TREĆA SMENA: Rasplet u Meksiku, igraju i Boka i River Plejt...

Vreme čitanja: 3min | sub. 30.04.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Jedan bod je Boki Juniors dovoljan da overi plasman u četvrtfinale Liga kupa. Doduše, neće se na Bombonjeri zadovoljiti samo pukim osvajanjem četvrtog mesta, cilj je biti drugi u B grupi, kada je već prvo mesto nedostižno. Međutim i Barakas Sentral želi u četvrtfinale, novi prvoligaš bi eventualnom pobedom noćas prišao uoči poslednjeg kola na samo bod zaostatka za četvrtoplasiranim Aldosivijem, pošto je on izgubio od Estudijantesa dan ranije.

NUEVE DE OKTUBRE – DELFIN, 00.30

(Fudbal, Ekvador 1)

Posle devet kola Nueve de Oktubre ima samo šest bodova. Zato, zasluženo zauzima poslednje mesto na tabeli Primere. Računajući i takmičenja u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane, Nueve de Oktubre je vezao osam mečeva bez pobede. Delfin je s druge strane prošlog vikenda izgubio od prvaka Independijente del Valjea, čime mu je prekinuta serija od sedam prvenstvenih utakmica bez poraza. Posle 10 kola ima 13 poena. Inače, Nueve de Oktubre je u martu eliminisao Delfin u kvalifikacijama za Kopa Sudamerikanu, pobedom sa 2:0 na svom terenu posle 1:1 u prvom susretu.

ČIKAGO FAJER – NJUJORK RED BULS, 02.00

(Fudbal, MLS)

Deluje da će navijače Čikaga da snađe još jedna osrednja sezona. Posle osam kola Fajer ima 10 bodova, pa je 10. na tabeli Istočne konferencije. Nema trijumf u poslednja četiri kola, osvojio je samo dva boda u tom periodu. Njujork Red Buls ima četiri poena više, što mu je dovoljno za drugo mesto. Poslednja dva susreta ova dva tima, u okviru prošle sezone, pripala su Čikagu. Sa po 2:1 i 1:0.

SARMIJENTO – RIVER PLEJT, 02.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

River Plejt može da bude drugi u A grupi Liga kupa, a može i da bude eliminisan iz tog takmičenja, odnosno da ne bude među četiri najbolja tima. Sve zavisi od noćašnjeg meča sa Sarmijentom, jednog od konkurenata za četvrtfinale. Sarmijento je šesti na tabeli, iako ima samo dva boda manje od prvaka Argentine. Pobedom bi mogao da skoči značajno. River je prošle godine igrao samo jednom protiv Sarmijenta, u avgustu je kao gost slavio sa 2:1.

TOLIMA – KORTULUA, 03.15

(Fudbal, Kolumbija 1)

Tolima je obezbedila već mesto u Kvadrangularu, ali to nije dovoljno. Cilj je da se kroz preostala dva kola zadrži prvo mesto na tabeli i tako obezbedi nešto lakša grupa. Danas joj je rival Kortulua, jedan od najslabijih timova u ligi. Zauzima tek 18. poziciju sa 16 bodova, vezala je pet poraza. Tolima ju je već savladala jednom ove godine, u martu u 10. kolu sa 3:1. Očekuje se i noćas sličan scenario.

KLUB AMERIKA – KRUZ AZUL, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Veliki derbi u meksičkom šampionatu. Od kako je smenila sa mesta šefa stručnog štaba Santijaga Solarija, Klub Amerika je vezala pet pobeda u Klausuri i sada čak može da se plasira i direktno u četvrtfinale. Za to joj je potrebno da noćas savlada Kruz Azul, onda će prestići Čivas i Pueblu. Isto važi i za Kruz Azul, koji ima samo bod manje od Klub Amerike. Dakle, oba tima će sada ići na pobedu, remi nikoga neće ostaviti zadovoljnog.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara