Komentari na vest

TSC jača vezni red: Stigao Miloš Vulić

D

Djapex

pre 9 meseci

Prosecan igrac koji je poslednje 2 sezone igrao seri B ( i to nije bio nezamenljiv)... ako hocemo da nasi klubovi napreduju, igrac kao Vulic mora da bude jedan igrac vise u rosteru, a ne da bude Top pojacanje za TSC... ako on bude glavni igrac TSC-a, nema nista od Evrope...
C

Cipiripi LE2

pre 9 meseci

Odlican potez dovodjenje Vulica, odlican igrac, uz duzno postvanje Pantovicu i Stanicu, odlicna zamena za Ilica, a i za razliku od njih dvojice ima iskustvo u evropi, svakako treba igraca za 2 fronta jer TSC igra grupnu fazu evropskog takmicenja za razliku od nekih
v

vitko32

pre 9 meseci

Taj nece moci da zameni Ilica. Velika razlika je izmedju ova dva igraca
S

Salesman

pre 9 meseci

Bravo
P

Popzzzzz

pre 9 meseci

Ja ne razumem sto ne pokupe TSC ili čuka Srnica, Sanogoa, pa i gobelju, možda Ado-a na pozajmicu god dana za grupu i sl… sve su to igrači sa iskustvom koji bi im mnogo značili psihički i na terenu, a ne koštaju ništa.
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Pa što im ne date? Bojite se. Treba vam 45 igrača u timu da bi bili sigurni. Zacenili ste te vaše "otpatke" kao da su došli iz Premier lige, a ne sa klupe od klupe Crvene Zvezde. Neće ljude da vam ih preplaćuju.
B

Bata Želja

pre 9 meseci

Jedna od ishitrenih Zvezdinih prodaja,dečko je jako pismen fudbaler a izvođenje slobodnjaka mu je fantastično samo kada se setim kakve je golove davao !!!
B

Bane1989Ns

pre 9 meseci

Opet ce da bude isto na tabeli.Zvezda sampion Tsc drugi Cuka treca a Partizan 4ti.Vosa kako igra daj boze da bude u top 8
B

Boogy

pre 9 meseci

Top pojačanje. Žao mi je što nije više igrao dok je bio u Zvezdi. Odličan igrač.
v

v1ad

pre 9 meseci

Solidan igrac. Ovo sad sto imaju se pokazalo jako tanko za Evropu. Pantovic se pokazao do sad kao igrac za male klubove i utakmice, Rakonjac isto slab.
m

mita i trta

pre 9 meseci

gle cuda al nijedan galaktikos ne moze duze od par meseci da opstane u evropi
н

нс бој

pre 9 meseci

Одличан играч,штета што га Војводина није довела.Прелазни рок све покаже,амбиције и способност управе. Ми доведемо Кајевића,Збиљић прича о титули,ТСЦ доведе Вулића и ради.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Za tim TSC-ove velicine i reputacije, odlicno pojacanje. Jesu izgubili dva vazna igraca od prosle sezone, ali su se i pojacali odlicno. Nema sumnje da ce i ove sezone zavrsiti u top 3-4 tima u ligi.
Х

Х Х

pre 9 meseci

Ако има не буде намештено бориће се опет са Чуком за друго место.
p

postic

pre 9 meseci

Da bi klub igrao evropu prosto mora da ima strance ,sto se videlo protiv brage,a i treba malo bolji trener za to
V

Vladaann

pre 9 meseci

Odlican igrac ! Bravo za Tsc. Mislim da nisu mogli ranije da ga dovedu zato sto mu je tek ovih dana istekao ugovor sa Perudjom.
G

Gost555

pre 9 meseci

E sad ce sigurno izbaciti Bragu hahaha.
@

@555

pre 9 meseci

Kao i vi Sabah 🤡
D

Druže

pre 9 meseci

Boli njih briga za Bragu, oni imaju zagarantovanu grupu u evropi.
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Retko dobar i taktički pismen igrač. Dok je bio u Napretku želeo sam da ga vidim u Zvezdi i dečko preokrenuo utakmicu protiv Olimpijakosa. Šteta što su se gurali majstori poput Njegoša Petrovića i kasnije Srnića posle povratka i što ovaj dečko nije dobio više prilike da igra. Biće ovo veliko pojačanje za TSC.
C

Cccc

pre 9 meseci

Kad je došao kao slobodan igrač bez ugovora zašto nije ranije da može igrat protiv Brage.
d

dejanera

pre 9 meseci

Sve jedno je. Ekipa koju TSC bude imao poslednjeg dana prelaznog roka ne bi izbacila Bragu. Takodje TSC ce igrati LE svakako i oni pokusavaju da naprave sto bolju ekipu za jesen u grupi a ne za kvalifikacije.
G

Goust

pre 9 meseci

Odlican igrac, steta sto nije dosao ranije..
Z

ZagiZag

pre 9 meseci

Ozbiljan igrač za naše uslove. TSC dobro radi, nažalost istrajavanje u tome da liga ima više od 10 klubova dovodi do toga da jednostavno naši klubovi nemaju kvalitet da igraju van Srbije. Nemamo mi dovoljno kvalitetnih igrača za ovaj broj klubova, čak ni sa ovim novim pravilom vezanim za strance.
p

postic

pre 9 meseci

Slazem se 12 je puna kapa i reala za nas
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Ovi samo dovode igraca bez ikakvog efekta, nijedanog stranca jos nisu doveli. TSC ce na kraju morati dici budzet za plate i za godinu dana ce spucati sve pare od prodaje Ratkova, a nece biti rezultata.
G

Gosss

pre 9 meseci

Nelupetaj cuj nisu doveli stranca, zvezda ima pola tima stranaca pa nista navedi jednog da je bio dobar i da su posle zaradili
0

044p4p4p

pre 9 meseci

Zvezdini stranci su zaradili 3 Lige sampiona i 4 Lige Evrope. Poz
Y

Yyyy

pre 9 meseci

@044p4p4 jeste Ruiz, Parker, Edson, Van la para, Falko, Dioni, Panjilo itd… Koliko su nas evropa kostali ti stranci prosla godina, onda protiv Ludogoreca pre nekoliko sezona da ne pricam o primanjima… Bilo je i mnogo promasaja stranaca, ne mozes da gledas da li je neko dobar igrac po tome da li je stranac ili nije, imamo i mi dobre igrace ali imamo i krseve to vazi i za strance… jednostavno “samo” treba pogoditi dobrog stranca ali to i kosta… Seti se Miloja kada je dolazio na klupu sto tada nismo uzeli stranca za trenera da napravi cudo, evo i sada smo npr mogli da dovedemo Jovanovica za trenera (iz Panate) koji je strasan trener a doveli smo Bahara seti se Sa Pinta trenera, jednostavno ima tu dosta faktora koji uticu…
s

sokratis

pre 9 meseci

Dobro pojačanje
P

Pera genije

pre 9 meseci

Nije ni sad kasno, ali da je došao pre desetak dana možda bi bilo bolje u Bragi? Ali...
l

lol12

pre 9 meseci

TSC i ove sezone ima posle Zvezde najbolju ekipu u ligi
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Mislim da Cukaricki ima bolji, zadrzali su kostur ekipe, a pritom doveli 3 stranca. Videcemo u direktnom duelu ta dva tima, ali vecu sansu dajem Cuki da ce na kraju biti iznad TSC-a
G

Gost555

pre 9 meseci

Na osnovu cega si zakljucio da Zvezda ima najbolju ekipu? Videcemo u vecitom derbiju i kad krene LS. Ovo do sad nista ne znaci.
p

postic

pre 9 meseci

Strauk aje losa u TSC
M

Munginjo

pre 9 meseci

Odlican igrac!