Komentari na vest

Treće pojačanje stiglo u Kragujevac - Francuz sa Malte

Golubar

pre 11 meseci

Sledece pojacanje ce biti Englez iz Babusnicu.
k

konacno dosao

pre 11 meseci

srpska liga idealno mesto za prevare ..i kurta i murta su tu dovedeni u zadnjih 10 godina
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Ja o tome pricam 20 godina Jak Ranicki K, Radnicki N, Vojvodina....kakav crni TSC i Cukaricki, klubovi bez navijaca, za njih se navija samo u Evropi, dok u domacim takmicenjima ne.
v

v1ad

pre 11 meseci

Jak treba da bude onaj ko se izbori da bude jak a ne po starim zaslugama. Radnicki Kragujevac nikad nije bio znacajan tim u SFRJ (za razliku od Nisa ili Vojvodine) i uvek se motali vise po drugoj nego prvoj ligi. TSC i Cukaricki su se izborili za svoje mesto.
S

SL

pre 11 meseci

Vlad….bravo
V

VladaBg

pre 11 meseci

V1ad jel mozes da nam pojasnis kako se to TSC izborio za svoj status, velikom zeljom, ili necijim ulaganjima, mozda?
V

VladaBg

pre 11 meseci

Drzava mora da ulozi u RKG, ali i u RNIS i VOJ kao sto ulaze u CZ i FKP, da ovih 5 klubova budu sampionski. Tako cemo imati cak 30 derbija po sezoni izmedju njih, kvaliteta vecitog derbija. Tako bi CZ, ali i svaki ovaj klub imao cak 12 od 37 utakmica po sezoni visokog nivoa.
R

Realnost

pre 11 meseci

Mora generalni sponzor lige sa odredjenim ulaganjem,TV prava i da se liga ograniči na 12 do 14 ekipa,i imaćemo korektnu ligu.
s

samo jedan covek

pre 11 meseci

Pa to ako smo saudijska arabija. Ako mene pitas drzava treba da prestane da daje pare bilo kom sportskom klubu! Ima mnogo precih stvari gde fali investicija, a sport ako je profitabilan sto ga privatnici ne preuzmu?
V

VladaBg

pre 11 meseci

Sa smanjenjem lige se nikako ne slazem to sam vec pojasnjavao ranije, jedan od problema je i sama atraktivnost male lige, a sledeca sezona je izuzetno vazna, bas zbog TV prava koja su kljucna u modernom fudbalu. Naime dogodine treba da se potpise novi ugovor za TV prava, ovaj trenutni 3godisnji je 24 miliona evra, 8 mil po sezoni,dok hrvatska je potpisala od 44 miliona evra. Cilj mora da bude da novi ugovor za TV prava bude istorijski po visini, ja ocekujem barem od 50 do 60 miliona na 3 godine, sve drugo je neuspeh. Zato bi i klubovi trebalo ove sezone da maksimalno animiraju publiku, da ponude veoma povoljne sezonske karte, sve u tom cilju da budemo kao liga sto atraktivniji.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

drzava nema sta da daje partizanu i zvezdi ...znate li bre vi koliko para njima prolazi kroz klub ?? samo drpaju a drzava krpi.
V

VladaBg

pre 11 meseci

Tebi je izgleda cilj da mi nemamo kvalitetan fudbal. Stvar je jednostavna, ako hoces da imas kvalitetan fudbal i ligu, koja je pokazatelj nacionalnog prestiza i atraktivnosti same drzave u svetskim okvirima, moras nesto i da ulozis. Ako hoces da se lecis mora da se zidaju bolnice, ako hoces da se vozis, drzava mora da pravi puteve. Evo PSZ je drzavni klub, sto ne odes njima da ih naucis da ne treba da ulazu u njega? Ili jos bolje idi pitaj Makrona, sta on uopste ima da zove Mbapea da ga ubedjuje da ostane u PSZ?
@

@VladaBg

pre 11 meseci

Sa tvojom tvrdnjom da je PSG državni klub, dovoljno si pokazao svoje znanje iz ove materije!!!
C

Coaaa

pre 11 meseci

Pojačanje koje na ,,prvu" ne obećava,ali ima sasvim solidnu statistiku,malteška liga je u poslednjih 5 godina vrlo napredovala,Hamrun je zamalo igrao grupnu fazu Konferencije,Valetta je svojevremeno prolazila 2-3.kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona,Balzan,Mosta i sl. su neretko izbacivali Spartak iz Trnave,Široki Brijeg i slične timove iz kvalifikacije za Ligu Evrope,čovek ima 25 godina,došao za dž,plata će da mu bude smešna verovatno a može da pruži više nego odlične partije pa i da zapali narednog leta negde uz neko skromno obeštećenje 200-300k
r

ragazzi di belradgo!

pre 11 meseci

Kako bi bilo lepo , da uz vecite iz Beograda imamo jake imenjake iz Nisa i Kragujevca uz Staru damu iz Novog Sada koja bi trebala da bude rame uz rame sa vecitima... Klubovi iz velikih gradova sa ozbiljnim navijackim bazama...
С

Само реално

pre 11 meseci

Можда једног дана када изађе политика из нашега фудбала
c

cjepka123

pre 11 meseci

S obzirom na karijeru, ne snalazi se on niđe.
f

fontana9

pre 11 meseci

Kada nije mogao u 4 ligi Italije folazi kao pojacanje u Radnicki,zalosno.
b

bane 12345

pre 11 meseci

Bice to ozbiljno pojacanje🤣🤣🤣 Ako veze 3 utakmice bice dobro.....
D

Dex911

pre 11 meseci

Pojacanje?!? Sa Malte. Hahahaha.... Svaki drugi klinac (18-19 godina) koji se bavi fudbalom u super ili prvoj ligi je sigurno bolji od njega. Al jbg. Na klincima ne moze da se drpe pare
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

bas ,bravo za komentar
G

Goust

pre 11 meseci

Gledao si ga pa znaš? Sve teški stručnjaci, a pola ne zna na karti Maltu da nađe...