Kunić i Ivezić iz Voždovca (© MN Press)
Kunić i Ivezić iz Voždovca (© MN Press)

Treći centarfor u istom prelaznom roku: Petar Kunić za oštriji napad Radnika

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.22. | 10:36

Ugovor do kraja sezone

Prošle sezone znao je da uspori Crvenu zvezdu, na početku ove mu ne ide. Između ostalog, što nema golova, pa je Radnik rešio da dovede još jednog novajliju u napadu, kako bi pokušao da reši najučljiviji problem ekipe na početku Mozzart Bet Superlige - realizaciju.

Zato je u Surdulicu stigao Petar Kunić, sa zadatakom da utiče na poboljšanje efikasnost, jer je ekipa predvođena najpre Aleksandrom Lintom, odnedavno Draganom Radojičićem posigla samo tri gola dosad. A četiri utakmice okončala „nulom“.

Izabrane vesti

Zato – Kunić. Došao je kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Napretkom, potpisao do kraja sezone i možda će biti u konkurenciji za tim u nedelju, u lokalnom okršaju sa niškim Radničkim, na „Bombonjeri“. Ranije je igrao na Novi Pazar, banjalučki Borac, Rudar iz Prijedora, a ima iskustvo iz Grčke i Kazahstana.

Radnik je prethodno već angažovao dvojicu napadača Vukašina Bogdanovića iz Vojvodine, te špica Studentskog grada Veljka Jovanovića. Tu je još i Uroš Milovanović, ali niko od njih nije bio strelac dosad.

Osim njih, dovedeni su vezista Radničkog iz Sremske Mitrovice Andrija Milić, desni bek Spartaka Milan Jezdimirović, brazilski štoper TSC-a Leandro Pinto i levo kilo Usmana Maronga iz Pandev akademije.




tagovi

RadnikRadnik SurdulicaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara