Alehandro Katena (©Reuters)
Alehandro Katena (©Reuters)

Trijumfi Fjorentine i Osasune donose najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.24. | 10:40

Nigde nećete naći veće nego u Mozzartu

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o kečevima na Fjorentinu protiv Đenove u 32. kolu italijanske Serije A, odnosno na Osasunu protiv Valensije u 31. kolu španske Primere. Kvote na ova dva keca nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Fudbaleri Fjorentine su u krizi sa formom. Od poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima zabeležili su pobedu samo na jednom, u prvom meču polufinala Kupa Italije nad Atalantom (1:0). Na poslednja dva meča nisu ni gol postigli, od Juventusa su izgubili u ligi (0:1), dok su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige konferencije u četvrtak odigrali 0:0 sa Viktorijom u Plzenju. Niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobede (po dva remija i poraza) Viola će probati da prekine protiv Đenove, 12-plasiranog tima u ligi. Đenova je u prošlom kolu pobedom nad Veronom (2:1) praktično osigurala opstanak, ujedno je prekinula niz od četiri meča bez pobede. U prvoj polusezoni fjorentina je slavila u Đenovi sa 4:1, dok je poslednji njihov susret u Firenci okončan pobedom Viole sa 6:0.

OSASUNA - VALENSIJA (PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,35

Bitna utakmica za Osasunu, koja pokušava da se vrati u borbu za sedmu poziciju i plasman na međunarodnu scenu. Trenutno je 11. sa 39 bodova, šest manje od sedmoplasiranog Betisa, a -5 u odnosu na osmoplasiranu Valensiju. Tim iz Pamplone je u martu vezao dva poraza protiv timova iz vrha, Đirone (0:2) i Real Madrida (2:4), posle čega je u prošlom kolu bio bolji od Almerije (3:0) i tako se vratio na pobednički put. Valensija je takođe u prethodnom kolu ostvojila sva tri boda, doduše teže nego što se očekivalo je savladala kao gost Granadu sa 1:0. U prvom duelu ove sezone Osasuna je savladala Valensiju na Mestalji sa 2:1.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara