TREĆA SMENA: Njuels u seriji poraza, Penjarol traži i treću pobedu

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SAO PAULO – PALMEIRAS, 23.55

(Fudbal, Brazil – Paulista)

Izabrane vesti

Derbi 11. kola državnog šampionata Paulista. Palmeiras je bodovno gledano najbolji tim čitavog takmičenja, jedini je neporažen. Zabeležio je sedam pobeda i tri remija, pa je lider B grupe sa 24 poena. Konkurencija su mu Ponte Preta sa 16 i Agva Santa sa 14 bodova, blizu je overe plasmana u četvrtfinale. Sao Paulo je trenutno prvi u D grupi sa 18 bodova, ali toliko ima i Novorizontino, Sao Bernardo je treći sa 15, a Botafogo ima 12. Sao Paulo i Palmeiras su se sastali već jednom ove sezone, u Superkupu Brazila 4. februara. Nije bilo golova iz igre, a Sao Paulo je slavio posle penala (4:2).

RAMPLA JUNIORS – PENJAROL, 23.55

(Fudbal, Urugvaj 1)

Konačno je došlo vreme da Rampla Juniors otvori sezonu. U prva dva kola urugvajskog šampionata je odlagala utakmice, a u 3. će ugostiti Penjarol. Žuto-crni su posle dva kola maksimalni, savladali su Sero Largo (2:1) i Miramar (2:0). Rampla je novi prvoligaš, u eliti nije igrala od 2019. godine. Tada su se poslednji put i sastali Juniors i Penjarol, urugvajski velikan je trijumfovao na oba duela sa po 5:0 i 2:1.

SAN HOZE – ORIJENTE PETROLERO, 00.30

(Fudbal, Bolivija 1)

Orijente Petrolero je loše otvorio prvenstvo Bolivije, posle prva tri kola Aperture nema nijedan poen. Izgubio je od Vilstermana (0:3), Bolivara (0:2) i Bluminga (1:2), pa je poslednji na tabeli D grupe. San Hoze ima jedan poen, mada je odigrao meč manje. Izgubio je od Bolivara (1:3), dok je remizirao sa Vilstermanom (2:2).

NJUELS OLD BOJS – SAN LORENCO, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Njuels Old Bojs je u prva četiri kola Liga kupa ostvario sve pobede, a onda je u naredna tri meča nanizao tri poraza. Posle svega toga, 8. kolo dočekuje na sedmoj poziciji, ima jedan manje od četvrtoplasiranog Lanusa. Naredni rival mui je San Lorenco, devetoplasirana ekipa B grupe sa sedam poena. Njuels je prošle godine pobedio San Lorenco na oba okršaja, sa po 1:0 i 3:0.

ALIJANCA – SANTA FE, 02.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

U poslednja dva kola Alijanca je savladala Independijente Medeljin (2:0) i Fortalezu (2:1), pa 10. kolo dočekuje na 14. poziciji, sa samo tri boda manje od osmoplasiranog Agilasa i pozicije koja vodi u Kvadrangular. Santa Fe je četvrti na tabeli sa 16 poena, ima tri pobede u poslednja četiri kola. Prošle godine su Alijanca i Santa Fe bili dvaput rivali, a oba susreta su pripala noćašnjem domaćinu. U aprilu sa 3:1, a u septembru sa 1:0.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara