Komentari na vest

Trese se Sofija: Levski zgromio PAOK! (VIDEO)

G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

E neka su, najgadniji klubovi u Grckoj Paok i Olimpijakos
S

Svinjovujosevic

pre gotovo 2 godine

Koga jos mrzis osim sve srpske ekipe izuzimajući jugoslovenski Partizan?
M

Marko GL

pre gotovo 2 godine

I CSKA i Levski se polako vraćaju, Ludogorec je uhvatio priliku kad su ta dva kluba bili raspad ali mislim da već ove godine neće osvojiti titulu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Iskreno mislim da je pred Levskim malo duzi put,mislim da gresim ali vise timova je znacajno bolje bilo od njih.Ludogorec pre svega ali njih je suvisno komentarisati koliko su jaci od svih iako su malo pali proteklih godinu-dve,daleko od toga da nisu jaki naravno ali njima je prosle godine Lokomotiv Plovdiv bio bukvalno najtezi rival i gubili su od njih par puta.Beroe kako koje sezone bas kao i Botev Plovdiv a CSKA Sofia se konacno vratila za pocetak u trku za titulu koliko toliko.Svakako velika pobeda za Levski protiv daleko mocnijeg PAOK-a a licno bi voleo da vidim kod nas pre svega ali i kod njih zanimljiviju borbu za titulu.
p

peter 2710

pre gotovo 2 godine

posebno posle 100 min hahaaha
k

kondor

pre gotovo 2 godine

Napred sinjiiiiiiiiii!!! Samo Levski!!!!!
I

Indijanacc

pre gotovo 2 godine

Svaka cast bugari na atmosferi. Ovako kao da gledam argentinsku ligu a ne lk kvalifikacije, old skul stadion, tekma preko dana i sjajna atmosfera.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Levski ima trenerčinu. Stanimir Stoilov je i Astanu uveo u LŠ, neporažen kod kuće u grupi sa Atletikom, Benfikom i Galatom i prezimio u Evropi pošto je završio kao treći. I u narednim godinama igrao u LE redovno, par puta prezimio.
b

bugari

pre gotovo 2 godine

ušli u sofiju