Komentari na vest

Trener Voždovca citirao Duška Vujoševića: Mnogo opasna pobeda...

N

Nejbi

pre 9 meseci

Dobro je Dule ! Malo ih utjesi ,al nemoj pregoniti,nisu iskoristili svoje sanse i sta?trebas im se izvinjavati !!!Ma goni furdu ! Umisljene ekipe(blizance)
G

GostRadan

pre 9 meseci

Zna trener sta ga ceka. Sklonice se sam. A mozda ga igraci nisu poslusali. U svakom slucaju zavrsio je karijeru u Srbiji.
5

56789

pre 9 meseci

MNOGO OPASNA POBJEDA.......

Partizanovac_ceo_zivot

pre 9 meseci

Covek dao zvezdi 3 komada do 60', uspeo da pobedi i posle utakmice se bukvalno javno izvinjava 😂.. Slavi covece, kazi da ste zasluzili..
v

v1ad

pre 9 meseci

Ne nego je realan da su samo pukom srecom iz 30 suteva primili dva gola i iz tri svoja dali tri. Kad ti protivnik ima 70% posed, 30+ suteva i ti dobijes 3-2, da to je sreca. Zasluzena, ali sreca.
L

Lebdeći duh

pre 9 meseci

Po Areni Voždovac 6 šuteva svih 6 u okvir. Zvezda 23 šuta 7 u okvir gola, 16 van. Na poluvremenu Zvezda samo 1 šut u okvir gola. Prekršaji Voždovac samo 6, Zvezda 16. Posed 28-72. Gde ti nađe preko 30 šuteva Zvezde? Dok Kanga nije ušao ništa konkretno Zvezda nije napravila.
N

Nejbi

pre 9 meseci

Bravo momci. Pobjedili ste Evropskog i Svjetskog sampiona. Ackosum !
h

hkk

pre 9 meseci

ne bih ti bio u kozi,pazi na porodicu,ovi ne prastaju na vlasti ovo..
s

stoko odvratna

pre 9 meseci

ovakvi komentari mogu? bando odvratna
h

hkk

pre 9 meseci

ne bih ti bio u kozi,pazi na porodicu,ovi ne prastaju na vlasti ovo..
P

Petar Petrovic 1

pre 9 meseci

Sve cestitke Vozdovcu na mladosti na pobedi a gospoda iz Zvezde nek se zapitaju!Nadam se da ce i manji timovi poceti da forsiraju svoju nasu decu!!
p

pa kako sad to

pre 9 meseci

Pobedjujete sve redom po 4-0 i sve je bajno i sjajno, sad izgubite jednom i to slucajno i odma moraju da se forsiraju deca
Т

Твитер.главоњеро

pre 9 meseci

Сутра идем да се крстим, да и ја имам славу као и навијачи Звезде.
n

nick keer

pre 9 meseci

-1 у августу бррррр је ли хладно?
i

i vreme ti je

pre 9 meseci

Ali at i posle krstenja ostaje at.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Prestaće vama da se poklanja i problem rešen.
M

Medaa93

pre 9 meseci

Ja navijam za partizan, ali logicno mislim da je ovo namesteno da se ne odvoji zvezda previse, pametnom dosta
B

Baba Vanga

pre 9 meseci

Svaka cast brate za forsiranje ove nase dece koja znaju i te kako da igraju fudbal,samo sto se kod nas forsirju legije stranaca bez pravca i cilja za racun sopstvenih interesa,nisu oni naucili da igraju na vestackoj travi po Africi kamo srece da su ova tvoja deca bila i u Danskoj!
s

slavuj

pre 9 meseci

Reče neki dan Terzić da Zvezda ima 4,5 igrača za Premijer ligu. Da mi je znati ko su i da li su večeras igrali? Nema šta gubiti 3:0 protiv Voždovca 75 minuta je bruka veća od Partizanove. Eto vam Europska Zvezda, najjači tim unazad 30 godina, LŠ, dajte nam Real, Barcelonu, Bajern, pa pukošte od tima u kojem igraju djeca od 20 godina. Vi ste naduvani i preduvani balon. Toliko ste se umislili da ste prejaki da čak niste računali na pomoć sudije i nije bilo gola dok se filipovićevac nije aktivno uključio. Prošlo kolo sam komentarisao da je Spartak za 95 minuta napravio samo 5 prekršaja. Kad hoće da igraju desise se ovakav rezultat. Od sutra Terza neće dozvoliti više gubljenje bodova, fićo je u pripravnosti sa svojim lavovima u crnom.
A

Alal vera alal vera

pre 9 meseci

Ajde ne leprdaj grobaru i gledaj u svoje dvoriste. Bas si ti fićo! Zvezda da je iskoristila svoje sanse mogla je 7 golova da da...ali i trebao je doci ovakav poraz kao opomena da se sanse moraju koristiti! Samo ti nastavi da zivis u tvojoj iluziji i masti...cuj sramotniji poraz od Partizanovog...pa to bre sto si rekao nema ni u bajci "kralju" ...nema sta jesi nas sve "opametio"...
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Samo što su deca iz Danske imala posed lopte 72 % kao i Zvezda danas. Takođe šutevi prema golu su bili na strani Zvezde. E sad što su ih potcenili Mijailović kod drugog i Dragović kod trećeg gola to je za kaznu. Penal više nego očigledan.
p

pfc

pre 9 meseci

Slucajno su izgubili, vec od sledeceg kola bice ono terzino: sta ste se bre rastrcali? I onako usput, od kada se OFK rastrcao te 2016. godine, odmah se i ugasio.
N

Nenad 1246@slavuj

pre 9 meseci

Ova utakmica je dokaz bespredmetnosti igranja fudbalskih cepanica iz Afrike.Pkazali su svoj kvalitet! Ne znam ko je bio nemoćniji pred "našom decom", straosti 21,5 godina, dal' strašni Bukari, Olajinka ili Kangva i Kraso?! Zamisli kako ćemo proći u LŠ, sa ovim panjevima iz Afrike!
n

nR

pre 9 meseci

Covek se izvinjava Bakaru Bahariju na kraju. Kao nismo smeli i autogol.
A

Aebre

pre 9 meseci

Cuvajte se Vozdovcani sad ste na meti
z

zaks

pre 9 meseci

Ovakve utakmice se dese jednom u deset godina da od 34 šuta prema tvom golu uđu dvije lopte, tako da je čovjek potpuno u pravu .Jesu oni dali 3 gola, svaka čast ali tako se danas potrefilo, dvije kardinalne greške defanzivaca i to je to, ništa nije htjelo u gol.I to je fudbal, dešavaju se i ovakve stvari, bunkerica pa šta Bog da.
L

Lazeta

pre 9 meseci

Trenera i igrace vozdovca veceras ceka vojska srbije, ovo vise ne sme da se ponovi!!!
J

Janko34

pre 9 meseci

Kako to pa nije citirao velike mislioce Terzića i Čovića?
b

bulid

pre 9 meseci

Ajde dobio jednom Zvezdu u zivotu i sad trenerčina bog otac.Polako ljudino prerano si počeo da citiraš neke tamo režimske trenere..
k

keruzzi

pre 9 meseci

Izbaci u , ubaci o i eto rešenja
?

????¿

pre 9 meseci

Rezimske trenere????? Jel moguce da mladji osnovci imaju telefon..i koriste ga ovako..ozbiljno jezivo za sve nas kao drustvo
x

x11111

pre 9 meseci

Rezimske trenere? Generala? Coveka koji je bio trener godine u EL? Coveka koji je vodio Partizan na dva f4? Ah,da,ugasio vas je pa ga ne volite,izvini,zaboravih zasto ga ne podnosite
D

Decko

pre 9 meseci

Malo si pobrkao sa tim “rezimski” pa valjda ste to vi ‘doktor i veliki vodja
M

Mauro Tasoti

pre 9 meseci

Ma nije mnogo opasna nego mnogo zaguljena pobeda.
P

Pobedaa

pre 9 meseci

Jeste pobedio veceras i pohvale ali ovaj tim vozdovca je igrao bunker 100 minuta.. I opet dolazimo da za evropu je to i vise nego smesno... Niti ce zvezda nesto da izgubi biti ce oni da dobiju.. Dobro je da je svestan pa mozda i dobijemo od njega nesto u buducnosti
C

Cuj igrali

pre 9 meseci

Bunker a dali im tri komada
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Citam komentare i samo vidim ova prizemna prepucavanja izmedju navijaca Partizana i Zvezde, mada mislim da je sramota uopste takve ljude zvati navijacima jer navijac je po meni osoba koja voli svoj klub, a ne osoba koja mrzi tudji. Elem, zalosno. Umjesto da se prica o ovom treneru koji je dao veoma odmjerenu i zrelu izjava, a jos vise o igracima Vozdovca koji su pobjedili objektivno jaci tim od sebe. Kod nas sve naopako, jbg.
?

??

pre 9 meseci

Bravo. Upravo i ja skrecem paznju na to, al ne vredi. To su takvi, nazovi ljudi
D

Dexaman

pre 9 meseci

Lepo si rekao...
k

kotoćeće

pre 9 meseci

Kako bre mogu pristalice kk iz železnika i bratskog im fudbalskog kluba da budu isključivo navijački nastrojeni i da vole svoj klub, kad im predsednici obe sekcije šire mržnju danonoćno. Malom čoveku sa velikom tašnom ispada i razbija se čaša sa vodom u emisiji uživo samo na pomen k.k.Partizana. A ovaj drugi, sa pseudonimom "madjija", bukvalno svaki intervju koristi isključivo da na sve moguće načine ponižava fk.Partizan. Kako onda da njihove pristalice budu drugačije, kad im je ovo mainstream.
?

??

pre 9 meseci

Nasoj ligi treba vise ovakvih mladih trenera. Kao i onaj iz IMTa. Odlicni su, samo napred, neka vam je sa srecom u trenerskim karijerama
n

na žalost

pre 9 meseci

Imt je filijala zvezde, nema sreće sa takvim klubovima....
B

Batigol

pre 9 meseci

Baš si našao koga ćeš da citiraš. Montenegrin komunista. Inače da je ovo normalna liga ne bi postojale nikakve "opasne" pobede niti bi ijedan tim bio državni i povlašćen u svakom smislu već bi isključivo teren odlučivao pobednika. Izgubiti u sportu je sasvim normalna i prirodna stvar, čak i poželjna nekad jer kad imaš timove koji dominiraju po 6 godina (mislim na oba) to ubije bilo kakav smisao takmičenja i zainteresovanost navijača. Kamo lepe sreće da svako gostovanje za svaki klub bude zaista pravo gostovanje, da stalno imamo jake utakmice jer samo tako može da se napreduje, da se klubovi često smenjuju na vrhu tabele jer to je sport i suština istog. Pozdrav za onu šačicu normalnih navijača u srpskom fudbalu...
Д

Дадо Нк

pre 9 meseci

Не него ће Миловог пулена Ивановића😂😂😂
m

missisipi

pre 9 meseci

Bravo, ovo je stub srpstva a ne bakirova preplacena legija stranaca, bez ijednog naseg igraca koji ce da bude buducnost reprezentacije.
g

gost111

pre 9 meseci

pa nije moguce da se Tole vratio i opet im smestio????????
N

Nemogu

pre 9 meseci

Da verujem da na komentar misisipi toliki minusi ali to je stvarno stanje poznavanja fudbala uopste
i

istinna

pre 9 meseci

Zna covek da ce u 2 ligu zbog pobede nad drzavnim projektom
e

ejj

pre 9 meseci

Lazete cim zinete.... Niko nije isao u drugu ligu zbog toga
1

1984

pre 9 meseci

Озбиљан тренер, и прошле године радио сјајан посао само није имао лиценцу па га је Пуача покривао. Знам га још из млађих категорија Жаркова, одличан момак и одличан тренер. Пре Вождовца био тренер Левадие и освојио куп са њима..
s

seoske poljane

pre 9 meseci

čudno da čovek nije citirao alfa mega doktora terzića?!
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Šteta što će nažalost ispasti iz lige jer svi znamo kako su u prošlosti prolazi oni koji su se suprotstavili sistemu
v

vidojko

pre 9 meseci

Nažalost tako e. Samo ako neka stane uz njihove vlasnike pa ne dozvoli tako nešto. kontra svemu
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Šteta što će nažalost ispasti iz lige jer svi znamo kako su u prošlosti prolazi oni koji su se suprotstavili sistemu
M

Mile led

pre 9 meseci

Ikona!
T

Tite

pre 9 meseci

Mislim da će ovaj čovek da bude veliki trener za par godina.Ima samo 39!