Foto: AFP
Foto: AFP

Treće poluvreme milanskog derbija: Lautaro navodno pljunuo Tea, Rosoneri traže suspenziju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.02.22. | 21:43

Odluka o eventualnoj kazni za Argentinca biće poznata sutra

Derbi dela Madonina poslovično sa sobom nosi uzavrelu atmosferu, kako na terenu, tako i na tribinama. A kada dobije rolelkoster scenario, odnosno kada za tri minuta padne preokret i kada je ulog nastavak borbe za skudeto, onda je treće poluvreme zagarantovano. Pre dva dana, Olivije Žiru je pokazao kakav je majstor preokrenuvši Interovu minimalnu prednost u 2:1 za Rosonere i tako poslao poruku da Milan neće lako odustati od borbe za titulu.

Milan je slavio, a u međuvremenu se pojavio video snimak koji je ponovo uzburkao duhove između dve neprijateljske strane. Naime, na snimku na kojem Teo Ernandez odlazi u svlačionicu nakon crvenog kartona (nameran start sa leđa na Denzela Damfrisa), u jednom momentu se pojavljuje Lautaro Martinez koji besno, sa visine nešto dovikuje fudbaleru Milana. Mada niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, deluje da je Argentinac pljunuo levog beka Milana dok je ovaj silazio niz stepenice. Kroz par sekundi, Teo je bio ponovo na terenu, a on i Lautaro su se unosili u lice jedan drugom, dok je nekolicina pokušala da ih razdvoji.

Izabrane vesti

Odmah su krenula prepucavanja navijača na društvenim mrežama. Milanezi su zahtevali suspenziju na nekoliko utakmica, Interisti tvrdili da je nakon snimka jasno da pljuvanja nije bilo. U svakom slučaju, Lautaro je ili rekao ili uradio nešto na šta Francuz nije ostao imun, što pokazuje njegov povratak na teren. Mada je u tom trenutku meč već bio završen.

Odluke sudske komisije Serije A u vezi sa mečevima koji su igrani za vikend biće objavljene sutra i tada će biti jasno da li je glavni sudija utakmice na Đuzepe Meaci Marko Gvida prijavio nesportsko ponašanje ili ne. Ukoliko dobije suspenziju, biće to novo slavlje u taboru Milana, jer lider Serije A predstojećeg vikenda gostuje trećeplasiranom Napoliju.


tagovi

ac milanMilanInterTeo ErnandezLautaro Martinez

Obaveštavaj me

Inter
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara