Trener Suduve: Želim Gobeljiću što veću kaznu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 23:47

Vladimir Čeburin kaže da je pitanje da li će Slavickas ikada više igrati fudbal

Trener Suduve Vladimir Čeburin bio je realan u oceni meča, u kojem je njegov tim eliminisan od Crvene zvezde. Međutim, on je žižu stavio na 60. minut i start Gobeljića posle kojeg je Slavickas teže povređen.

Njegova poruka Disciplinskoj komisiji Uefe bila je vrlo snažna.
"Tužno je što se dogodilo, nadam se da će igrač koji ga je napravio onaj start dobiti što dužu kaznu. Takav start nije u redu. To ne govorim zato što sam ljut, već zato što je povreda teška. Posle ovakvih povreda igrač ne može da igra godinu ili dve dana, pitanje je da li će ikad više zaigrati", poručio je Čeburin.

Izabrane vesti

O samoj utakmici je govorio ukratko...
"Teško je pričati posle ovakvog meča. Zvezda je dobila ono što je želela, znali smo koliko je rival jak. Znali smo da će oni napasti od starta u želji da što pre postignu pogodak. Nažalost, nismo uspeli u tome da ih osujetimo. Trudili smo se da igramo posle drugog gola, uspeli smo da smanjimo. Nismo se predali, nismo spustili ruke čak i posle teške povrede našeg igrača. Zadovoljan sam igrom. Zvezda se dobro branila u poslednjim minutama. Zvezdi želim sreće u nastavku borbe za Ligu šampiona", završio je Čeburin.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara