TREĆA SMENA: Kostariki se crno piše, Salvador u očajnoj seriji, Peru popravlja raspoloženje

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

GREMIO - KAŠIJAS, 01.00

(Fudbal, Brazil Gaušo)

Izabrane vesti

Gremio dočekuje Kašijas u revanšu polufinala državnog prvenstva Gaušo. Velikan iz Porto Alegrea pokušava da se domogne još jednog finala da bi u Rio Grande do Sulu tražio sedmi šampionat. Gremio je pobedio sa 2:1 u prvom meču i noćas mu je i remi dovoljan da se plasira u finale. Kašijas ima tešku misiju. Mora da savlada Trikolore u gostima sa dva ili više golova razlike da bi se plasirao u finale u normalno vreme.

HONDURAS - SALVADOR, 02.00

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Salvador pati od jednog od najgorih nizova u svojoj istoriji. Tri selektora su već prošla kroz selekciju, a niko od njih nije uspeo da izvuče Salvador iz očajne serije od 21 uzastopne utakmice u kojoj nije pobedio. U poslednjem nastupu Salvador je poražen u prijateljskoj utakmici protiv svetskog šampiona Argentine u petak. Albiseleste je u Filadelfiji pobedio sa 3:0. Honduras je poražen u tri poslednje utakmice, a poslednji put je pre tri dana od Kostarike sa 3:1.

PERU - DOMINIKANSKA REPUBLIKA, 02.30

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Reprezentacija Perua nije najbolje startovala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. U kvalifikacionom ciklusu odigrala je već šest utakmica i sakupila samo dva boda. Pre nekoliko dana Peruanci su se radovali u prijateljskom meču protiv Nikaragve sa 2:0. Nadolazeći protivnik nije ništa jači od prethodnog, tako da belo-crveni imaju priliku da poprave raspoloženje. Dominikanska Republika je malo poznata ekipa u svetskoj fudbalskoj zajednici. Pre tri dana selekcije je igrala sa Arubom, i pobedila rezultatom 2:0. Predstojeći protivnik je sasvim drugog kalibra, i sve osim poraza bila bi senzacija.

ARGENTINA - KOSTARIKA, 03.45

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Argentina nastavlja da demonstrira moćnu igru. Posle poraza od Urugvaja sa 2:0 uspela je da donese dve pobede. Gaučosi su savladali Brazil sa 1:0 i Salvador sa 3:0 i pokazali pouzdanost defanzivne linije. Tim Lionela Skalonija će pokušati da igra na uobičajen način u defanzivi i protiv Kostarike. Kostarika je dobila dva meča zaredom i u odličnom je stanju. Imala je posla sa Salvadorom kojeg je savladala sa 2:0 i Honduras sa 3:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara