©Star Sport
©Star Sport

Trener Slovackog: Ostaje žal što nismo pobedili na domaćem terenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.11.22. | 23:39

"Mi smo zaista mali klub i sobzirom na to zadovoljan sam kako pokazanim tako i rezultatima. Pružili smo dostojanstvenu igru i kada nismo osvajali bodove rivali nas nisu nadigrali i bili dominantni", kaže Svjedek

Slovacko je u oba susreta sa Partizanom uspeo da ostane neporažen, a iako dva remija nisu bila dovoljna da češki predstavnik izbori plasman bolji od četvrte pozicije uspeo je da pomrsi račune Partizanu, a trener Slovackog, Martin Svjedek, posle duela u Humskoj istakao je zadovoljstvo utiskom koji su ostavili njegovi izabranici.

Češki tim je opasno pretio u Humskoj, a u nekoliko situacija je mogao i do preokreta.

Izabrane vesti

"Oba tima su pažljivo počela utakmicu. Od 30. minuta Partizan je preuzeo ofanzivu, a neposredno pred kraj prvog poluvremena usledio je penal za vođstvo rivala. Domaćin je bio dosta bolji, a mi smo mu pomagali time što smo gubili dosta lopti. Smatram da smo u drugom delu utakmice mi bili dominantniji tim, stvarali smo šanse dok nismo izjednačili i na kraju mogu da kažem da smo odigrali prisitojnu partiju. Zadovoljan sam izdanjem koje su pružili moji igrači", rekao je strateg gostujućeg tima.

Slovacko se od Lige konferencije oprostio sa pet bodova osvojenih u grupnoj fazi.

"Mi smo zaista mali klub i sobzirom na to zadovoljan sam kako pokazanim tako i rezultatima. Pružili smo dostojanstvenu igru i kada nismo osvajali bodove rivali nas nisu nadigrali i bili dominantni. Bile su to atraktivne utakmice, a ostaje žal što nismo pobedili Partizan kod kuće. Završili smo poslednji jer nismo iskoristili priliku da osvojimo više bodova kod kuće. Ipak, stekli smo dragoceno iskustvo".

Neizbežan je bio i osvrt na tribine sa kojih je preko 17.000 mališana režiralo specifičnu atmosferu.

"Drago mi je što su makar deca bila prisutna na tribinama i što su uveličala fudbalsku priredbu", rekao je Svjedek.


tagovi

Slovacko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara