Komentari na vest

Trka za Zlatnu kopačku u ciljnoj ravnini: Trojica kandidata u tri gola razlike

E

Exe@Nenad1246

pre 2 meseca

@Nenad1246 – kao potpora jednom bombaškom komentaru, o vrednosti jednog sasvim prosečnog Hvanga, ti si naveo: “Bez 20 ni da se javimo na telefon”! Vidim da si zaboravio, zbog rasejanosti, da završiš rečenicu, pa si tako izostavio onu ključnu misao “ali u društvenij igri “Monopol”! Siguran sam da tvoj kompletan komentar treba da glasi: “Bez 20 ni da se javimo na telefon, ali u društvenij igri “Monopol”!
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Spanska Osasuna zainteresovana za Korejanca Hvana iz Crvene Zvezde. Spremni su da ponude Zvezdi izmedju 7 i 8 miliona evra, Zvezda trazi 10 miliona evra.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Bez 20 ni da se javimo na telefon.
D

Don Vito Corleone@Joksa1986

pre 2 meseca

@Joksa1986 – ti, kao da nisi gledao grupnu fazu LŠ u kojoj je Zvezda doživela pravi fijasko (32. mesto, u grupnim fazama). U tom timu Zvezde su od stranaca, stalno ili povremeno, igrali Glazer, Stamenić, Hvang, Kanga, Bukari, Olanjika, Kraso, Điga i Nedaje! Nijedan stranac nije ostavio upečatljiv utisak, osim možda donekle Glazer. Najbolji dokaz za ove moje reči su nepostojanje interesa kod stranaca za igrače Zvezde! U suprotnom, drug Terzić bi ih sve rasprodao! Prema tome, ne pričaj gluposti o interesovanju Španaca za Hvanga. Ne znam šta ti je to trebalo! Sada svi znaju da je drug Joksa1986 pravi bombaš!
l

laker

pre 2 meseca

Lukovic kako je presao u Strazbur postao umisljeno deriste i igra sebicno samo za sebe, klasican mentalitet srpskih fudbalera
C

Cer

pre 2 meseca

Potpisao je ugovor, mogao je komotno da ladi jaja do kraja sezone, a ne da se krlja po surdulicama i ivanjicama da bi sacuvao imt u ligi
l

laker

pre 2 meseca

cuvao ih je u prvom delu gde je bio normalan decko, sad je sebican i igra za sebe ne za tim, egoista
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Tako je stalno i igrao.
C

Cukon Emilja

pre 2 meseca

Luković u Strazburu može da igra eventualno za omladince...trom,realizacija NULA,od pet 100% šansi jedva jednu ubode,radijus kretanja kao šestar,nmž nijednu loptu da zagradi,sačuva...MORALO je sve na njega,da se igra,da je iskoristio 20% šansi IMT bi bio u top8! Svaka čast kako su im ga uvalili,tamo će da ga pojedu za doručak.
G

Gostyyy

pre 2 meseca

On nista posebno ni pre toga nije bio, ne znam sto su se ljudi toliko lozili na njega.
D

Dejan Savićević

pre 2 meseca

Prodat na silu. Na godine, na penale, svi igrali samo za njega. U strazburu će odigrati dva kola, shvatiće francuzi koliko je sati, i poslaće ga na pozajmicu do kraja ugovora. Onda će ga menadžeri prodati u neku tursku neki portugal ili neku arapsku zemlju, odigraće par utakmica za reprezentaciju, uzeće par miliona on par miliona agenti, vratiće se ovde i to je to. Svi zadovoljni. A to što je vezara i kako je na foru napravio prvi transfer. To nikoga ne zanima. Ne pitaj me za prvi milion!
N

Neutralno ali iskreno:

pre 2 meseca

Da li smatrate da Cirkovic treba da upadne u ekipu za Euro? Jako dobra sezona za njega, u formi je dobroj. Iskreno svidja mi se kod njega sto je direktan i napada odbrambenog igraca bez zadrške.
K

KM12

pre 2 meseca

Nemamo mi poziciju za njega, zato ni Birmancevic, recimo, ne dobija pozive. Nemamo to klasicno krilo. A, sumnjam da bi Cirkovic s njegovom gradjom mogao da pokriva celu stranu.
l

laker

pre 2 meseca

on i Birmancevic ispred Djuricica i Radonjica ali nasa rep je menadzerska
T

Toni2233

pre 2 meseca

Ne bi prosao lekarske preglede.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Bice smesno ako Serif veze jos 10 komada do kraja...
G

GolIzKorneraKaoDva

pre 2 meseca

Nije poštena trka i Ćirkoviću bi morali one golčine iz kornera protiv avangarde u crnom da računaju kao dva komada, a Slađi oduzeti golove iz penala. Složiće se najpošteniji crni dečki valjda ili će Natho opet da skače na one koji dodeljuju nagradu:))))
T

TuNeki

pre 2 meseca

Cirkovic na pocetku dosao kao pozajmljeni igrac, igrao je malo I dao cak 14 golova, iako je krilo Najbolji igrac lige.
k

kendisport

pre 2 meseca

Saldanja je objektivno najvise pokazao individualno, bilo bi u redu da uzme priznanje i ovo pisem kao totalno neutralan. Lukovic zestoko izguran kao Makaric i Haskic onih godina, penali, slobodnjaci, svaki napad mora na njega. Cirkovic se sam izborio da se umesa u trku, a u naredne dve utakmice ima najlaksi raspored pa nije nemoguce da "napumpa" statistiku i prestigne Saldanju sto bi takodje dobilo na tezini jer decko nije spic nego krilo.