TSC mu bio samo prolazna stanica: Slobodan Rajković nastavlja u Mađarskoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.01.22. | 19:52

Iskusni štoper potpisuje za MTK

TSC je bio samo usputna stanica u karijeri Slobodana Rajkovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije, posle samo pet odigranih mečeva u klubu iz Bačke Topole, karijeru će nastaviti u mađarskom MTK-u, objavili su mediji iz Budimpešte.

Veliko ushićenje vlada u redovima nekada jednog od najboljih mađarskih klubova koji se ove sezone bori za opstanak. Apostrofira se da je Slobodan Rajković u karijeri igrao za Čelsi, Hambrug i PSV, te da je kao član moskovske Lokomotive bio učesnik Lige šampiona.

Izabrane vesti

Činjenica je da bi Slobodan Rajković trebalo da ojača bedem MTK-a, ali je isto tako činjenica da je iza sebe imao vrlo problematičnih šest meseci u redovima TSC-a. Tačnije, odlično je počeo povratničku epizodu u srpski fudbal, golom u duelu protiv Vojvodine. Ali kasnije nije mogao da se vrati na nekadašnji nivo. Delovao je u duelima sporo i neprecizno, pa je posle meča protiv Partizana izgubio status prvotimca u TSC-u.

On je za klub iz Bačke Topole potpisao 6. septembra i to kao slobodan igrač. Ali nije se dugo zadržao. Mađarska će biti sedma zemlja u kojoj će Rajković pokušati da pokaže kvalitet.


tagovi

Slobodan RajkovićTSC Bačka TopolaZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara