Ivan Ilijevski (©Facebook/OFK Vršac)
Ivan Ilijevski (©Facebook/OFK Vršac)

Trener Vršca ističe pred duel sa Smederevom: Ilić je jedan od najtalentovanijih srpskih napadača

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 13:00

Mladi centarfor Oklopnika gostuje bivšem klubu od 17 časova na otvaranju 3. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije

Povratnik u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije, fudbaleri Smedereva, dobro su otvorili sezonu. Posle prva dva kola osvojili su četiri poena, a danas ih čeka i prvo gostovanje. Od 17 časova dočekaće ih tim koji je prošle sezone debitovao u drugom rangu, OFK Vršac.

Vrščani su u svojoj prvoj sezoni ostavili veoma dobar utisak, završili su kao 12. i tako ostali u ligi. Ako se po jutru dan poznaje, ni ove neće morati da brinu za opstanak, jer u prva dva kola su ostvojili četiri poena.

Izabrane vesti

Priredili su crveno-beli iznenađenje na premijeri, kod kuće su savladali doskorašnjeg superligaša Kolubaru sa 1:0. Posle toga su Vrščani uspeli da sačuvaju mrežu i na gostovanju Radničkom u Sremskoj Mitrovici (0:0).

17.00: (2,05) OFK Vršac (3,20) Smederevo (3,60)

S druge strane, Smederevci su oba susreta odigrali kod kuće. Najpre su savladali Inđiju sa 2:0, a zatim su remizirali protiv Mladosti iz Novog Sada (1:1). Pritom, Gatovci su se izvukli golom Nikole Pavlice u 86. minutu.

Dolazi nam u goste novajlija, osvajač Srpke lige Zapad. U prva dva kola su bili domaćini, što uopšte nije lako izneti jer svi očekuju pobede. Oni su to dobro izneli, uzeli su četiri boda. Da su imali malo sreće uzeli bi i šest. Veoma su dobro organizovana ekipa, igraju moderan fudbal. To znači da znaju da stanu nisko i da igraju na kontre, ali i da izađu visoko, u pritisak. Oslanjaju se i na posed lopte. Vrlina te ekipe je što ne možemo konkretno da tvrdimo šta je njihov stil. Mi se spremamo kao i za sve prethodne utakmice. Nadamo se da ćemo nastaviti pozitivan niz, pogotovo jer igramo na domaćem terenu“, rekao je pomoćni trener domaćina Ivan Ilijevski pred ovu utakmicu.

U fokusu će ovog petka biti mladi napadač Smedereva David Ilić, strelac gola protiv Novosađana. On je među Oklopnike stigao baš iz Vršca, a sada će igrati protiv njega.

Naš bivši igrač David Ilić je tamo. On jeste mlad, 2005. godište, ali je izuzetan talenat. Jedan od najtalentovanijih napadača trenutno kod nas u državi. Ima odličnu levu nogu, jednim potezom može da reši utakmicu“, upozorava Ilijevski.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 4. KOLO

Petak

17.00: (2,05) OFK Vršac (3,20) Smederevo (3,60)

Subota

19.00: (2,45) Mačva (3,00) Radnički Sremska Mitrovica (2,95)

19.00: (2,60) Sloboda (2,95) Kolubara (2,80)

19.00: Metalac – Tekstilac Odžaci

Nedelja

17.00: Jedinstvo Ub – OFK Beograd

17.00: Mladost Novi Sad – Inđija

17.00: Radnički Novi Beograd - Grafičar

Ponedeljak

20.00: Dubočica – RFK Novi Sad

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijePrva liga SrbijeOFK VršacSmederevoSmederevo 1953

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara