TREĆA SMENA: Malo fudbala u Centralnoj Americi, Jokić baca magiju u Vašingtonu

Vreme čitanja: 3min | sre. 22.03.23. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Brazil, Kopa Verde)

Kujaba je na pragu polufinale posle pobede u prvom meču protiv Vila Nove, pa noćas tim iz države Mato Groso na svojoj Pantanal areni trebalo bi lagano da overi plasman među četiri najbolja tima u ovom takmičenju. Kujaba nije poražena na osam prethodnih utakmica na svom terenu. Trener domaćeg tima Ivo Vijeira moći će da računa na kompletan tim, a očekuje se da se vrati na teren i napadač Dejverson koji je propustio poslednje dve utakmice. U prvih 11 Kujabe trebalo bi da se nađe nekadašnja propala investicija Crvene zvezde Džonatan Kafu. Na tri od četiri poslednja duela ovih timova bilo je 2-3 pogotka.

MILJONARIOS – DEPORTIVO PASTO, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Došlo je konačno vreme da se odigra zaostali meč 1. kola kolumbijske Aperture. Obe ekipe se nalaze trenutno na pozicijama koje vode u Kvadrangular, mada nije takmičenje još ni na polovini, pa je rano donositi bilo kakve konkretne zaključke. Deportivo je sakupio 13 bodova iz osam utakmica, a u poslednja dva kola je zabeležio dve pobede. Savladao je u prethodnih nedelju dana Onse Kaldas (1:0) i Deportivo Kali (2:1). Miljonarios nije izgubio na poslednje tri utakmice, ima pobedu i dva remija, pa je sada sedmi na tabeli sa 11 poena iz šest odigranih utakmica. Poslednji put su se Miljonarios i Deportivo sastali u julu prošle godine, kada su odigrali 1:1.

ŠELAHU – DEPORTIVO MISKO, 03.00

(Fudbal, Gvatemala 1)

Duel Šelahua i Deportiva otvoriće 14. kolo Klausure u Gvatemali. Šelahu je trenutno lider, ima 28 poena, četiri više od drugoplasirane Gvastatoje, koja je odigrala jedan meč manje. Deportivo Misko je sedmi na tabeli sa 16 poena, dva više od Deportivo Ačuape, koji je ispod crte za plej-of.

HONDURAS – EL SALVADOR, 04.00

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Fudbaleri Hondurasa i El Salvadora će da odigraju svoje prve utakmice u 2023. godini. Sastaće se u prijateljskoj utakmici, 13 meseci pošto su bili rivali u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. Obe ekipe su igrale poslednju rundu kvalifikacija u Severnoj Americi, ali su tamo zauzeli poslednje dve pozicije. U direktnim okršajima El Salvador je u januaru prošle godine savladao kao gost Honduras sa 2:0, a pre toga su na njegovom terenu odigrali 1:1. Šelahu je savladao Deportivo Misko u prvom njihovom duelu u Klausuri, 1. februara, kao gost sa 3:0.

VAŠINGTON – DENVER, 23.55

(Košarka, NBA liga)

Nagetsi su prvi tim na Zapadu NBA lige koji je obezbedio plasman u plej-of narednog meseca. Denver igra promenljivo poslednjih dana, ali i dalje ima četiiri pobede više od Memfisa i trebalo bi da obezbedi čelo i prednost domaćeg terena do eventualnog velikog finala. Vašington i dalje ima šansu za plej-in. Ima dva trijumfa manje od Čikaga. Vizardsi su u seriji od tri poraza.

MINESOTA – ATLANTA, 01.00

(Košarka, NBA liga)

Deset mečeva do kraja ligaškog dela sezone, Minesota je na poslednjem mestu koje vodi u plej-in na Zapadu (10. pozicija), prete Nju Orleans i Lejkersi koji su ispod crte. Atlanta je ostvarila dva trijumfa u prethodna tri meča i nalazi se na osmom mestu, ali može da se popenje do pozicije do kraja ovog dela NBA lige. Hoksi su pobedili Vukove na pet od šest poslednjih utakmica.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara