Komentari na vest

Trodnevno putešestvije od 7.000 kilometara za sva vremena: Puna mreža, ali i srce svih na Martiniku

д

дон јое редингтон

pre 4 meseca

ово је пресмешно да свет уопште допусти гранцузима, да су нека острва, 7000км удаљена њихова територија, аусзралија и нови зеланф, исељеници рнглези а потом из целе европе, и бритиши сз први стигли, нрма цивилизсције, и за тазумети, да остане у склопу круне, али ова осртва вероватно никаквих ресурса, али ето франци фа буде њихово, занимљиво која поента, улагање инфракструктура, до пре сто година острвска племена, али ајд напредовали су , без франца, би остали на нивоу племена у амазони i još nekim mestima, gde bela noga nije ni kročila ako ije brzo je petama dala vetra, znači pumpanje francuskog ega, od koga su profitirali sami ostrvljani, briga ih pod čijom zastsvim, kad je izgledno da svoju niksd ne bi imali, a i šta če im, iz jrdnog nsčins života, orešaltivsni na drugi viši nivo pod znakom upitnija, ono što je mosterija zs sva ta ostrva po okeanima, otkud samo crnci uglavnom, odakle su došli, jer oni koji udpeju dobaciti do ostrva daleko od kontinenta, morali su inate znanje i veštine uz određene tehnologije, gde je danas i tankerima na otvirenom okeanu lapo lapo, za sada je mnogo veća prva polovina da će proći, ali recimo jugoslovenski tanker prekookeanski brod jedan od najvećih u floti , ne mogu se setiti imena, te 1985 ili koje pre devedesetih, je samo nestao na otvorenom okeanu...nikad ni traga ni glssa, sumnje da su ih pirati oteli, a šta če im , mnogo špekulacija, pratio sam danima štampu u vezi njega, nikakav poziv u pomoć, bar po zvaničnicima, samo se izgubio kontakt i nestali su, ali fudbal se igra i dalje eto i na martiniku
P

Peta

pre 4 meseca

Sve crnci.Rodjeni za pamuk.
Ž

Živomir

pre 4 meseca

Zašto se nije igralo na Martiniku? U kupovima bi trebalo da bude pravilo, kao što je u Nemačkoj, da je niželigaš uvek domaćin. Interesovanje je veće kada gostuje ekipa iz višeg ranga.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

eto ih bar 5 dogodine u nasoj ligi ...
б

бејах тамо

pre 4 meseca

Каква лудница. Нисам никад помислио да један клуб са Мартиника или Гваделупеа може играти куп утакмицу са клубовима из Француске, а опет, ако су француске територије, онда морају играти. Али за једну утакмицу толико километара превалити, вау!

Proficap

pre 4 meseca

Ispostovali ih