Treći potpis u Humskoj! Partizan ima i desnog beka - stranca

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.06.18. | 13:54

Crno-beli jači za reprezentativca Rumunije

Partizan je završio i treće pojačanje u letnjem prelaznom roku! Posle napadača Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša, novi član crno-belih je Gabrijel Enake!

Reč je o 28-godišnjem reprezentativcu Rumunije, koji je već doputovao u Beograd i u četvrtak će zvanično biti promovisan na stadionu u Humskoj 1. A narednog dana, u petak, će se naći u autobusu koji će izabranike Miroslava Đukića prebaciti u Sloveniju, na glavnu fazu priprema za novu sezonu. Baza će im biti Ptuj.

Izabrane vesti

Na ovaj način Partizan je okončao potragu za desnim bekom. Prvi pik srpskog osvajača Kupa bio je Martin Milec iz Maribora, međutim, kako su Slovenci tražili obeštećenje od 1.000.000 evra, posao je propao, a čelnici se okrenuli durgim rešenjima. I jedno takvo pronašli u Premijer ligi Rusije, odakle stiže Gabrijel Enake. I to bez obeštećenja.

Naime, Enake je minulih šest meseci proveo u dresu Rubina iz Kazanja (petutakmica), alije raskinuo ugovor i sa "čistim" papirima došao u Srbiju. Prethodno je dve sezone proveo u Steaui iz Bukurešta, a dosad je u karijeri odigrao i pet utkamica za A reprezentaciju Rumunije.

FOTO: FK Partizan, Action images


tagovi

Gabrijel EnakeLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara