa je ovo dobra prilika za Jokićeve Nagetse da se vrate u pobednički ritam.

GOLDEN STEJT – LOS ANĐELES LEJKERS, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Golden Stejt i Lejkersi se grčevito bore za ulazak u plej-of. I jedni i drugi imaju po 26 poraza, s tim da tim iz Los Anđelesa ima tri pobede više. Oba tima su u formi u poslednoj trećini ligaškog dela. Lebron Džejms i drugovi imaju tri uzastopna trijumfa, dok je ekipa i San Franciska dobila šest od sedam poslednjih mečeva.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara