Komentari na vest

TSC - porastao! Vest Hem drhtao i morao da uvodi tešku artiljeriju! (VIDEO)

b

brine

pre 7 meseci

Bitno je da kfp donosi bodove,ovi ostali nisu bitni
M

Mare Grobar

pre 7 meseci

Nisu uzeli ni jedan bod za koeficijent , a realno se nije ni očekivalo. Ima malo Grobara kojima je drago, ja lično nemam neku emociju, ali bila vest o Čukaričkom ili Tsc, kako taj neki postotak navijača Partizana i Zvezde nadje način da jedni druge prozivaju!?
J

Jova1246

pre 7 meseci

Kukavicka igra je nagradjena kamo treba! Ne samo tsc vec i cuka i zvezda!
K

Karasi iz Calme

pre 7 meseci

Sta je trebalo ? Da ih napadnu pa da prime 4,5 komada za 20 minuta kao protiv Brage. Pa Paketa vredi vise koliko ceo gradic Backa Topola sve sa stadionom i atarima okolo.
U

Urgija

pre 7 meseci

Kukavička igra protiv Man Cityja? Da čiveče saberi se. Nismo igrali protiv onih vaših Danaca već protiv najbolje ekipe u svetu.
N

Nenad B.

pre 7 meseci

Ovog leta 13 utakmica naših klubova u Evropi, učinak 1 pobeda, 12 poraza uz gol razliku 9:34 (-25). Što bi rekao mali Stanoje iz Montevidea, KASASTROFA!
m

monteroo

pre 7 meseci

Odigrali korektno onda West Hem malo pojacao ubrzao i stvari postavio kako treba... Ustvari taj gol fore Ogbone ih je malo pripalio... Ali gde je to od utakmica PL gde pucaju kosti i jedva izvuces bod...ovo je bio OK vecernji sparing...
Ž

Živke86

pre 7 meseci

Neverovatna je ova groBarska hajka na sve timove u Evropi. Što se mene tiče veoma pristojna nedelja, sva tri kluba povela i imala u nekom trenutku nečemu da se nadaju. Realnost je da od ove tri utakmice sva tri kliba su prikazala nešto. Nije se desila situacija da se izgubi sa nekom ubitačnom razlikom kao protiv Nordsje...nešto npr. Svima se sada želja za pobedom i vera u sebe da nešto i mogu podigla. Sva tri tima na gostovanju, apsolutni autsajderi a ni mi kao navijači nismo kao nekih predhodnih godina menjali kanal već posle 20 min, a očekivalo se takvo izdanje. Pogotovo je dobro ovo što je TSC pokazao danas. Mislim da je ovom partijom protiv mnogo jačeg tima na njihovom terenu pokazao svima da je njihovo drugo mesto prošle sezone apsolutno zasluženo. Ne treba žaliti za prisutim vođstvom u sve tri utakmice. Protivnici, pogotovo Zvezde i TSCa su bili takvi da prosto nije bilo realno da se branis i odbranis do kraja. Meni se čini da će ovde biti i nekih lepih priča u Evropskim noćima koje slede.
L

Logitech

pre 7 meseci

Eeeej pa cak se i mali TSC i Cukaricki nisu toliko obrukali i ponizili da budu demolirani sa 6-tardom u Evropi ko neki tamo amaterski klub koga su petlici iz danske bukvalno vratili na fabricka podesavanja i poslali ih na prevremeno kupanje na adu!

ZORAN STOJANOVIĆ

pre 7 meseci

Bravo za Zvezdu i TSC, a ovim nzm ni kako da ih nazovem što pljuju kad timovi koji u Srbiji jedva koštaju preko 10 milona a Zvezda najveći klub ni 100 miliona, gube od PL-igaša da ne kažem šta. Pljuje se protiv sličnih klubova a ne aždaja!
T

Televizor

pre 7 meseci

Umesto da je novac ulozen u KK Zdravlje, On drzavni novac ulozi u propali srpski klubski fudbal i to 21 milion evra za stadion ciji ce tim biti vecito izmedju druge i trece lige. Mogao je KK Zdravlje da ima odlican budzet deset godina, ponovo bi podigli jedini pravi kosarkaski centar na jugu Srbije, mozda bi dobili i nekog reprezentativca...
H

Hvala

pre 7 meseci

Hvala Bukariju i Stanicu za 0:1 u obe tekme i velike kvote na Siti i Vest Hem. Sada mogu da uzmem i standard 1 sezonsku za Partizan.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Nisu centra prešli Mađari u ovoj utakmici. West Hem je među 20 najboljih klubova svijeta. Kakvo je ovo loženje naroda po portalima?
v

vest

pre 7 meseci

Hem medju 20 klubova sveta samo okorelim pl fanovima u realnom zivotu prosle sezone nije bio top 10 svoje lige...
d

d.o.o.

pre 7 meseci

ne znam kakvo je lozenje, ali znam ko nije gledao utakmicu!
u

usjwjsj

pre 7 meseci

To mozemo samo mi Srbi, sad smo poceli i poraze i to slaviti. Lepo je Mateus pitao igrace Partizana kad su se radovali posle poraza od Reala "samo" 1-0, "cemu se radujete, izgubili smo"... zato smo ubrzo posle toga ispali od Artmedija Petrzalke u borbi za LS.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Ljudi su ovojili Ligu konferencija, u kojoj je naš predstavnik u kvalifikacijama demoliran od Danaca. Imaju jedan od najljepših stadiona na svijetu, ogroman budžet, doveli su Kudusa koga je tražilo pola Evrope, Vord Prausa, Alvareza, imaju Lukasa Paketu koga traži Siti, Zumu, Bovena. Niste realni uopšte. Smiješno je govoriti o našem klupskom fudbalu, dok se ne učini potpuna privatizacija. Dobiju nas Mađari u sred Beograda s jednim vrhunskim igračem. Samo se ložite i dalje. Lijep pozdrav.
d

d. g.

pre 7 meseci

Ne znam na koga to misliš Mađari. Tsc je sinoć nastupio sa srpskim igračima bez stranaca. Na terenu nije bilo Mađara.
d

druze

pre 7 meseci

rekao si kudus kao da imaju mesija hahahahahaha uzeli ligu konferencije gde je polufinale igrao bazel znaci trecerazredno takmicenje hahahha samo okoreli pl fan moze to nazvati top 20 ekipom evrope a tek sveta...
n

nazalost

pre 7 meseci

ne zelim da ti rusim snove o mocnom vest hemu koji nije u stanju da bude top 10 svoje lige koja je uzgred receno precenjeno do bola ciji sampion i pored milijarde spucane u tim mora da se oslanja na srecu protiv smesnog intera u finalu ls..ali taj vest hem igra ligu evrope samo zato sto je uzeo konferenciju, sto im je trofej posle nekih 30 godina a gle sad polufinale konferencije igrali protiv aza koji gubi od zrinjskog nakon vodstva od 3 0..to samo da ti pojasnim koliko je veliko takmicenje ta konferencija...neka ekipica fina tipa sosijedad bilbao ili bilo koja od tih ekipica koja ima neki evropski pedigre i iskustvo prosto rutinira taj tvoj top 20 vest hem hahahahah da ti nije i aston vila top 20? brate moras da naucis da englezi trose i dovode nazovi imena poput kudusa koji nema nista iza sebe u karijeri sem jedne sezone u ajaksu koja je bila sramotna posto su zavrsili treci u ligi...moras da naucis sta je hajp a sta ozbiljna prica...uglavnom sve sto dolazi iz engleske je hajp
d

da bi

pre 7 meseci

Bio top 20 ekipa moras da si konstantno clan lige sampiona i ne samo clan vec da dolazis u zavrsnicu...primera radi top 20 ekipa je benfika koja ima dva cetvrt finala ls u nizu gde su u te dve godine bili prvi u grupi jedne sezone sa juveom i psz a druge sa barsom...e to je top 20 tim prekaljeni a ne neki vest hem..top 20 ti je viljareal koji pre 2 god uzme ligu evrope pa sledece sezone igra polufinale ls...gde si vest hem uglavio u to drustvo jasno mi nije..jA cak nisam siguran dal je vest hem prosle sezone zavrsio bolje plasiran od mrtvog celsija koji igrao najgoru sezonu u zadnjih 30 godina u svakom slucaju su bili tu negde
D

Danci x6

pre 7 meseci

NEKO 6 TITULA ZA REDOM A NEKO 6 KOMADA OD DECE IZ DANSKE, SVAKOM SVOJE!
P

PD

pre 7 meseci

Si dobro? Terapija ništa? Vest je o TSC ako nisi pročitao
Д

Дадо Нк

pre 7 meseci

Ево мученици не играмо Европу,чему сад прозивање Партизана? Пошто сте толико срећни нашим посрнућем,да видимо како ће да се брани Српски коефицијент и на којем мјесту ћемо да завршимо на крају ове Европске сезоне!!!
L

Lata

pre 7 meseci

Trener Lazetić s autobusom u 16metara može jedno vrijeme ali tu nema spasa.Englezi su nas podcijenili i skoro nastradali,ali Kladje ušla teška artiljerija bilo je sve gotovo.
q

qqq

pre 7 meseci

Zbog cega du nas podecenili, nije sa sitijrm da smo igrali nego sa 14-5 timom engleske
N

Nordsjeland

pre 7 meseci

Zvezda...Cuka...TSC...niko od njih se nije toliko i ponizio da prsne sa cak 6 komada ko neki tamo amateri od malolet e dece iz Nordsjelanda,to treba da se upamti za uvek!
p

partizanovac 233

pre 7 meseci

Evo ja zapisao na ruci da ne zaboravim, jel ti lakse
M

Mile fuzbaler

pre 7 meseci

To znači po našim standardima uspeh je ko primi manje od 4 gola taj je šampion igra dobar fudbal, veze po terenu..i reprezentacija zato tako igra dobro nisu više od tri primili na svetskom...cirkus..
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Strasno kako su nam na isti kalup izgubili sva tri tima u Evro takmicenjima. Taj mentalitet i strah od pobjede se duboko ukorijenio u nase igrace...ne umijemo kontrolisati utakmicu kada povedemo i uopsteno dodjemo do pozitivnog rezultata. Naravno da svim ekipama pa i Zvezdi nedostaju ovakve kvalitetne utakmice...jer nase prvenstvo to ne pruza, a povesti u takvoj ligi je u najmanju ruku egal na kraju. Ritam je naravno ubitacan i koncentraciju je tesko drzati citavu utakmicu a pogotovo da se branis citavih 90 minuta. Steta sto nam je prilika pruzena samo ove godine, i pitanje kada cemo opet imati ovoliko klubova u Evropi...ali to je nasa realnost u ovom trenutku...jer je cinjenica da smo tu sticajem raznih okolnosti.
K

Kejn

pre 7 meseci

Nije to ni mentalitet ni strah od pobede vec los kvalitet.Prvensto u Srbiji je vec par godina namesteno da jedan tim osvoji prvo mesto, a zna se koji je to tim, onaj za koji predsednik navija.Na ustrb toga svi ostali timovi moraju da ispastaju da ne bi slucajno bili jaci od ovog omiljenog tima.Kome nije jasno neka pogleda utakimice izmedju omiljenog tima i tsc i Partizana i tsc.Prva skidanje donjeg rublja, druga igranje na krv i noz da se otkinu bodovi.Zbog svega ovoga ja navijam da timovi poput tsc i cukarickog izgube svaku utakmicu u evropi da nam koeficijent bude sto manji i da ovaj omiljeni klug igra kvalifikacije za ligu sampiona od prvog kola.
U

Urke777

pre 7 meseci

Svi poveli 1:0 svi izgubili 1:3. Prosto neverovatno. Voleo bih da mi neko iz kladionice objasni sanse za ovo. Jos se desilo na tri razlicita nacina. Zvezda jos vodila na poluvremenu. Cuka povela pa do kraja poluvremena gubili. TSC nula na poluvremenu, pa poveli, pa potop. Bukvalno, bolje da niko nije ni poveo, eto tako ispada na kraju.
K

KEY MART

pre 7 meseci

Bas komentarisem sa malim sinom.. sva tri kluba su nam vodila 0:1 i izgubila 3:1 . Pitam dete od 8 godina sta zakljucujes? On kaze nemaju snage. Tako mi svega.
M

MUKLA

pre 7 meseci

Ovi su bili vrlo pristojni za raziku od onih nesretnika sto su pa bar 20 trebali da prime!!
D

Deca iz danske

pre 7 meseci

A koji to,jel oni sto su 6tardirani od Danskih petlica,jel na njih mislis?
С

Сотир Ђубре

pre 7 meseci

Жеље су једно, стварност друго...
K

Kurta & Murta

pre 7 meseci

Da..."trebali" ..Kada već nisu (a čemu si se toliko nadao) , onda mora biti da su "trebali". Stvarno ste mučenici...
s

slavuj

pre 7 meseci

Mogu reći da mi se svidjela igra u polju TSC, ali šta naprijed kada nemaš ni jednog napadača. To ziherašenje je svojstveno našim trenerima. U jednom komentaru pročitah da je dijete reklo nemaju snage, što je činjenica vidljiva i djetetu. Zašto naši klubovi nisu fizički na nivou evropskih ekipa? Razumijem da manjak novca donosi i manji kvalitet fudbalera, ali me niko ne može ubijediti da ne mogu biti fizički na nivou takmičenja. To je generalno slabost srpskih klubova. Zvezda ima najbolji tim, ili bar najskuplji i utakmice u Srbiji, čast izuzecima, igra pješice da se tek malo oznoje. Naši treneri i kondicioni treneri su Bata Đorina večernja škola fudbala. Ako se sjećate revanš utakmice Njukasl Partizan, gdje su se igrali produžeci , a Mateus ne vrši ni jednu izmjenu, 119 minuta i tek na samom kraju uvodi Čakara zbog penala. Imam utisak da su bez problema mogli igrati 2 utakmice za redom. To je do trenera, a on se nigdje nije dokazao kao trener, ali je očigledno imao odlične saradnike za fizičku pripremu igrača. Svaki naš tim bi trebao uvesti iz inostranstva, i dobro platiti , kondicionog trenera da fudbaleri od 60 minuta ne dišu na škrge, a svejedno je u modernom fudbalu 10% talenat, ostalo fizika i taktika. Na istoku ništa novo i neće biti još dugo.
M

MUKLA

pre 7 meseci

Ovi su bili vrlo pristojni za raziku od onih nesretnika sto su pa bar 20 trebali da prime!!
У

Урке

pre 7 meseci

Порастао?! И код нас ће они брзо да се врате тамо где и припадају
E

E moji vi

pre 7 meseci

“Porastao” ma dajte molim Vas. Mi 20 godina rastemo a padamo prvi razred…Zrinjski je porastao… nas fudbal je tuzaaan
c

cjepka123

pre 7 meseci

Zrinjski namestio samo tako.
M

Ma.

pre 7 meseci

Bravo za prikazanu igru od strane jedinog pravog srpskog predstavnika u Evropi. Tehnički veoma dobri, čak odlični rekao bih. Bilo je uživanje gledati ih sa loptom u nogama. Najzad malo fudbala, pored mnogobrojnih višebojaca širom evropskih terena, pogubljenih u fudbalu, kojima je potrebna tabla sa sve učiteljicom i kredom, da bi znali kuda voze.
B

Blaa

pre 7 meseci

Zvezda Cuka TSC Svi vodili, svi izgubili 3:1
a

adonis

pre 7 meseci

Tsc je ovom igrom vise zasluzio vise tekstova i hvalospeva nego zvezda, ono je bila bunkerica 90 minuta uz vece karijere golmana dok je ovde tsc solidan deo utakmice igrao muski fudbal, pritom nakon datog gola su ih dodatno pritisli sto nasi klubovi apsolutno nikad ne rade pogotovo protiv ubedljivih favorita i na kraju u neku ruku i nezasluzeno izgubili
D

Daj faul

pre 7 meseci

Jeste Zvezda jaca i veca od TSC-a, ali jel ti razumes da govorimo o Mancester Sitiju!? Najjaci tim, nema dalje, svaka pozicija top kvalitet…
J

Jovanaki6

pre 7 meseci

Sine ovo ti je west hem a Zvezda je igrala protiv Citya ogromna razlika…
U

U neku ruku

pre 7 meseci

Nemas pojma
@

@adonis

pre 7 meseci

A sta tek reci za one amatere sto su popili 6 golova od Danske decurlije,to je za ginisa!
Ч

Чокот

pre 7 meseci

"Бункерица"?!? Волео бих да видим клуб за који навијаш како у таласима 90 минута напада Манчестер Сити. Наравно да се то неће десити, али само замисли...
M

MilojkoNr1

pre 7 meseci

Drhtao Westham pa od straja uvalio 3 komada , a mogao jos koji. Zato nam i propada fudbal, kad se velicaju porazi...
S

Sudija33

pre 7 meseci

Kako glupi komentari neverovatno. Ili dolaze od kompletne fudbalske neznalice ili od penzionera. Pa nije ovo 1980 kada su nasi igraci i infrstruktura bili maltene na nivou sa evropskim, kada su stracni igraci bili retki i kada se maltene igralo samo sa domacim igracima. Danas su timovi maltene korporacije sa globalnim pristupom talentima iz celog sveta, njihove plate i budzeti po 10-100 puta vece od nasih timova, svaka utakmica u kojoj se nas mali tim ne izblamira je uspeh na slavljenje poraza.
o

ozbiljan covek 23

pre 7 meseci

Ovo je sramota, deluje mi da ovi jaci klubovi protiv nasih igraju na 20% pa kad slucajno prime gol malo pojacaju i lagano okrenu lagano.
o

ozbiljan covek 23

pre 7 meseci

Ovo je sramota, deluje mi da ovi jaci klubovi protiv nasih igraju na 20% pa kad slucajno prime gol malo pojacaju i lagano okrenu lagano.
M

Mile led

pre 7 meseci

Izgleda da će Partizan i ove godine jedini doneti bodove za Srpski fudbal
d

danci 6.kom

pre 7 meseci

Hoce, doneo je vas 6 komada od obdanista iz Danske🤣
S

SULTANAT

pre 7 meseci

I kako ide osvajanje bodova za koeficijent srpskim klubovima bez Partizana? Koliko su ove sedmice ukupno osvojili C. zvezda, Čukarički i TSC?
J

Jasa Tomic

pre 7 meseci

Bice fine love na zimu od Stanica i jos kog klinca. Koeficijent srpskog fudbala ⬇️ lova ⬆️ zastave 🇭🇺 se naravno vijore, pesme o "velikoj Madjarskoj", podrivanje separatizma a vi glupi Srbi gutajte sve to i jos sa uzitkom! Ponosan je tatko Orban!
T

Televizor

pre 7 meseci

Leci se malo, kakav crni separatizam pogledanj demografiju. Kamo srece da su Madjari ostali, cak i sela oko Subotice se prazne, ostaje samo ne obradjena zemlja.
E

E ovako

pre 7 meseci

Beograd sam po sebi zarađuje ubedljivo najviše i jako je nepošteno da što Vojvodina zaradi od 100% nazad dobije 7%. To nema ni u Zimbabveu i ja kao stanovnik Novog Sada želim da moj grad ima sve i jedan dinar koji zaradi i da dinar ne ide u Beograd, pa ako ne daju, zašto se ne bi odvojili. Države nisu gde su granice nego gde su građani!
6

656

pre 7 meseci

Jel partizan igrao veceras evropu pitam za druga
@

@656

pre 7 meseci

Duhovit si kao moj vinograd.
p

pero 7

pre 7 meseci

i da je igrao doneo bi isto bodova koliko i ovi veceras i u torak..bolje da odmaraju nego da dizu korficijenat...jel igrao cavi-kengur Stamenic pitaju Srbi sa Zelanda
l

ludilo mozga

pre 7 meseci

Nije, ispao je pre dve nedelje ali je i dalje jedini Srpski klub koji je doneo bodove za nacionalni, koeficijent
Д

Дадо Нк

pre 7 meseci

Нисмо,обезбиједили смо вам Лш,ЛЕ и Лк,и надам се да на зиму нећемо испасти са 20мјеста на ранг листи!
K

Kazablanka

pre 7 meseci

TSC-u svaka cast za borbenost i zelju, da su ovako protiv Brage igrali mnogo bi to bolje bilo, ali ajde sad, bilo pa proslo. Nego meni nije jasno da bilo koja nasa ekipa u Evropi cim primi gol mora da izgubi samopouzdanje za 200%. Bas steta sto smo tako labilni i ranjivi u fudbalu, tako malo nam je potrebno da psihicki padnemo. Ali cinjenica da su sva tri kluba vodila 1:0 i izgubila 3:1, fascinantno.
r

realano27377

pre 7 meseci

Svi nasi predstavnici su izgubili rezutatom 3-1, a kod nas se nesto "slavi" dobra igra... Zato nikad necemo ni imati uspeha u Evropi. Cak i Zrinjski iz amaterske lige je uzeo 3 boda protiv AZ-a, nasi jos na 0
u

uozbiljiSe

pre 7 meseci

Decko poredis City i WestHam sa AZ-om
r

realano3636

pre 7 meseci

Decko poredim nase klubove sa Zrinjskim koji igra ligu koja je za 2 klase losija od nase iako je nasa losa.
D

Darijane lutalico

pre 7 meseci

Manje vutre
S

Simicmacan

pre 7 meseci

Gol za 1-1 je golmanov gol. Dozvolio da mu lopta tupne na 3 metra od gola. Linijašenje
D

DamirV

pre 7 meseci

Nemoj da lupetaš gluposti , vidi se da se ne razumes zato cuti
M

Makks

pre 7 meseci

Tupne?
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Sta je pogreso lik u komentatu? Svako ko je igrao fudbal zna da prvo, lopta ne sme da padne u 16, a drugo, golmanu u petercu lopta ne sme da padne....ova pala na 2m....bice ipak da vas dvojica nista igrali fudbal, a ne gospodin koji je ostavio komentar. Jos jedno bih dodao svaki korner WH je bio 100% sansa, uzas koliko ljudi ne znaju korner da brane.
m

mrnjao

pre 7 meseci

i tsc i zvezda i čuka izgubili istim rezultatom, 1:3. koliko pozitivno od strane Zvezde i TSC toliko negativno od čuke, imali su neke šanse trebali su bar bod koeficijentu da donesu. ali suština je ista. u srbiji oni nemaju protivnike sa kojima će igrati ovakav ritam bar 70 minuta. tačno tada i kreću da padaju. fali kvalitet našoj ligi generalno, da bi naši timovi kad izađu evropu već bili u nekoj brzini i fizički i taktički. drugi problem je taj "šampionski gen" koji igrali tsc-a i čuke NEMAJU. igraju plašljivo, daju gol, stanu, parkiraju bus, ali dobro. valjda ćemo rasti u narednim godinama. kakve sam bruke očekivao od TSCa i Zvezde toliko sam zaista zadovoljan. nismo se obrukali, sportski pozdrav
p

pero7

pre 7 meseci

kakav koeficijent..vise doneo zrinski..jos da imt i pazar i surdulica da zaigraju Evropu..i ovako se samo blamiraju..krenuti od pionira...trenera..i sve ce to Terza edukovati u Splendidu
P

Pokimon

pre 7 meseci

Pozitivno hahahaha jaoo majko mila ovo je severna koreja
p

pozzzzzz

pre 7 meseci

Dobra utakmica TSC-a. Kao sto su i pricali ljudi WestHam je ekipa koja u Premijer ligi igra bunker i na kontre (ima lepo obijasnjeno u snimku "How to play football without ball"), tako da se tesko snalazi kad je bunker na drugoj strani. Golovi posle prekida iz igre ofanzivno slabiji. Olimpijakos i Frajburg lakse igraju protiv bunkera tako da tu treba biti oprezniji. Sto se tice WestHama treba ovako odigrati i u revansu i moze se do boda
P

Popsi

pre 7 meseci

Jel to samo kod nas trend kad se izgubi da se kaže igrali smo hrabro?! Po meni, svi su odigrali kukavički.
M

Makks

pre 7 meseci

Gori od nastupa Cukarickog i Tsc-a u Evropi su samo ovi kvazi novinari sa arene koji lupetaju gluposti 94 minuta. Nema smisla ponavljati njihove nebuloze, ali ovaj zakljucak Milicevica po zavrsetku utakmice... Kaze botina, parafraziram: tri poraza srpskih ekipa istovetnim rezultatom ali mislim da svi mozemo biti zadovoljni i pozitivni. Ma mozemo biti prezadovoljni.
S

Slanina

pre 7 meseci

Isto kao i ekipa sa rts-a. Sve je u hvalospevima. Kako smo mi fantasticni, sve je sjajno, cvece i prolece. Kad ono pogledas rezultat sve porazi.
p

pero7

pre 7 meseci

mozda korona pozitivni
G

Gost83

pre 7 meseci

Smesni ste sa naslovima, izgubili smo apsolutno SVE sto se moglo izgubiti!!! Uopste me ne zanima ko je protivnik, ova vodjstva pa onda 3,4,5 golova primljenih u mrezi...to je jad i beda našeg kompletnog fudbala, i klubskog i reprezentativnog i pravo lice...kakvo crno 11, 12 mesto u Evropi i koeficijenti, mesto nam je odmah tu skupa sa Luxemburgom, Lihtenstajnom i ostalom 'silom'!
S

Sekcija Lajkovac

pre 7 meseci

Koga ovo jos interesuje! Ma koliko se Zvezda trudila da osvaja bodove za srpski fudbal, ovi ostali sve upropaste! Nije ni cudo sto 70% Srba navija za najveci klub u ovom delu Evrope!
R

Rec Praus

pre 7 meseci

Jel su to oni Srbi sto navijaju za grcki protiv srpskog kluba?
A

Asad

pre 7 meseci

Drago mi je zbog lazetića
v

v1ad

pre 7 meseci

TSC odigrao hrabro i sasvim dobro, narocito drugo poluvreme. Da malo bolje brane prekide sad bi se vratili kuci sa nekim bodom.
M

Maestro

pre 7 meseci

Sta vi pisete..cim dali malo gas dali 3 komada..zalosno za nas fudbal..valjda ce izvuci neki bod negde,kao i cuka i zveda
J

Jaa

pre 7 meseci

Kakvu tesku artiljeriju, izveo je Vest Hem tesku artiljeriju jos na pocetku.
p

pero7

pre 7 meseci

pogledaj postavu west hema za vikend i sad..promenio.je deset igraca..samo je Paketa startovao obe utakmice..od 60 minuta su dali tri gola mogli su jos tri..Tsc je igrao dobro desetak minuta..i dalje mi nije jasno kako je Zrinski pobedio..ili je holandski fudbal klupski los..
G

Gost22

pre 7 meseci

Al ste ih izmalerisali posle vodjstva da je stanic kao bukari ahahahha, i onda stvarno bi kao bukari na kraju i rezultat isti kao i zvezda 3:1....smesno je ovo sve oko naseg fudbala, ovi timovi igraju u drugoj brzini protiv nasih ekipa, jedino gol mozemo da damo tako posle velikih njihovih greska i neozbiljnosti, i toga da nas previse potcenjuju...
R

Rumunski kreatin

pre 7 meseci

Svaka čast, TSC! Više sam reprezentativaca vidio, u ova 3. evropska meča, nego za godinu dana praćenja naše repke. Nemanja Stojić, idealan igrač za CZV!

The Intersect

pre 7 meseci

Odlicna ogra TSC-a, previse kornera za onog lika koji kao da rukom baca… ali dobro, sve u svemu prelazna ocena.
B

Bnj112

pre 7 meseci

Postoji realna mogućnost da ona Partizanova pobeda nad Sabahom bude i jedina ove godine u Evropi
g

gama

pre 7 meseci

iq 0
a

auuuuui

pre 7 meseci

Hahahahahahahaahahahha to nije Evropa.To su kvalifikacije druze sa amaterima.
k

kakva

pre 7 meseci

je lazna i smesna pobeda bolje i da nemamo ni jednu nego da nam to bude jedina..smesna bedna na penale sa golovima bez ikakve akcije i plus je samo obezbedila brukanje srpskog fudbala za sva vremena protiv danaca
P

Popsi

pre 7 meseci

Vala baš.
o

opop

pre 7 meseci

Opet, dobro smo igrali al nesretno gol primili? A ustvari kad su dali gol tad su prestali da igraju
A

Ali u qkanju najbolji

pre 7 meseci

Jesino Penaltizan teska bruka’

Мирослав Мицић

pre 7 meseci

Izuzetno dobar TSC. West Hem je maksimalno iskoristio prekide. Svidja mi se sto je TSC pokusavao sve vreme kroz pas da dodje do sanse i nije bunario. Ako je ovo cena koju moramo platiti za napredak mislim da je u redu. Svaka cast na borbi!
R

Razumes se

pre 7 meseci

U fudbal, bas si strucnjak.
1

156

pre 7 meseci

Sramota za prenos
g

glupost

pre 7 meseci

Sad se slave i golovi kao da smo iz San Marina
R

Rubikova kocka

pre 7 meseci

Bravo za TSC 👏👏👏
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Ovo su posledice toga što je u zvezdu uloženo deset puta više nego u ostale Srpske klubove koji se takmiče u Evropi. Realnost naše lige je liga Evrope i konferencije i tu su trebali da se skupe bodovi ove sezone kako bi se išlo korak napred a ne tri nazad. Zvezdi je ako ćemo da budemo realni pretio debakl u grupi sa i bez skupih pojačanja i umesto da se ogroman novac koji je dobila od države podelio na ravne časti na sve timove koji nas predstavljaju kako bi nešto uradili u istorijskoj sezoni nekom je previše radio ego a znamo i zašto. Zato mesto da ovo bude istorijska sezona za Srpski fudbal ovo preti da bude gore od najgoreg košmara.
P

Paprikar

pre 7 meseci

Puca ljubomora hahaha
d

djdj

pre 7 meseci

A partizan doveo 15 igraca ni naigore takmicenje nije izborio!
p

pep

pre 7 meseci

Baš lupate kakav crni bećarac jad i beda od fudbala i čukaričkog i tsca
n

nick kerr

pre 7 meseci

Лимити у мозгу
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Ovo su posledice toga što je u zvezdu uloženo deset puta više nego u ostale Srpske klubove koji se takmiče u Evropi. Realnost naše lige je liga Evrope i konferencije i tu su trebali da se skupe bodovi ove sezone kako bi se išlo korak napred a ne tri nazad. Zvezdi je ako ćemo da budemo realni pretio debakl u grupi sa i bez skupih pojačanja i umesto da se ogroman novac koji je dobila od države podelio na ravne časti na sve timove koji nas predstavljaju kako bi nešto uradili u istorijskoj sezoni nekom je previše radio ego a znamo i zašto. Zato mesto da ovo bude istorijska sezona za Srpski fudbal ovo preti da bude gore od najgoreg košmara.
P

Paprikar

pre 7 meseci

Puca ljubomora hahaha
G

Gost 11

pre 7 meseci

hahahahahahahahahahaha.dobar vic,Jedino ako racunas pare od Uefe,Gasproma,Transfera,To sto je uprava Cukarickog i Tsc nesposobna da dovede kvalitetna pojacanja.Vidi sa kakvom je ekipom Zvezda usla u Ligu Evrope 2017,kad niko nije ulagao u Zvezdu,Da nije Zvezde,Cukaricki bi jurio krtice jos mnogo godina na njihovom stadionu,a TSC bi pakovao mesne nareske
n

nick kerr

pre 7 meseci

Штета. Понадах се да ће бити 6:0 па да могу да их псујем.
d

delija1997

pre 7 meseci

Predrag Stanić 😂😂😂😂😂 prestao sam čitati posle toga