TREĆA SMENA: Monterej i Emelek čuvaju nepobedivost, Boka kod Estudijantesa, Orlando u lošoj seriji

Vreme čitanja: 3min | ned. 17.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, MLS)

Atlanta je na 11. mestu na tabeli Istočne konferencije MLS-a i još izgleda potpuno nestabilno. Prvo je izgubila od Kolumbusa sa 1:0 na gostovanju, ali se onda iskupila pobedom nad Nju Inglandom sa 4:1 na domaćem stadionu. Izabranici Gonzala Pinede su demonstrirali odličnu egzekuciju, a posebno je blistao Jakumakis koji je postigao het-trik. Orlando Siti je na 14. poziciji na tabeli Istočne konferencije. Tim je očigledno podbacio za sada i izgleda sasvim slabo. Osvojio je samo jedan poen u prva tri meča u tekućoj MLS sezoni. U prethodnom susretu izabranici Oskara Parehe su na svom stadionu izgubili od Minesote sa 3:2.

EL NASIONAL - EMELEK, 23.55

(Fudbal, Ekvador 1)

Emelek je neporažen na startu ekvadorskog prvesntva i biće na testu na gostovanju El Nasionalu. Emelek je u poslednjem kolu odigrao nerešeno bez pogodaka protiv Mušuk Rune na svom stadionu. Sada je Emelek na sedmoj poziciji sa četiri boda u dva kola. El Nasional je na 14. mestu, i još je bez bodova posle dva duela. El Nasional je poražen rezultatom 1:0 u poslednjem meču protiv Makare.

ATLAS - MONTEREJ, 23.55

(Fudbal, Meksiko 1)

Atlas dočekuje Monterej u 12. kolu meksičke Klausure. U poslednjem meču Monterej je trijumfovao sa 2:1 nad Mazatlanom kod kuće i ostao je jedini tim u ligi koji je bez poraza. Posle 12 susreta Monterej je ostvario sedam slavlja i četiri remija, i na vrhu je sa 25 bodova, koliko ima i Klub Amerika uz duel više. Atlas je na 13. mestu sa 10 bodova u 11 mečeva. Atlas je osvojio bod u svom poslednjem meču Lige MX, remizirajući 2:2 protiv Pueble, produživši niz bez slavlja na šest duela.

FORTALEZA - AMERIKA KALI, 00.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Fortaleza CEIF očajnički želi da zaustavi niz od pet uzastopnih mečeva kolumbijske Apertute bez trijumfa kada dočeka Ameriku Kali na svom stadionu. U poslednjem meču u ligi Amerika Kali je pobedila nad Alijansom sa 2:0 na svom terenu, što je Đavolima bio prvi trijumf posle šest duela posta. Amerika je sada na 13. mestu sa 12 bodova u 11 mečeva. Fortaleza je na 14. mestu sa takođe 12 bodova, ali je poražena sa 2:0 u proteklom kolu protiv Santa Fea. Bio je to treći vezani poraz Fortaleze.

UNIVERSIDAD KATOLIKA - AUDAKS ITALIJANO, 00.30

(Fudbal, Čile 1)

Audaks Italijano će pokušati da zaustavi niz razočaravajuće forme u ranoj fazi sezone prvenstva Čilea kada otputuje na megdan Universidad Katolike. Domaći Universidad zauzima 12. mesto sa tri boda kroz tri meča. Katolika je poražen sa 4:2 u svom poslednjem meču Primere kod kuće protiv Evertona. Audaks Italijano je izgubio sa 3:0 protiv Union Espanjola na strani u prošlom kolu i sada je na 14. mestu sa tri osvojena boda.

ESTUDIJANTES - BOKA JUNIORS, 01.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Boka Juniors gostuje Estudijantesu u 11. kolu Grupe B Liga kupa Argentine. Domaći Estudijantes zauzima treće mesto sa 18 bodova, dva poena zaostatka za liderom Godoj Kruzom kroz 10 mečeva. Estudijantes je izgubio poslednji meč sa 3:1 protiv Sarmijenta i to mu je drugi vezani neuspeh. Boka Juniors je pobedila Rasing sa 4:2 na svom terenu u poslednjem ligaškom meču, i zauzima šesto mesto sa 16 bodova.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara