TREĆA SMENA: Lider šampionata Nikaragve traži devetu uzastopnu pobedu nad UNAN-om, Bogdanović čeka šampiona

Vreme čitanja: 3min | pet. 17.03.23. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Argentina 1)

Posle lošeg starta sezone, vicešampion Argentine je sve bolji, pa sada zaostaje samo pet bodova za iznenađujućim liderom Lige profesional, San Lorencom. I dalje tim Fernanda Gaga kuburi s realizacijiom, samo nešto više od gola po meču (osam na sedam mečeva). Rasing je oba poraza u ovom šampionatu ostvario na gostovanjima, od Argentinos Juniorsa i Godoj Kruza, dok je pobeđen Arsenal. Union ima po pobedu, poraz i nerešeni ishod na svom terenu. Najbolji igrač Studenata iz Aveljanede na startu šampionata je Paragvajac Matijas Rohas. Domaćin je u kompletnom sastavu, dok za goste neće biti vezista Leonela Mirande i Emilijana Vekije. Prošle sezone u šampionata, Rasing je na svom terenu dobio narednog rivala sa 2:1 posle preokreta u nastavku utakmice.

PUEBLA – ATLAS, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Osvajač prošlogodišnje Klausure, Atlas, očajan je ove godine. Ima samo jednu pobedu, i to još u prvom kolu, pa je iz 11 mečeva sakupio svega devet bodova. Tri ga dele od mesta koje vodi u plej-of, a tračak nade u bolje sutra donosi navijačima Atlasa pobeda u sredu u Ligi šampiona nad Olimpijom iz Hondurasa sa 4:0, kojom je izboren plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja. Puebla je u dobroj formi, vezala je dva trijumfa u prethodna dva kola, nad Pumasom (4:2) i Gvadalaharom Čivas (1:0). Sada je 10. na tabeli, sa četiri boda više od Atlasa. Na poslednjih devet okršaja Pueble i Atlasa došla je igra UG0-2, a poslednja dva duela završena su 1:1.

UNAN MANAGVA – DIRIJANGEN, 03.00

(Fudbal, Nikaragva 1)

Počinje 11. kolo šampionata Nikaragve, a lider Dirijangen gostuje UNAN-u. Dirijangen je u seriji od tri vezana trijumfa, sada ima 24 poena, tri više od drugoplasiranog Estelija. Zanimljivo, uz Okotal je jedina ekipa u ligi koja još uvek nijednom nije remizirala. UNAN je s druge strane osmi, sa osam bodova. Četiri ga dele od Okotala i šestog mesta, poslednjeg koje vodi u plej-of Klausure. Dirijangen je krajem januara kod kuće savladao UNAN sa 2:1, a to mu je bila čak osma uzastopna pobeda nad tim rivalom.

---------------------------------

Novo, 23. kolo Mozzart Prognozzera je pred nama, nastavlja se borba za vredne nagrade i glavni dobitak od 200.000 dinara! Kao i uvek pred vama je 10 utakmica, a sve što treba da uradite je da tipujete tačne rezultate i postarate se da vam plasman i posle ove runde bude još bolji.

---------------------------------

ATLANTA – FILADELFIJA, 00.30

(Košarka, NBA liga)

Bogdan Bogdanović ostaje i naredne četiri godine u Atlanti. Hoksi su osmi na Istoku, a noćas u Džordžiji dolaze Golden Stejt sa Stefom Karijem. Atlanta je izgubila dva meča u nizu, dok i Voriorsi dolaze posle poraza od Klipersa u Los Anđelesu. Početkom ove godine ovi timovi su igrali triler u San Francisku. Posle 48 minuta je bilo 121:121, a posle produžetka Kari i drugovi su slavili sa 143:141.

PORTLAND – BOSTON, 03.00

(Košarka, NBA liga)

Portland ima u svojim redovima superstara, Dejmijana Lilarda, ali trenutno nije na mestu koje vodi u plej-of. Boston se sa Milvokijem bori za prvo mesto na Istoku. Trenutno, Seltiksi zaostaje za Baksima dve pobede. Džejson Tejtum i kompanija imaju tri pobede na četiri prethodna duela. Boston je pobedio tim iz Oregona sa 115:93 u TD Gardenu.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara