TREĆA SMENA: Okšraj jedina dva neporažena tima u Paragvaju, Onse Kaldas u seriji od tri pobede, Instituto u lošoj formi

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Posle dva kola ekvadorske Aperture Barselona iz Gvajakila ima polovičan učinak. Na premijeri je savladala novog prvoligaša Imbaburu sa 2:0, ali je potom poražen na gostovanju direktnom konkurentu Independijenteu del Valjeu sa 3:1. Noćas mu u goste dolazi Orense, koji još uvek traži prvu pobedu. Njega je u 1. kolu savladao Aukas (0:2), a potom je odigrao 1:1 sa Deportivo Kuenkom. Prošle sezone j eBarselona savladala Orense na oba susreta, sa po 3:2 i 2:0.


GENERAL KABALJERO – LIBERTAD, 01.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Aktuelni šampion Paragvaja Libertad brzo se izdvojio na vrhu tabele u Aperturi. Posle osam kola još uvek ne zna za poraz, zabeležio je pet pobeda i tri remija, pa ima bod više od drugoplasiranog Dos de Maja, iako je odigrao meč manje. Zanimljivo, jedina druga ekipa koja još ne zna za poraz je upravo General Kabaljero, koji je ostvario do sada dve pobede i čak sedam remija. Poslednja dva susreta General Kabaljera i Libertada završena su 0:0.


VELEZ – INSTITUTO, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

U prva dva kola Liga kupa Velez je poražen, a posle toga je vezao osam mečeva bez poraza. Ostvario je šest pobeda i dva remija, sa 18 poena je peti na tabeli, prvi ispod crte za plej-of. Noćas mu u goste dolazi šestoplasirani Instituto, koji ima jedan bod manje. Doduše, u lošoj je formi, doživeo je tri poraza u poslednjih pet kola. Prošle godine u Liga kupu je Velez savladao Instituto sa 1:0. Bio je to treći uzastopni njihov duel na kojem je došla igra UG0-2.


TIGRES - MAZATLAN, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Domaći Tigres biće odlučan da iskoristi prednost svog stadiona kada mu Mazatlan ​​stigne na noge u meksičkoj Klausuri. Tigres je na sedmom mestu sa 18 bodova u 11 mečeva, poražen je sa 2:0 u svom poslednjem meču Lige MX protiv Klub Amerike. U međuvremenu, Tigres se plasirao u četvrtfinale Konkakaf Kupa šampiona eliminisavši Orlando. Mazatlan ​​je pretrpeo poraz od Montereja sa 2:1 na u poslednjem ligaškom meču, i sada je na 15. mestu sa devet bodova.



INDEPENDIJENTE MEDELJIN – ONSE KALDAS, 02.30


(Fudbal, Kolumbija 1)

U toku je 12. kolo kolumbijske Aperture. Onse Kaldas ga dočekuje u odličnom raspoloženju, trijumfovao je na poslednja tri meča, bio je bolji od Miljonariosa (2:0), Deportivo Kalija (1:0) i Envigada (2:1). Zahvaljujući tome probio se do šeste pozicije, sada ima 18 bodova, tri više od Independijente Medeljina, svog noćašnjeg rivala. Independijente je deveti na tabeli, prvi ispod crte za Kvadrangular. Takođe je vezao tri utakmice bez poraza, zabeležio je dve pobede i jedan remi. Prošle godine su oba susreta Independijentea i Onse Kaldasa završena 2:2.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara