TREĆA SMENA: Olvejz Redi brani pet golova prednosti, Vasku igra samo pobeda za prolaz, Hjuston u "minusu"

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.02.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SPORTING KRISTAL - OLVEJZ REDI, 01.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Libertadores)

Izabrane vesti

Deluje da je sve odlučeno, ali Sporting Kristal će pokušati da napravi čudo. Peruanski tim je poražen sa čak 6:1 u prvom meču druge runde kvalifikacija za Kopa Libertadores od Olvejz Redija. Gosti imaju ugodnu prednost, a Sporting je utakmicu završio sa devet igrača. Kristal je posle tog debakla povratio samopouzdanje trijumfom u nacionalnom prvenstvu, kada je sa 4:0 porazio Karlosa Manučija na strani. Pobednik ovog meča će se u sledećem kolu suočiti sa Akademijom Puerto Kabeljo ili Nasionalom, s tim da urugvajski velikan ima dva gola prednosti pred revanš u Montevideu.


MARSILIO DIJAS - VASKO, 01.30


(Fudbal, Kup Brazila)

Marsilio Dijaz će imati svoje drugo iskustvo u Kupu Brazila i trenutno je dobroj atmosferi, pošto je osvojio Kup Santa Katarina, i tako se domogao plasmana na Kup Brazila. Trener Marsilija je izjavio da je utakmica protiv Vaska "najvažnija u istoriji kluba" i da je dobro proučio meč kako bi potencijalno napravio iznenađenje. Vasko poslednjih sezona nije uspeo da stigne mnogo daleko u Kupu, pošto je u prethodne dve kampanje eliminisan u drugoj rundi. Ekipa iz Rio de Žaneira ima prednost, jer joj je i remi dovoljan da prođe dalje.


KERETARO - ATLETIKO SAN LUIS, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Keretaro je domaćin Atletiko San Luisu u meču devete runde meksičke Klausure. Keretaro posle osam duela zauzima 12. mesto sa osam bodova. Keretaro je pobedio u poslednjem meču sa 2:0 protiv Pueble, ostvarivši prvi trijumf u kampanji. Atletiko San Luis je poslednji meč u ligi završio porazom protiv Leona sa 1:0, i već šest susreta je bez trijumfa.


MILJONARIOS - ONSE KALDAS, 02.15

(Fudbal, Kolumbija 1)

Onse Kaldas gostuje Miljonariosu u sklopu 9. runde kolumbijske Aperture, pri čemu oba tima očekuju promenu sreće. Domaći Miljonarios je na 11. mestu sa 11 bodova u osam mečeva. Miljonarios je izgubio svoj poslednji meč sa 1:0 protiv Patriotas Bojake, što mu je drugi vezani neuspeh. Onse Kaldas je u poslednjem meču izgubio od Pereire sa 2:1, i sada je na 14. mestu sa devet bodova. Takođe mu je to drugi uzastopni poraz.


HJUSTON - SENT LUIS, 04.00


(Fudbal, Konkakaf Liga šampiona)

Hjuston Dinamo dočekuje Sent Luis Siti u revanšu prvog kola Konkakaf Kupa šampiona. Sent Luis je prošle nedelje pobedio u prvom meču u Misuriju rezultatom 2:1. U međuvremenu, Hjuston je remizirao 1:1 sa Sporting Kanzas Sitijem na otvaranju MLS kampanje u subotu, dok je Sent Luis takođe odigrao nerešeno 1:1 prvoj rundi MLS kampanje kod kuće protiv Real Solt Lejka. Hjuston je pobedio u četiri od poslednjih pet utakmica kod kuće u Kupu šampiona. Sent Luis je, u međuvremenu, obeležio svoj debi u Kupu šampiona prošle nedelje pobedom.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara