Komentari na vest

TSC shvatio kako se postaje veliki!

R

Razočaran

pre 7 meseci

Razočaran sam rezultatima sva tri naša kluba..Pa, evo, i u najbližem komšiluku, malo-malo pa se dogodi neko iznenadjenje, neki mali klub skine skalp velikom..Jedino se nasi klubovi zadovoljavaju casnim porazima. Ruku na srce, ni TSC a ni Čukarički nikada(i slovima nikada) ne bi usli u grupne faze da nije bilo odlicnih rezultata Crvene Zvezde i Partizana. Na žrebu niko od naših klubova nije imao sreće, tako da osim Zvezde u duelima sa Jang Bojsom, nemamo nikakvih sansi za osvajanje bodova.
Z

Zbunjen

pre 7 meseci

Čime se mi zadovoljavamo, tuga! Prezadovoljni što je City dao Zvezdi samo 3 gola, bukvalno se slavilo posle utakmice. Sad svi srećni što je TSC primio samo 3 komada. Nema one sportske drskosti,malo hrabrije igre, igra se samo da se primi što manje golova. Pet naših klubova na 10 utakmica zabeležilo jednu pobedu,čemu radovanje?!
V

Vandredni profesor

pre 7 meseci

Ali najjači su mi ovi što se hvataju za Zrinjski, Klaksvik i Balkane. Totalno irelevantno poređenje. Eventualno može da prođe priča ako se poredi sa Čukom i Ferencom. Balkani izbacio BATE koji se raspada. Klaksivik izbacio Ferenc i za to skidam kapu, pobedio Molde (koji vredi 22 miliona), ali na kraju ipak ispao i na penale prošao Haken (26 miliona). Zrinjski pobedio kod kuće AZ (80 miliona) i za to skidam kapu. Po vama, zbog toga bi Zveda trebalo da pobedi Siti od 1,3 milijarde, TSC da pobedi West Ham od 443 miliona, Bragu od 125 miliona ili Čuka da pobedi Olimpijakos od 111 miliona. Poredite babe i žabe. Naši timovi imaju neuporedivo teže protivnike nego pomenuti Balkani, Klaksvik i Zrinjski. Doduše, i naši klubovi su bolji od ova 3 pomenuta, pa ako se tako gleda može ima nekog smisla. Ono što je AZ za Zrinjski to je West Ham za TSC. Ali meni to poređenje opet ne pije vodu, a mnogi se za to hvataju. Jedini koji je realno kiksirao je Partizan. Sabah (13 miliona) i Nordsjeland (37 miliona) i samo jedna pobeda u 4 meča. Žalosno.
d

d. g.

pre 7 meseci

Nije Voša igrala protiv Liverpula ili Bajerna već protiv Kiprana. Partizan si pomenuo. Olimpijakos je treći tim grčke lige i on pregazi Čuku. Ta ista Čuka pogine i pobedi Zvezdu koja je bar u egalu sa Olijem kao i sa Mađarima. Taj Zrinjski je jedva ispao od Laska koji je prošle godine pregazio Vošu. Braga isto nije jača odd Zvezde a mogla je da da Tsc - u koliko želi. Zato u Srbiji protiv Zvezde šest žutih i pitanje života i smrti. Nikako mi se ne dopada pristup u evropskim utakmicama i veličanje osrednjih evropskih ekipa. Isti ti Danci vanzemaljci su sada poraženi u Turskoj.
9

95

pre 7 meseci

@d. g. Ne bih se slozio sa tobom da bi Zvezda dobila Bragu, prvo da se razumes u fudbal znao bi da stil igre Brage ne odgovara nasim klubovima ni Zvezdi ni Tsc-u a ni ostalima… Videlo se sinoc da je Tsc-u bilo lakse da igra protiv West Hema nego protiv Brage jer West Hem igra direktan fudbal a Braga gnjavi protivnika (dugi napadi) i to nasi klubovi ne mogu da izdrze samo je pitanje vremena kada ce neko da pogresi od igraca, dovoljno je jedan igrac da zakasni da zatvori i cao… Braga je losija verzija City-a, City isto tako igra gnjavi, melje protivnika… nasim klubovima “vise odgovaraju” ekipe koje igraju direktno (kraci napadi)…
d

d. g.

pre 7 meseci

@95. Nisu tako davno igrali. Tamo remi, ovde pobeda Zvezde. Deki je bio na klupi.
d

d. g.

pre 7 meseci

Ništa ne razumem. Tsc odigrao pristojno protiv nemotivisanog protivnika. Sa čime se mi zadovoljavamo? Sa časnim porazima. Klasvik, Zrinjski, Aek čak na žalost i Balkani treba da nam budu uzor i putokaz. Srpski klubovi imaju jednu pobedu u 13 utakmica. Sve ovo je jedna velika sramota srpskog fudbala.
M

Mafke

pre 7 meseci

Наши клубови се жале и често траже опрадвдање јер немају много јаких утакмица. Уместо сад да се игра Звезда-ТСЦ, да се цела прича надогради, они људи одложили. Па зашто, због чега?! Умора?! Смешно. То је кукавички и губитнички. Таква одлагања треба забранити!
k

kg

pre 7 meseci

Većina komentatora je u pravu, ali to govori dasmo se mi unapred( mislim naq ekipe) predali. Sada kao hvalimo TSC, pa gospodso čim s našao u toj grupi ,LR, mora da igra bar na za koji stepenik nižem nivou.To se odnosi i na Zvezdu, Čzkarički, o Partizanu da ne govorim on je davno bacio "koplja u trnje". Onaj koji je pažljivo gledao utakmicu mogao je da uoči da Vest hem ne igra preterano ozbiljno,čime ne želim da umanjim vrednost igre TSC. Ali, TSC je to morao da iskoristi,jer nas ovi Englezi podcenjuju.Vest hem je jedan prosečan tim ,on je miljama ispod Mečester situija,ili Junajteta,ali zboig toga nama ne treba unapred da se tresu gaće. Meni je iskreni žao što je Čukaričkibio poodredjen( mada sam zbog Dewkija Stankovića) imao simpatije,ali Čuka je moj - srpski. Srećnop svima u narednom kolu.
D

DS1989

pre 7 meseci

Englezi generalno potcenjuju ostala takmicenja a ne TSC. Juce nijedna jedina ekipan iz Engleske nije igrala u punom sastavu i to je tipa AEK iskoristio. Brajton koji je debitan u Evropi je izasao u totalno rezervnom sastavu sa 3,4 prvotimaca. Ja sam realan ko nije neka se tesi i zivi u zabludi. Zvezda je Arsenalu uzela bod u LE Partizan je dobio Keln, Slovacko Nicu u sred Francuske i td... Ali svi ti timovi su igrali sa rezervama i ponekim prvotimcem. Kada ti timovi prodju grupe onda krenu od proleca da igraju sto se kaze 100 posto. U grupi se bukvalno zezaju sa postavama pa ako prodju, prodju ako ne nikom nista.
M

Mirko_11

pre 7 meseci

Samo se u Srbiji velicaju porazi, budite realni, TSC nije pola presao u dobrom delu utakmice.
S

SamoIstina

pre 7 meseci

Voleo bi ti da se velicao poraz Partizana protiv one dece iz danske, pa vecu sramotu tesko ko ce napraviti u Srpskom fudbalu od vas.
n

ne

pre 7 meseci

preteteruj te...
D

Djapex

pre 7 meseci

Ako nastave tako, mogu da otkinu bod ili pobede olimpiakos... samo hrabro i pametno...Kuci, protiv Brage, su krenuli previse optimisticki i napadacki a portugalci su znali da kazne to... protiv WH su igrali pametnije, izdrzali prvi jak pritisak i onda se oslobodili... pozitivno je sto se vidi napredak, uce brzo, i pametno ulazu u tim... i da su potrosili 2 ili 3 miliona na pojacanje, sigurno ne bi bilo mnogo bolje nego juce... sve u svemu, svaka cast, samo da ne polete jer nisu jos nista uradili... treba jos igrati sa olimpiakosom i frajburgom... a ako Zvezda ne pobedi Partizan, pa kasnije ne izgube od Zvezda, bice zanimljivo prolece jer je TSC naucio da pobedjuje u seriji u SL...
p

pero7

pre 7 meseci

a kako da nastave..kad se zakaze utakmica da se pojave na terenu?
d

d. g.

pre 7 meseci

A što bi poleteli? Tri utakmice tri poraza uz gol razliku 1:9.
A

Acaaaaaaaaaaa

pre 7 meseci

Kako Vard Praus izvodi kornere, auuuuu
p

pero7

pre 7 meseci

od 20 kornera..to nije napadacka ekiipa nego defanzivna koja ide na prekid..zasto tako u engleskoj ne izvodi...ko god da je centrirao protiv tsc ovi bi dali dva gola minimum..
A

Acaaaaaaaaa

pre 7 meseci

Ma u Engleskoj ne može ni do stative do dobaci... pogledaj mu statistku. ima 60 asistencija u PL u karijeri, dobar deo toga je iz kornera i slobodnjaka...
C

Cccc

pre 7 meseci

@Acaaaaaaa da pratis PL znao bi da je on jedan od najboljih izvodjaca kornera u PL
g

gost1978

pre 7 meseci

bravo za srpsku zurnalistiku, dok muceni zrinjski, balkani, klaksvik i slicni uzimaju bodove, vi se zanosite i zaludjujte javnost glorifikovanjem poraza srpskih timova
m

mrnjao

pre 7 meseci

previše smo mi mali da imamo 16,18,20 timova u ligi. 10 je malo ali 12 ili u najgoru ruku 14 je sasvim zadovoljavajuće. kvalitet lige mora da se podigne da bi bilo šta mogli da uradimo u Evropi. kod nas mora da se podigne svest o lokal patriotizmu. Ej bree grad kao što je Novi Sad ne može da bar 7,8 hiljada navijača na stadionu, izuzev toga kad dolaze večiti. niko neće da prati naš fudbal, trudio sam se da gledam našu ligu ali toliko je nezanimljivo da oči krenu da bole. nešto podhitno moramo da menjamo
N

Najbolje pare

pre 7 meseci

TSC treba da se ojača sponzorstvom nekog Gradskog sekretarijara za sport i da se pojača u svim linijama tima, i tako svake godine.
e

eh

pre 7 meseci

Ok, dobro je ovo, ali moraju da dovedu ili strance ili bolje Srbe da bi imali bolji rezultat. Nadam se da naši klubovi jure napadača Žalgirisa, vrhunski igrač.