TREĆA SMENA: Lopta ne miruje u Kolumbiji i Gvatemali, period posrtanja iza Denvera, Boston ubitačan kod kuće

Vreme čitanja: 3min | sre. 23.11.22. | 22:46

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kolumbija 1)

Ajkule iz Barankilje su najveće razočaranje u plej-ofu kolumbijske Klausure. Na tri meča Junior ima samo bod. Santa Fe ima veći motiv jer ima pet bodova, dva manje od gradskog rivala iz Bogote, Miljonariosa. Pre 10 dana nije bilo pogodaka u duelu ovih timova u prestonici Kolumbije. U ligaškom delu šampionata, Junior je savladao Santa Fe na svom terenu sa 2:0.

PEREIRA – MILJONARIOS, 02.35

(Fudbal, Kolumbija 1)

Miljonarios je blizu prvog mesta u Grupi A i plasmana u finale Klausure. Samo jedan gol su Ambasadori primili na tri utakmice u Kvadrangularu. Pereira ima samo tri boda, dva vezana poraza, ali i dalje nije izgubila šanse da se plasira u borbu za titulu. Tim iz Bogote je pobedio narednog rivala sa 2:0 pre devet dana na svom stadionu Kampin u Bogoti.

ANTIGVA – KOMUNIKASIONES, 03.00

(Fudbal, Gvatemela 1)

Noćas u Antigvi Gvatemali igra se meč ligaškog dela šampionata između dve najbolje ekipe u Gvatemali, Antigve i Komunikasionesa. Antigva je lider, ima bod više od Komunikasionesa i pred svojim navijačima na stadionu Pensativo ima šansu da osigura prvo mesto pred plej-of. Četiri najbolja tima izboriće polufinale i borbu za titulu. Tradicija poslednjih godina je uz Komunikasiones. Dobio je dva od tri poslednja duela sa Antigvom. U prvom delu sezone u Aperturi u Gvatemala Sitiju je bilo 2:2 u sudaru dva najbolja tima u Gvatemali. Na tri vezane međusobne utakmice dolazila je kombinacija GG4+.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

BOSTON - DALAS, 01.30

(Košarka, NBA)

U prethodnom meču Boston je prekinuo niz od devet pobeda. Pre dva dana Seltiksi su izgubili na gostovanju Čikagu (107:121), a povratak na domaći teren mogao bi da Keltima omogući priliku da poprave situaciju. Na svom terenu demonstriraju odličnu igru. U tekućoj sezoni na parketu TD Gardena izgubili su samo jedan meč, krajem oktobra od Klivlenda. Boston je lider Istoka sa 13 trijumfa i četiri neuspeha. Dalas stiže u Boston posle neuspešnog meča protiv Denvera. Maveriksi su osmoplasirani na Zapadu sa devet slavlja i sedam poraza.


OKLAHOMA - DENVER, 02.00

(Košarka, NBA)

Iza Denvera je period posrtanja jer je najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić imao zdravstvenih problema. Srpski as se vratio u tim Nagetsa i želeće da vrati svoj tim na pobednički put. Do sada je Denver ostvario 10 trijumfa i sedam puta je izgubio, odnosno tri puta je poklekao u minula četiri duela. S druge strane, zbog povrede neće biti Alekseja Pokuševskog u taboru Oklahome, koja je 12. na Zapadu sa učinkom od sedam pobeda i 10 neuspeha.

GOLDEN STEJT - LA KLIPERS, 04.00

(Košarka, NBA)

Golden Stejt još nije pronašao stabilnost. Aktuelni šampion NBA lige nalazi se na 11. mestu Zapdne konferencije sa osam pobeda i 10 poraza. U poslednjem meču Ratnici su izgubili na gostovanju Nju Orleansu (83:128), ali mogu da se pohvale činjenicom da su nanizali šest trijumfa kod kuće i želeće da nastave seriju protiv LA Klipersa. Gosti iz Grada anđela su do sada ostvarili skor od 11 pobeda i sedam poraza i trenutno su u seriji od tri slavlja u nizu. U nedavnim okršajima uspeli su da savladaju San Antonio (119:97) i Jutu (121:114).


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara