Komentari na vest

Tuhelovim felerima nema kraja, u Bajeru mogu da počnu sa šampionskim slavljem (VIDEO)

P

Paa

pre oko 2 meseca

Pre bi Švabe mogle da stignu Bayer nego ovaj raspali Bayern.
V

Viktor Valdes

pre oko 2 meseca

Strpljivo kao što se drobi kamen u Hofenhajmu, strpljivo kao što se čeka smrti amin u Duizburgu, strpljivo kao kad sazreva vest u Augzburgu, strpljivo kao što se gaji osvete žest u Šalkeu Čekaću te. (prsti zgnječeni u pest: tako monahinju čeka naloženik) gospodine jedini moj Tomase Tuhele. Strpljivo kao što rimu čeka svest o tituli Leverkuzena, strpljivo kao što prsti nokte nalaze bes Verdera, Čekaću te. (oboren pogled, zagrizem usne. Pločnik. Bista). Strpljivo kao što bi milošta mogla gosođa Selija tvoja, strpljivo kao što se niže biser na vratu Ulija Henesa, Škripni saonik, u odgovor vrata škripnu: vetar s tajge zanemože i javi se Alekandar Keržakov. Najviša je povelja predata: - Smena carstva i ulazak velmože Ćabija Alonsa.
В

Втб

pre oko 2 meseca

Плашиш ме
G

Gospodin iz Čilea

pre oko 2 meseca

Drugi će dani doći Tomase Tuhele, postaće čujno ćutanje biljaka i planeta, i koliko će čednih stvari proći! Na mesečinu će mirisati violine, a ti ćeš uskliknuti uglas Bajernove pobede! Možda će hleb da bude ko ti što si: imaće glas tvoj, poreklo tvoje zrna i druge će stvari zboriti tvojim glasom: izgubljeni dorati zlatnog proleća. Iako neće biti kao što je suđeno, ljubav će ogromnu burad ispuniti, umesto meda pastirskog, starog, i ti, u prahu moga srca gde će biti veliki dućani hodaćeš tamo-amo među lubenicama i najboljim trenerima u istoriji fudbala.
O

Ogranak farmaceutskog društva iz Hajdelberga

pre oko 2 meseca

Voleo sam Vas Tomase Tuhele i ljubav još, možda, nije ugasila se sva u srcu mom; No nek Vas ona sad ne brine više gospodine Tuhel, ja neću da Vas rastužujem njom. Voleo sam Vas nemo i bez nade, s ljubomorom i strepnjom srca svog; Voleo sam Vas iskreno i nežno, Voleo Vas tako drugi, dao Bog. Jednom jedinom Tomasu Tuhelu
T

Tuhelinjo

pre oko 2 meseca

Svi vi novinari što pišete protiv Tuhela neka vas je sramota kolektivno. Tuhel je jedan od najboljih trenera koji je ovaj beli svet video.
T

Tuhel je zakon

pre oko 2 meseca

Zašto ste se svi mediji urotili protiv Tomasa Tuhela. To je jedno mnogo dobro dete. On mnogo voli da se bavi trenerskim pozivom, on je zaslužio da vodi još veće timove od Bajerna. On mora da bude novi šef stručnog štaba Real Madrida. Karlo Anćeloti je naspram njega nedostojan te funkcije.
R

Risto Koštunac

pre oko 2 meseca

Tuhel ce dobiti otkaz koliko sutra! Kao privremeno resenje do kraja sezone bice postavljen pomocni trener.
T

Tuhel igra, a bog se smeje

pre oko 2 meseca

Bog na nebu, Tomas Tuhel na zemlji. Njegove ekipe igraju najlepši fudbal. On bi mogao sa timom iz Cvajte da postane šampion sveta. Videćete kada sa nekom Hanzom osvoji Svetsko klupsko prvenstvo.
T

Tuhelova majica

pre oko 2 meseca

Veruj nema života od sećanja, dao bih milijardu dolara za jedan sekund Tuhelovog Bajerna.
T

Tuhel coach number one

pre oko 2 meseca

Tomas Tuhel je život sve ostalo su sitnice. Ne damo Tuhela, Tomase ti si Bajernov i Bajern je tvoj.
R

Romdojter

pre oko 2 meseca

Hej Bavarci Bavarci nek se zna, Tomas Tuhel jedan je od nas
I

Igraj za Tuhela

pre oko 2 meseca

Tomas Tuhel je oličenje fudbalskog trenera kakav treba da bude. Uvek je uz svoj tim, nikada se ne predaje, ima ogromnu radnu etiku i ide samo napre. Za Tuhela, za Bajern, za bolju budućnost.
P

Podrška Tuhelu

pre oko 2 meseca

Svi su napali nedužnog momka Tomasa Tuhela. Lako je napadati tog velikog čoveka, a on je vrstan stručnjak sa velikim znanjem.
B

Betoven 809

pre oko 2 meseca

Tuhel ih je unazadio, ali i igrači prave katastrofalne greške. Početničke. Kod drugog gola sve što je trebao da uradi Gorecka je da bude iza ledja igrača odnosno izmedju gola i igrača i gol ne bi bio primljen. Umjesto on je nešto istrčao i skakutao oko njega dajući mu prostor da puca. Još tako iskusan igrač i nakon te gluposti on nešto udara rukama od zemlju....Katastrofa
i

igor978

pre oko 2 meseca

Tuhela moraju skloniti iz tima pa makar mu dali odmor do kraja godine, toliko je očogledno sa je ekipa potonula i da ne želi da igra za njega da to vide i laici…
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Bajernu se ne isplati nasilna smena Tuhela,ko bi uopšte i preuzeo tim 10 kola pre kraja šampionata,nije smak sveta pa nije poenta da budu prvi svake godine,kod njih je trener najmanji problem orgazaciono su truli.

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Kejn je zaista baksuz,da ode u Psz bili bi drugi.
g

gurusaž

pre oko 2 meseca

kad te nejde nejde te
g

gleto

pre oko 2 meseca

Ni ovaj bod,nisu zasluzili.
S

Support Tuchel

pre oko 2 meseca

Biće g. Tuchel PRVAK PONOVO!
m

maccoo

pre oko 2 meseca

malo sutra bice nece biti lani su imali srecu ali sada igraju jos gore fino ispadaju i od lazio zivi bili vodelji nije ovo bayern sta go znamo
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 meseca

Kako mi je drago da Arogantni,umisljeni Seljaci prolze ovako. Posle Leipziga najomrzeniji Klub u Nemackoj !
S

Support Tuchel

pre oko 2 meseca

I kada svi protiv su uvek i zauvek
S

Support Tuchel

pre oko 2 meseca

Nažalost svi su se urotili protiv tebe ove sezone sa ciljem da te slome, ali neće uspeti! Vraćamo se još jači!
K

Kakimise

pre oko 2 meseca

Odrasti!
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Support Tuhel koje sad kriv ?
K

Krespo

pre oko 2 meseca

Bajern je i prošle sezone bio loš, a ove je pet puta gori. Vrhunac bi bio ispadanje u LŠ od Lacija. Ne samo da će Leverkuzen osvojiti titulu, već će se to desiti za nekoliko kola.
M

Maradona22

pre oko 2 meseca

U leverkuzenu su mogli da krenu da slave već nakon pobede u derbiju nad bajernom ,tad se već znalo da je gotovo ne znam ko može da veruje da lever nakon istorijske sezone može da prospe ovakvu prednost ….Bajern je u krizi već duže vreme samo nikad nije bilo gore nego sad nešto je trulo tamo i mora da se menja iz korena za poecetak uprava i tuhel zatim igrači dosta ima materijala za prodaju a na dosta pozicija i škripi treba se dovesti jedno 5:6 igrača na leto .
D

Dexaman

pre oko 2 meseca

Daleko od toga da mogu da počnu sa slavljem! Napraviće kiks i oni pre ili kasnije...E sad, džaba njihovi kiksevi, ako ovi u Bajernu i dalje budu držali ovog amatera kao trenera. Njega pod hitno treba smeniti, pa makar ekipu vodio i neki pomoćnik...
D

Delija penzioner

pre oko 2 meseca

E ovo je dokaz , da Tuhel stvarno nema veze sa vezom , ovaj Bajern je totalna katastrofa , pola tima buši trenera , i igra kao da su na nekom treningu (LAKRDIJA) .
B

Burek

pre oko 2 meseca

Čak je i mučeni Duljaj bolji trener od njega
d

dadobob

pre oko 2 meseca

Samo je trebalo Tuchela 24 kola da stavi Tela, najprodornijeg igrača ekipe u prvu postavu. Stari konji Bayernovi danas kao da nisu došli na utakmicu, da nije bilo mladića, išli bi pognutih glava kući. Iščupali se protiv Leipziga, ali nije svaki dan Badnji dan. Proučavat će se dugo u nogometnim knjigama kako je Bayern uništio potencijal Joshue Kimmicha da bude najbolji veznjak svijeta ne dovođenjem krštenog partnera u vezi i vraćanja na desni bek...
V

VfB

pre oko 2 meseca

Štuca može do druge pozicije
A

Artur2

pre oko 2 meseca

Bajern je u kanal vec 3godine..i prije tuhela..0 od ekipe..no kvalitet fudbala u evropu je tragedija tako da ovih ko bajern ima koliko oces.