Komentari na vest

Trener Šerifa: Nismo došli ovde u šetnju, cilj nam je pobeda

D

Dr. K

pre gotovo 3 godine

PROSETACETE SE VI DO LIGE UEFA 😉😉😉
e

esex

pre gotovo 3 godine

razbili smo kairat jer se javila sumnja pa je proradio inat..sad se busamo i vec pricamo o dinamu i malo smo poleteli a tada se obicno prica lose zavrsi..nadam se da i igraci nisu poleteli i da su svesni da su sanse 50 50 iako smo individualno jaci..
g

gostkost

pre gotovo 3 godine

Gledao sam prethodno kolo, prvu utakmicu, Alskarat - Serif u Jermeniji, kada je Serif minimalno slavio. Ajoj majko moja, kako su igrali ovi iz Serifa, ja sam mislio da su na nivou amaterskog kluba kao sto je Samrok. Ovaj trener treba da bude srecan ako se veceras mec zavrsi sa 3 prema 0 u korist Zvezde. Licno sam blizi misljenju da ce rezultat biti kao protiv Ventspilsa, 7:0.
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Ekipa Šerifa je za poštovanje, nema se tu šta dodati. Moramo da budemo pametni i mudri, da iskoristimo domaći teren, ova utakmica je prekratnica sezone što se tiče evrope, a imamo i istorijsku šansu sa dinamom ili legijom koji ništa bolji nisu od nas da odmjerimo snage. Napred Zvezdo !
K

Kokan Prodanovic

pre gotovo 3 godine

Cuveni operativac Z. Terzic i novi Murinjo Dejan Stankovic su uz mnogo istrazivanja dosli do saznanja da je moldavski fudbal trenutno u usponu a Serif nikad jaci...
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Реално Шериф је јачи од Партизана и већина клубова из Конференције Купа или како се већ зове то утешно такмичење. С тога опрез и не уписивати победу унапред.
P

Petar Čačak

pre gotovo 3 godine

Sutra će biti 0:0 i iz x:x
D

DelijaPravi

pre gotovo 3 godine

Ćuti bre bajčo... Nakon sutrašnje tekme i primljenih 3 komada će ti otpasti i to malo kose što ti ostalo.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ti, vi ste ovde u BG došli na ekskurziju. Da posetite Evropskog i Svetskog šampiona, da vidite trofejnu salu, Ušati Pehar. A na utakmici će te videti ko je ustvari Šerif.
G

Gagauz

pre gotovo 3 godine

Niko da spomene zanimljivost da su mlade ekipe Šerifa i Zvezde igrali u sezoni 2019-2020 u Tiraspolju u okviru UEFA Youth League. Bilo je bez golova, Zvezda prošla na penale.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Nadati se pobedi je legitimno. Zeleti pobedu je legitimno. Ostvariti pobedu je nemoguce rodjace 😉
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Nemoguće? Da ne igraju protiv Bajerna?
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Tako je pricao i onaj iz Kairata, pa popio petardu.