TSC se pojačao iz Zvezde, stiže Petar Stanić!

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.06.23. | 23:08

Transfer praktično završen, pošto mladi vezista ne putuje sa crveno-belima na Zlatibor

Otišao je Petar Ratkov, gotovo izvesno put inostranstva će ponovo Luka Ilić, ali u danu kada je počeo priprema za kvalifikacije za Ligu šampiona TSC je dobio veliko pojačanje. I to iz redova Crvene zvezde. Prema saznanjima Mozzart Sporta mladi vezista Petar Stanić igraće u narednoj sezoni za tim iz Bačke Topole, a klub iz Ljutice Bogdana inkasirace na osnovu ovog transfera 200.000 evra i 50 posto od naredne prodaje.

To je rezultat intenzivnih pregovora između čelnika srspkog šampiona i vicešampiona. Posao je praktično već završen, a tome u prilog i podatak da nekadašnji član Železničara iz Pančeva i OFK Beograda vrlo brzo priključiti novim saigralčima, pošto neće biti deo Zvezdine ekspedicije koja će se sutra ujutru preseliti na Zlatibor.

Izabrane vesti

Vezista rođen 2001. godine stigao je u Crvenu zvezdu leta 2021. godine, sa oreolom najboljeg igrača Prve Mozzart Bet Lige Srbije. Imao je više nego dobar debi u prijateljskom meču protiv Šturma, kada je Dejan Stanković u kamere rekao da je njegov klub dobio igrača ozbiljnog potencijala. Dobijao je šansu Stanić, imao zapažene poteze i u večitom derbiju, ali u žestokoj konkurenciji u ofanzivnom delu manevra nije uspeo da se izbori za minutažu.

Prethodne sezone je prosleđen na pozajmicu u Spartak. Odigrao je prilično korektno. Na 26 utakmica postigao je dva gola, uz tri asistencije. Pokazao je da bi mogao i na Marakani da bude od koristi. Međutim, procenjeni je da u žestokoj konkurenciji u ofanzivnom delu veznog reda ne bi imao potrebne minute.

Pored TSC-a interesovanje za Petra Stanića pokazala je i Vojvodina. Međutim, TSC je bio najuporniji. Nisu se Topolčani pokolebali ni kada je Crvena zvezda odbila prvu ponudu od 150.000 evra i 50 posto od naredne prodaje. Bili su uporni i na kraju dobili Petra Stanića.


tagovi

Petar Stanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara