Komentari na vest

Trio pred očima Stankovića: Leković, Mustafa i Lučić na spisku putnika za Kipar

Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Mustafa nije vezista nego krilni špic. Dosta više Miljanovićevih pulena i njihovih definicija iz 1974e.
K

Koma

pre preko 2 godine

Zar Mustafa nije u Arabiji, zajedno sa Leonardom, Tavambom, Nikolićem i drugim asovima?
H

Hehehe

pre preko 2 godine

Svaka ptica svome jatu leti..stize pravi delija.

angrychainsaw

pre preko 2 godine

Šta ćemo sa bekovima? I štoper nam fali ako Degenek ode, kao i brzo krilo... U potpunosti sam uz kapitena FKCZ, a i ostali saigrači treba da mu se pridruže, jer dokle god Gaša gura Gobeljića i "nznm ko" Gajića, svi ostali kvalitetni fudbaleri treba da bojkotuju tim!!! Izgleda da drugačije ne može, nznm šta još treba da se Zvezdi desi da počnu da traže i desnog beja i zamenu Rodiću, jer dečko ne može sam da ugrayna tri fronta, niti ima snage za full 90 minuta bilo koje zahtevnije evropske utakmice... Stankoviću ODLAZI iz Zvezde!!!
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Pitanje...odakle novac...klub u minusu 70.mil.evra a dovodi pojacanja,ide na pripreme u Sloveniju,na pripreme na Kipar...dokle vise zasto se drzava malo nezainteresuje za ovaj bunar.Dali je provereno na koji racun su legle pare(10.mil.evra)od igranja u Evropi ove sezone i dali je na taj novac placen porez drzaci Srbiji.Iskljucuje se struja duznicima od 2.hilj.dinara...pa Crvena Zvezda nije platila utrosenu vodu na stadionu,struju,radnike koji rade na odrzavanju terena i stalno zaposlene pa se nista nedesava.
K

Koma

pre preko 2 godine

Jojic plaća plate radnicima u Partizanu, Asano raskida ugovor, dugovi za porez, država plaća licence, opraštaju vam se dugovi u vaterpolu, 7 miliona u košarci, a dovode se igrači od milion i po evra za sezonu u košarci i fudbalu, hrvatski reprezentativac u vaterpolu.
g

gost123

pre preko 2 godine

Kad rekoše Mustafa,ja pomislih na bivseg grobara kanadjanina
G

Gost 123

pre preko 2 godine

A bekovi?! Nemamo krštenon beka otkako je Žule otišao. Podržavam u potpunosti Borjana što se tiče panja Gobeljića i grbavog Gajića...
D

Dragi Gale

pre preko 2 godine

Sta je sa generacijom 2002, harali evropom sad preskoceni od strane kluba... Ilija Babic, Aca Lukic, Aleksa Matic, golman Katic (da su bili u Partizanu sad bi igrali za prvi tim i imali ozbiljnu cenu), verovatno nisu u Terzinim kombinacijama
А

Александар1

pre preko 2 godine

Ажуриране су цене на трансфермаркту, а Звезда је изгубила 5 милиона евра на вредности. Партизан је за 6-7 мулиона вреднији после овог ажурирања. То је довољан параметар како Звезда ствара екипу, т.ј младе играче. Нашим играчима пада вредност јер је већина њих око или преко 30 година.
G

GostPa

pre preko 2 godine

Zelim da napisem uopsteni komentar o stanju u Crvenoj Zvezdi. Svi razvijeni fudbalski klubovi sveta zahtevaju od svojih trenera da naprave rezultate i da uz to naprave 3 mlada igraca koji ce biti ravnopravna konkurencija prvom timu. Tako nastaju Mbape, Foden i slicni igraci. Za razliku od njih, mi smo za sada isforsirali samo Cupu Erakovica. Eventualno cemo moci da ga prodamo ako Zvezda eliminise svog protivnika u 1/8 LE, jer partije u domacem prvenstvu ne vrede stranim skautima. Obesmisljeno je prvenstvo kao nikada pre. Apsolutno se mora iskoristiti sledeca godina kada ce grupu u Evropi igrati nas 3. predstavnik po kvalitetu, a ja bih licno zeleo da to bude Vojvodina. Ipak je najozbiljnije ime u Evropi u poslednje vreme (eliminisala Sampdoriju i Bursu) posle Zvezde i Partizana. Mora da se napravi iole kvalitetno prvenstvo. Manje je bitno ko ce biti sampion, jer skauti iskljucivo gledaju omladince, vise ih ni ne interesuje nas prvi tim izuzev u Evropi. Svaka cast na rezultatima Zvezde u Evropi i zamena teza je da nam ne valja kako je bilo i da nam ne valja kako je sada, pa da nam se ne moze ugoditi. Moze, samo trazimo da pratimo korak najvecih klubova. U ovakav sampionat nece da dodje mnogo igraca. Potrebno je da nam finansije budu jasne. Ukoliko Terzic kaze da nam je godisnje potrebno 30 miliona evra za budzet, onda moramo da shvatimo kako je napravljeno 30 miliona za ovu godinu. Ako smo dobili hipoteticki 6 miliona od sponzora, 12 miliona od Evrope, 2 miliona npr. od prodaje dresova i suvenira. Tu smo na 20 miliona. Gde je onih 10 miliona i da li je to razlog zasto kasne plate i zasto Borjan hoce da ide? Da li je razlog taj sto ga neko vredja i jos ne placa redovno? Volim Zvezdu, ali je potrebno da se rukovodstvo poboljsa, da ispravi svoje lose strane ili zameni boljim. Nismo prodali od brace Ilic prakticno nikoga. Ne racunam tu Garsiju gde smo izgubili novac. Ako zadrzimo 11. mesto na UEFA listi zemalja, onda je zagarantovan ucesnik u LS i prilika da se ulozi i konacno napravi respektabilan tim.
M

Molim

pre preko 2 godine

Pa dobro, Mbape je stasao u Monaku, a koji je to rezultat Monako imao? A stvarno su imali dobru ekipu! I koja su to, pored Mbapea, jos dvojica , posto kazes da su 3 mlada obavezna? Ajmo dalje, osim Fodena, kazi mi jos dvojicu iz Sitijeve akademije…
C

Crvena zvezda BGD

pre preko 2 godine

Nije ti to Partizan pa da se ne plaćaju igrači u zvezdi može da kasni plata 2-3 nedelje ali da se igraći ne plaćaju kao u Partizanu i da beže iz kluba to ne postoji. I sve sto se čuju priče nešto u tom fazonu to su obični zlonamernici koji hoce jednostavno da zvezda ne postoji. A što se tiče ovih priča oko Borjana to je više novinarski prenapumpano.
A

Armata

pre preko 2 godine

Mustafa je brži od svih igrača koje Zvezda ima trenutno, najzad neko preko koga je moguće odigrati kontru, ne sećam se kad je Zvezda postigla gol iz kontre jedan na jedan sa golmanom.
R

Rishario Zivkovic

pre preko 2 godine

Nije od mene
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Kakav bre Mustafa dajte malog Radulovića dečko kida, ali mu treba kontinuitet kao i svima. Dosta više sa tim sumnjivim strancima.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Dok je Doktor za fudbal Z.Terzic u Zvezdi,klub iz bunkera nikad titule videt nece,to je cinjenica koju znaju svi,i zato puna i apsolutna podrska za ovu upravu FKCZ!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@LAŽNI Don Vito Corleone. Ako te usrećuje to što KRADEŠ tudje Nikove, i ako će tvoj mali život biti veći zbog toga, onda samo napred. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

APSOLUTNA PODRSKA ZA DR.TERZU I UPRAVU OD SVIH PRAVIH ZVEZDASA U INAT ONIM LAZNIM STO NE DILAZE NA UTAKMICE
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@LAŽNI Don Vito Corleone. Ako te usrećuje to što KRADEŠ tudje Nikove, i ako će tvoj mali život biti veći, onda samo napred. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici.
g

goosst

pre preko 2 godine

Najjace kad simpatizeri kluba iz Humske pricaju o nekom Mustafi. Pa vama su istoriju pisali ljudi koji imaju vrlo negativne stavove prema Srbima. Pocev od vremena kad su vas doslepali iz Zagreba pa do Splicana na tribinama

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Мутафа а?
Ш

Шахбаз

pre preko 2 godine

Шта се догађа са Николом Кнежевићем? Дечко је измислио фудбал за све ове што их воде на припреме. Вероватно ће да га продају испод жита или су га већ продали али се ћути...
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Stankovicu otkaz,treba ga oterati iz kluba dok je vreme.
g

gdge

pre preko 2 godine

Gledao sam Mustafu protiv Macve, gde je Macva u tom momentu bila najbolja ekipa u PLS i igrala ubedljivo najlepsi fudbal verovatno u Srbiji, I kada se ocekivala laka pobeda desio im se Mustafa. Ono sto se videlo da Macva koja ima izuzetno brze igrace narocito bekove, delovala sporo, jer kao da je Mustafa bio na motoru u odnosu na njih. Potopio je Macvu sa 2 gola. Tehnicki je jako limitiran igrac mora se i to reci, ali ako se to unapredi i druge stvari sa brzinom pa i to sto koristi obe noge moze da se dobije ok igrac. Inace je neshvatljivo ako nemamo domacih igraca, da mi ne dovodimo igrace konkretno iz Gane a tamo radi Rajevac kao selektor i zna svakog igraca. Kakav god da je, ali Terzic je poceo koliko toliko da dovodi igrace iz Afrike, mlade neafirmisane. Evo Odada, Mustafa, Tanko iz Javora itd... nesto je poceo i Partizan da dovodi preko Rajevca a ostali klubovi nista. A samo da dovodimo iz Gane toliko je trziste, imali bi uvek nekog dobrog igraca kojeg kasnije mozes pordati za veliki novac. Pa Red Bul Austrijski tako radi, ali bukvalno dovede 10 igraca mladih iz Afrike i barem ce jedan biti telenat i nesto uraditi a kasnije debele pare na njemu uzeti i zaraditi.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Мустафа враћа веру у Црвену Звезду.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

PODRŠKA ZA GOSPODINA TERZIĆA I GOSPODINA MRKELU. U INAT DUŠMANIMA.
b

bije dareglo

pre preko 2 godine

Tako je,bravo za kom!
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Terzić? Ne veruj čoveku kome se ne vide oči kada se smeje.Doći će i taj dan kada će otići iz naše zvezde i umesto njega doći jedna od naših mnogobrojnih igračkih legendi.
T

To Mustafa

pre preko 2 godine

Daj podrsku hehehe
N

Nadam se

pre preko 2 godine

da će biti bolji i uspešniji od prethodnog MUSTAFE
1

11

pre preko 2 godine

Nije to mnogo teško, nije kao da je ovaj prethodni ostavio neki trag u czv
Z

Zvezdaš01

pre preko 2 godine

Mustafa može biti otkrovenje!
Z

Zvezdas02

pre preko 2 godine

Da,ali Mustafa...pa delija.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Dajte info oko dolaska beka iz Bodoa?Ne mogu da povatam koji je po njihovim vestima.
E

Eh

pre preko 2 godine

Ako si mislio na Bjorkana, otišao u Hertu

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Nije mislim da je na F ....Al ne mogu da skontam njihove vesti cak ni sa googlom prevede nesto levo.Pisu da su pregovori poceli i da je klub voljan da prihvati ponudu.
G

Gost iz Draznja

pre preko 2 godine

Mogu da potpišu za Zvezdu samo ako pristanu da 40% ugovora ide Terziću.
M

Mio

pre preko 2 godine

Mustafa Ibrahim je odlican.. bas takvog trebamo.. Bio bi bolji od Rišaira, Dalja, Bakajoka i kompanije a plata 20 puta manja..
Р

Раднички СМ

pre preko 2 godine

Ибрахим има озбиљан потенцијал. Хитар, шутира и левом и десном, уме да се убаци противничкој задњој линији иза леђа. У казненом простору се одлично сналази... Надам се да ће му бити дата права прилика.
F

Familija

pre preko 2 godine

Kompletirana ... Mustafa 🤣😂
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Pa i Mustafa Jusufspahic igrao za zvezdu! I Ardijan Djokaj!! Nista lose! Lepo je to kad za srpski klub uvek igra i Mustafa!!!
A

Auuuu...

pre preko 2 godine

Ima li koji bek na vidiku da zamijeni malo ona dva nesrećnika na desnoj i Rodića na lijevoj strani?Čudo je da nas je Roda ovih godina zapao,u Zvezdi kao da neko ima nešto protiv bekova.

angrychainsaw

pre preko 2 godine

Izgleda da će svi da napuste Zvezdu ali Gobeljić MORA biti starter na svakoj utakmici Zvezde, on ili grbavi... Kapiten je potpuno u pravu... Koliko godina nsm treba da nađemo dva krštena beka???
E

E jbg

pre preko 2 godine

Mustafa u velikosrpskom klubu.
R

Rok masin

pre preko 2 godine

Ovaj Mustafa je rodjen kao Mustafa i tu nema nista lose,a vas Mustafa nije rodjen kao Mustafa ali je postao Mustafa. Velika je to razlika
V

VOKRI KAPITEN

pre preko 2 godine

?
B

Boljemustafa

pre preko 2 godine

Bolje Mustafa iz gane nego Arton Zekaj iz Albanije Covek je musliman sta tu ima lose? Pa i Samed Bazdar je musliman. A i Vokri je bio vasa legenda.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Borjaaan? Grobaaaar od malih nogu!! Ardijaan Djokaj? Bolji od Vokrija!! Zasto ovo pisem! Grobari ne beze od toga, aaal vi se predstavljate kao jedini Srpski klub! Kako brate? Sanibal Orahovci!! Imali ste kao i mi nista manje nista vise!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Don Vito Korleone Prijatelju, ne primaj se molim te, OVO TERZIĆ SAM SEBI PIŠE, ,,,,,, Pa ko bi normalan njega nazvao gospodinom ??? Kao i svi falsifikatori, plagijatori, konspiratori, kupci diploma i zvanja, itdddd,,, ukrao je i moj nik.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Ukrooooo i moj! Ja mlogo gresi sa padezi a on pise nako fino ka da je doktor!!
B

BD

pre preko 2 godine

Mustafa Ibrahim apsolutno i totalno nije vezni iigač.G.dine novinaru čovek je ofanzivno levo-krilni igrač i ništa drugo(pozicija A.Katajia).Slažem se sa Vama,da sa njim treba dosta poraditi na tehnici,ali sve ostalo mu je bog dao i vrlo bitno dečko ima 21 godinu.
K

KikiRiki007

pre preko 2 godine

Mustapha ti je prvenstveno špic a može da igra iza špica i kao levo krilo, inače služi se sa obe noge
M

Mandalorijan

pre preko 2 godine

Mustafa igra za stub srbstva ?
V

Vladaaa

pre preko 2 godine

Klasika kad igraju mladi, sto igraju kad igraju matorci, gde su mladi, kad nema stranaca, gde su, kad igraju stranci sto igraju. A kad klinci igraju kod groblja onda svaka im cast sto pustaju klince. Kad dovodimo igrace, eto trosimo nemilice, kad ne dovodimo sto ne dovodimo....i tako u krug. I sve nam je tudje bolje ! To smo mi Srbi ! Kakvi smo kao narod i dobre rezultate imamo u sportu !
C

Che gile

pre preko 2 godine

Svaka cast na komentaru.Svaka ti je kao u Njegosa.
M

Mb87La

pre preko 2 godine

Terza i magija. Tosic hteo za dz da odigra sezonu, nisu ga pozali, valjda svima i jasno zasto
D

Dvedok

pre preko 2 godine

Eto meni je jadno iz prostog razloga jer je Zvezda oubiljan fudbalski klub i nema nikakve veze sa estradom. Pomenuti odavno nije fudbaler pogotovo nivoa konkurencije u Zvezdi. I ja bih igrao dzabe zbog reklame u Uveudi ali imam 60 godina i tu je tacka.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

APSOLUTNA PODRŠKA ZA GOSPODINA TERZIĆA I GOSPODINA MRKELU. Samo oni mogu da nas vode u uspehe. Gospodin Terzić je od OFK napravio klub koji je igrao u Evropi. Gospodin Terzić je u OFK napravio mnogo Reprenzatativaca ,koji su posle igrali u velikim klubovima. Gospodin Terzić je od Zvezde napravio Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću. vodite nas u nove pobede. U INAT DUŠMANIMA.
C

Cikagofajer

pre preko 2 godine

Gospodin terzic je ugasio taj isti ofk.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI BOT IKADA. Ja tebe zemljače žalim. Gospodin Terzić ovo, Gospodin Terzić ono. Kako te nije sramota da izgovoriš ime OFK. E to će UNIVERZITETI izučavati, koliko je para izvučeno iz trećeg po renomeu kluba u istoriji Srpskog fudbala. ON je od Zvezde napravio Evropski klub??? Zvezda je od uvek Evropski klub. A videćemo šta je od Zvezde napravio kada bude otišao. A ti dobro razmisli koga hvališ i koga braniš. Sve ti ovo kažem onako U INAT DUŠMANIMA.
G

Gost a domaci

pre preko 2 godine

Ma lik je sarkastican ne palite se. Jeste da imamo rezultate u Evropi ali nase prvenstvo je bilo namesteno i zato niko od nas zvezdasa ni ne dolazi da gleda taj fudbal jedva 2000 dodje navijaca. kad je to bilo? Nikad! Ok rezultati ali toliko promasenih igraca,dugovi sve veci,gomilanje igraca pa onda odlazak za dz ili pozajmice....
G

Gostggg

pre preko 2 godine

debilu
M

Mop

pre preko 2 godine

@Gost a domaći Čovek nije sarkastičan. On je lopov koji krade nikove a i botina je lopovska. Umesto da se predstavlja kao neka osoba lik krade nik pristojnom Zvezdašu. Najveći Zvezdaš ikad pozdrav brate. Sportski naravno.
M

Marco

pre preko 2 godine

Dajte Mustafu u Parizan, to je prava sredina za njih!
I

Idea na grbu

pre preko 2 godine

Mustafa na grbu! Vi ste sramota srBstva?
R

Raša P

pre preko 2 godine

Hatunić ili Hasanagić???
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Raša P 1. Hatunić (pokojni) nije Mustafa već Jusuf. 2. Hasanagić jeste Mustafa, ali prijatelju pokaži poštovanje, Muja Hasanagić je bio velemajstor fudbalske igre i napadač najviše klase svoga vremena, takvog napadača u Srbiji nije bilo poslednjih 20 godina A onaj Naš Mustafa, Eeeee...... Taj služi za sprdnju.
T

Tanasije

pre preko 2 godine

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mali-lazetic-%E2%80%9Cuplasio%E2%80%9C-dekijev-strucni-stab-mnogo-je-dobar-bolje-da-ne-igra/361860 Prisetite se samo teksta od 17 jula 2020.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Smaras brate, grdji si od onog "u inat dusmanima"

Nenad

pre preko 2 godine

Kako Mustafa u najsrpskijem klubu univerzuma?
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Nenad To se desi kada se Kosmos našali.
I

IDEA na grbu

pre preko 2 godine

Mustafa u klubu!
G

Gomez

pre preko 2 godine

Ee,moj Krojfe. Da nisi mrtav, bio bi živ
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Gomez Naravno da jeste.Toliko ste PRIZIVALI MUSTAFU i na kraju ćete ga dobiti.Kao nije ironija života?
S

SUNĐER BOB

pre preko 2 godine

ovo nisu igraci za evropu
9

963

pre preko 2 godine

Najbolesniji navijaci na svetu, kad se dovode stranci bude sta ce nam otpad nemaju gde pa su u zvezdi nasi klinci propadaju, kada forsiramo klince onda oni nisu igraci za evropu, nemaju kvalitet, zvezda nema vreme da ceka... daj ljudi odlucite se