Vladimir Stanisavljević (©MN Press)
Vladimir Stanisavljević (©MN Press)

Trener Borca 1926: Važno je oštro startovati

Vreme čitanja: 3min | pon. 17.08.20. | 11:55

Vladimir Stanisavljević pred okršaj s ekipom Budućnosti veruje u pobedu, ne krije da Čačani merače borbu za Superligu, a pride je i uveren da je kvalitet timova većeg dela PLS tabele ujednačen

Gradski stadion kraj Morave od danas je ponovo u PLS pogonu! Borac 1926 dočejuje Budućnost iz Dobanovaca, pa trener Čačana, Vladimir Stanisavljević u prvom ovosezonskom raportu za MOZZART Sport kaže:”Važno je oštro da startujemo! Bitno je kako će se Zebre snaći na prve tri utakmice, prvo protiv Budućnosti koju poznajete kao borca za opstanak u proteklom turnusu PLS takmičenja, a zatim protiv Jagodine i pančevačkg Železničara. Iz ovih utakmica želim da izvučemo maksimalno što se može”, rekao je Stanisavljević jasno stavljajući do znanja da je klub željan sportske ekspanzije u drugom po redu nacionalnom rangu takmičenja.

Inače, Čačani su u pripremnoj frazi “krečili”! Tu i tamo po neki rez u timu, promene u sastavu kada im se malo ko nadao, pa smo stratega upitali da li je čačanski sastav spreman?

Izabrane vesti

“Uigrali smo se u izvesnoj meri, ima tu još taktičkih dotezanja, a oko polusezone očekujem i ključna pojačanja koja će nam pomoći da se borimo za gornji dom PLS tabele. Da ne prejudiciram, biću uzdržan, pošto mislim da Borcu kao klubu, target niži od trke za Superligom ne priliči. Idealno bi bilo kada bi na svaku od pozicija u timu doveli po jednog iskusnog fudbalera. Mislim na igrače iz ovog ili superligaškog ranga. To bi nam dugoročno omogućilo da na svakom meču možemo da kažemo da nam je pobeda ne potajan, već realan cilj”.

Dakle, Stanisavljević je jasan, gađaće sva tri boda kraj praznih tribina čačanskog fudbalskog stadiona, nadajući se da će se Zebre ponašati baš kao osmog avgusta, na dan kada je Borac u prijateljskom meču savladao Grafičar s minimalcem, pogotkom Đorđilovića u 62. minutu iz slobodnog udarca.

“Jasno, Budućnost poštujem, ali mislim da je sem kvaliteta, ovoga puta naša trava jako bitan adut. Ne očekujem lak meč, ali se nadam bodovima, to je jasno kao dan. Takva je uostalom i atmosfera u svlačionici”.

Zamolili smo Vladimira Stanisavljevića da za čitaoce MOZZART Sporta prokomentariše kvalitativni odnos snaga u proširenom PLS-u.

“Jako, jako ujednačeni timovi. Grafičar kao oslabljen odlascima, dovodi nas u situaciju koju podvlačim pričom o gomili ujednačenih ekipa na jednom mestu. Ne mogu sada da kažem kako ističemo kandidaturu za Superligu, ali nije isključeno, prosto videćemo… Opet kažem, dovedemo li tri, četiri vredna pojačanja, možemo konkurisati za najviši plasman. Pričam sa mnogo rezerve, jer treba imati i vidu činjenicu da će razlike između timova koji se bore za vrh i opstanak, biti jako male. Čista računica kaže da u PLSu nema prebogatih. Ima nas sa boljom infrastrukturom, ali to je priča koja u konstalaciji jedan na jedan ne znači ništa. Biće gusto“, rekao je Vladimir Stanisavljević, odlazeći na poslednji trening pred vatreno krštenje čačanskog Borca u prvom kolu PLS-a.

Direktan prenos utakmice Borac 1926 Čačak – Budućnost Dobanovci možete pratiti na kanalu Arena Sport 2 od 17 časova.. 

PRVA LIGA SRBIJE - 1. KOLO

Petak

Žarkovo - Jagodina 0:0

Subota

Grafičar - Dinamo Vranje 2:0 (2:0)

/Pobulić 4, Marjanović 22/

Kabel - Dubočica 3:1 (2:0)

/Mesarović 29, Vidakov 42, Novaković 87pen/

Loznica - Kolubara 4:2 (1:1)

/Vrastanović 18, Dražić,73, 87, Matić 77 - Bosančić 44pen, Stojanović 48/

Radnički 1923 - Železničar Pančevo 3:1 (1:1)

/Kovačević 44, Avram 56, Nikodijević 80 - Savanović 34/

Zemun - Trajal Kruševac 3:1 (2:0)

/Avrić 40, Ristović 43, Petrović 82/

Nedelja

IMT - Radnički S. Mitrovica 0:2 (0:2)

Radnički Pirot - Sloga Kraljevo 1:1 (1:1)

/Gjorgijevski 6 - Anđelković 3/

Ponedeljak

17.00: (2,30) Borac 1926 Čačak (3,20) Budućnost Dobanovci (3,00)


Kvote su podložne promenama


tagovi

PLSBorac ČačakBudućnost DobanovciVladimir StanisavljevićČačaksportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara