TSC ponovo izgubio: Odbrana je Krstajićev problem

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 15:23

Olimpik iz Donjecka bolji od ekipe iz Bačke Topole – 3:2

Vrlo pristojno je TSC izgledao u nedavnom okršaju sa Ludogorecom, ali je doživeo – poraz. Nije ni danas bilo loše, bar kada je reč o ofanzivi, ali je tim iz Bačke Topole doživeo drugi uzastopni poraz na pripremama u turskom Beleku. Bolji je bio Olimpik iz Donjecka, trenutno devetoplasirani tim ukrajinskog prvenstva – 3:2.

Videlo se i na ovom meču da će Mladen Krstajić morati da poradi na defanzivnoj igri, koja je bila Ahilova peta TSC-a i tokom jeseni. Velike probleme stvarao je Tešeira defanzivcima srpskog kluba, mogli su Ukrajinci još do nekog pogotka. Raspoložen je bio golman i kapiten Nenad Filipović.

Izabrane vesti

Odlično je krenuo TSC u meč i stigao do prednosti u 15. minutu. Posle odličnog pasa Tomanovića, direktnom čuvaru je pobegao Jug Stanojev, centrirao pravovremeno ka Borku Duronjiću za laku realizciju.

Ostatak poluvremena prošao je u snagu Olimpika. Odlični Tešeira je promašio dva zicera, odnosno odbranio je Filipović. Ali u 40. minutu nije bilo spasa za TSC. Iz nesporedne blizine Tešeira je lako pogodio, da bi 60 sekundi kasnije precizan bio i Čakadze.

Mnogo slabiji tempo viđen je u nastavku. Na kraju po gol na obe strane.

„U prvom poluvremenu smo imali problema, jer smo stajali daleko od igrača. Nismo bili dovoljno agresivni. U nastavku je to bilo mnogo bolje“, rekao je trener TSC-a Mladen Krstajić.

 


tagovi

TSC Bačka TopolaMladen KrstajićNenad Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara