TREĆA SMENA: Petrović i Radoja u MLS, Kašiva ne pobeđuje, vri u Meksiku

Vreme čitanja: 4min | sub. 18.03.23. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, MLS)

Na prva dva meča u novoj sezoni MLS srpski golman Đorđe Petrović nije primio gol, ali je zato u 3. kolu četiri puta savladan. Posle pobeda nad Šarlotom (1:0) i Hjustonom (3:0) njegov Nju Ingland je doživeo debakl na gostovanju aktuelnom šampionu Los Anđeles FK (4:0). Sada će Revolušn probati da se vrati na pobednički kolosek protiv Nešvila, tima koji još uvek ne zna za poraz. I ne samo to, nije primio nijedan gol. Nešvil je kod kuće savladao Njujork Siti i Montreal sa po 2:0, dok je na gostovanju Njujork Red Bulsu odigroa 0:0. U sklopu priprema za novu sezonu, sredinom februara, Petrovićev tim je u prijateljskoj utakmici savladao Nešvil sa 1:0. U takmičarskim mečevima, a igrali su četiri puta do sada, nijednom Nju Ingland nije pobedio. Jednom je poražen, u tri navrata su odigrali nerešeno.

DALAS – SPORTING KANZAS SITI, 01.30

(Fudbal, MLS)

Igraće u Sjedinjenim Američkim Državama noćas još jedan srpski fudbaler. Nemanja Radoja je prošlog vikenda debitovao u Sportingu iz Kanzas Sitija u remiju sa Los Anđeles Galaksijem (0:0), drugom uzastopnom od početka takmičenja. Sporting je podelio bodove i protiv Kolorado Rapidsa, takođe je odigrao meč bez golova, a protivničku mrežu nije zatresao ni na premijeri protiv Portlanda (0:1). Naredni Radojin rival Dalas za sada ima po jedan od svakog mogućeg ishoda. Prvo je igubio od Minesote (0:1), potom je savladao Galaksi (3:1), a prošlog vikenda je podelio bodove sa Vankuverom (1:1).

GODOJ KRUZ - BELGRANO, 01.30

(Fudbal, Argentina 1)

Belgrano je do sada imao različite rezultate u šampionatu Argentine i trudiće se da to ostavi iza sebe kada se odmeri protiv Godoj Kruza na stadionu Malvinas Argentinas. Belgrano je remizirao 0:0 protiv Lanusa u svom poslednjem ligaškom meču, i zauzima 10. mesto sa 11 bodova u sedam susreta. Godoj Kruz je na 15. mestu sa devet bodova u sedam mečeva. Godoj je poražen sa 3:0 u prethodnom okršaju protiv River Plejta na strani.

TIGRES – MONTEREJ, 02.05

(Fudbal, Meksiko 1)

U senci najveće utakmice u Meksiku, u San Nikolasu Tigres će pokušati da ugrozi prvo mesto Montereja. Gosti su odmakli drugoplasiranoj Toluki već šest bodova i blizu su pol-pozicije pred plej-of. Biće to obračun dvojice vrsnih golgetera, Andrea Pjera Žinjaka iz Tigresa i Rohelija Funesa Morija iz Montereja. Lider ima samo jedan poraz, šest bodova više od Toluke. Tigrovi imaju dva poraza u tri prethodna kola.

ČIVAS GVADALAHARA – KLUB AMERIKA, 04.10

(Fudbal, Meksiko 1)

Noćas je obračun Čivasa i Klub Amerike na stadionu Akron u Zakopanu, delu milionske Gvadalahare. Srpski sttučnjak Veljko Paunović imaće debi na klupi crveno-belih u meču koji ima više imena - El Clásico del Fútbol Mexicano iliti El Clásico de Clásicos, a neretko se tretira kao El Clásico Nacional. To je sukob dva najtrofejnija i najpopularnija kluba u Meksiku. Klub Amerika je dobila meč protiv ljutog rivala prošle sezone na Asteki sa 2:1. Pred toga su dva meča završena bez golova. Dve i po godine, Čivas nije pobedio ekipu iz Meksiko Sitija, odnosno na četiri prethodna duela.

HIROŠIMA - KAŠIVA, 06.00

(Fudbal, Japan 1)

Hirošima u tri startna kola nije uspela da ostvari nijednu pobedu. Tek 12. marta navijači su dočekali da vide miljenike kako pobeđuju Gamba Osaku u gostima rezultatom 2:1. Tim trenutno ima pet bodova i zauzima 12. mesto na tabeli Džej lige. Vredi napomenuti da je Hirošima ostvarila trijumf i u Kupu nad Jokohamom FK (3:1). Kašiva nije slavila ni u jednoj utakmici od početka sezone - dva remija i dva poraza. Sa dva osvojena poena nalazi se na pretposlednjoj 17. poziciji. U poslednja dva kola nacionalnog prvenstva poražena je od Fukuok (0:1) i Nagoje (0:3).

---------------------------------

Novo, 23. kolo Mozzart Prognozzera je pred nama, nastavlja se borba za vredne nagrade i glavni dobitak od 200.000 dinara! Kao i uvek pred vama je 10 utakmica, a sve što treba da uradite je da tipujete tačne rezultate i postarate se da vam plasman i posle ove runde bude još bolji.

---------------------------------

MEMFIS GRIZLIS – GOLDEN STEJT VORIORS, 01.00

(Košarka, NBA liga)

Memfis bez Dža Moranta dočekuje šampiona koji je vezao dva poraza. Stef Kari i Voriorsi imaće popravni. Tek su sedmi na Zapadu, pa nisu još sigurni za plej-of na veoma jakom Zapadu najjače košarkaške lige na svetu. Ove godine skor je 1:1 u pobedama u duelu ovih timova. Grizlisi su slavili protiv tima iz San Franciska sa 131:110 pre osam dana.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara