Luis Suarez (Foto: AFP)
Luis Suarez (Foto: AFP)

Trećeligaš šokirao Vasko, Suarez promašio penal, pa se iskupio i pogurao Gremio u Kupu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.23. | 05:10

Neprijatno iznenađenje za novog-starog prvoligaša

Šok u Kupu Brazila. Taman što se vratio u brazilsku Seriju A, Vasko da Gama priredio je neprijatno iznenađenje svojim navijačima eliminacijom u drugom kolu nacionalnog Kupa.

Popularni Moreplovci ispali su posle slabijeg izvođenja jedanaesteraca od trećeligaša ACB - 0:0, penalima 6:5. Odlično je novi-stari prvoligaš otvorio penal seriju, pogodio četiri vezana jedanaesterca, a kako je Valfrido u trećoj seriji promašio za ABC, domaćin je u petoj "meč loptu".

Izabrane vesti

Ipak, Pedro Raul se zaleteo i promašio čitav gol, a njegov promašaj kao da je uticao i na Luku Oreljana koji je pri sedmom šutu takođe bio dekoncentrisan i koštao svoj tim plasmana u treću rundu.

U još jednom meču odigranom u istom terminu Gremio je pred svojim navijačima rutinski savladao Ferovijario - 3:0 (1:0). Meč je obeležio Luis Suarez. Iskusni urugvajski napadač je u 18. minutu promašio priliku da sa bele tačke dovede domaćina u prednost (promašaj Suareza pogledajte OVDE), golman Ferovijarija mu je pročitao udarac, ali je u nadoknadi prvog dela novopečeni prvoligaš ipak stigao do prednosti preko Bruna Alveša.

Suarez se početkom drugog dela iskupio. Iskoristio je grešku rivala ispred kaznenog prostora, lako se otarasio drugog čuvara i pogodio bliži ugao (gol pogledajte OVDE). Bio je to njegov peti pogodak za Gremio od dolaska u klub u januaru. Tačku na meč stavio je u 73. minutu Fereira.

KUP BRAZILA – 1/32 (JEDAN MEČ)

Četvrtak

CSA – Bruske 1:0 (0:0)

/Talijari 72/

Gremio - Ferovjiario 3:0 (1:0)

/Alveš 45+3, Suarez 56, Fereira 73/

Petak

Vasko da Gama - ABC 0:0, penalima 5:6


tagovi

Kup BrazilaFerovijarioVasko da GamaGremio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara